Skrblíkův týden: Velký výprodej na AliExpress.com, slevy 50 % na F&F, poukaz na 3 000 Kč za nákup na Kasa.cz

Lenka Chládková
Publikováno 27. března 2017
  1. Výprodej na AliExpress.com

    AliExpress slaví sedmé narozeniny. U této příležitosti odstartoval velký výprodej na AliExpress.com. Do 30. 3. 2017 je možné nakoupit zboží až se 70% slevou. Navíc AliExpress nabízí kupony na nákupy v hodnotě až 200 dolarů. Získat je lze různými způsoby, například sdílet oblíbené výrobky s přáteli na sociálních sítích nebo stažením aplikace AliExpress na chytrý telefon.

  2. Tesco: Jarní výprodej F&F

    V prodejnách Tesco právě probíhá výprodej jarní kolekce oblíbené privátní značky F&F. Slevy jsou až do výše 50 % a týkají se vybraných kousků z dámského, pánského a dětského sortimentu.

  3. Bibloo: Sleva až 50 % na dětské oblečení GEOX

    Internetový prodejce Bibloo.cz nabízí slevu až do výše 50 % na dětské oblečení značky GEOX. V nabídce je jarní a letní kolekce. Se slevou je možné pořídit trička, džíny a jarní bundičky. Při nákupu nad 1 000 Kč je doprava zdarma. Pokud zvládnete provést objednávku do 14:00 hodin, Bibloo.cz garantuje doručení do druhého dne. Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, zda nejsou k dispozici slevové kupony Bibloo.cz.

  4. Burger King: Slevové kupony

    Burger King nabízí ke stažení slevové kupony. Součástí je speciální nabídka dvou hamburgerů Big King za 89 Kč. Kupony stačí vytisknout, rozstříhat a při placení předložit na pokladně. Kupony je možné uplatnit až do konce dubna.

  5. Marks&Spencer: Slevy na vybrané produkty až 50 %

    V prodejnách Marks&Spencer probíhá v těchto dnech jarní výprodej. Sleva se dotýká vybraných kousků z jarní kolekce a platí až do vyprodání zásob. Pokud do prodejen Marks&Spencer přinesete obnošené oblečení či obuv, dostanete poukaz vy výší 150 Kč na nákup nezlevněného zboží.

  6. Hervis Sports: 50% sleva na jízdní kola a obuv Salomon

    Hervis Sports nabízí slevu až 50 % na loňské modely kol. Pouze při nákupu online se dají pořídit sportovní boty a oblečení značky Salomon se slevou až 50 %.

  7. Kasa.cz: 3 000 Kč na další nákup

    Do konce dubna je možné za nákup vybraných spotřebičů na Kasa.cz získat zpět až 3 000 Kč. Provedený nákup zaregistrujete a do 14 dnů obdržíte slevový poukaz na e-mail. Poukázku je možné uplatnit na cokoli, hodnota nákupu musí být minimálně o 1 Kč vyšší než hodnota poukazu. Například poukaz v hodnotě 3 000 Kč lze uplatnit na zboží za 3 001 Kč. Kasa.cz navíc nabízí dopravu zdarma na velké spotřebiče při nákupu spotřebičů za více než 5 990 Kč.

  8. Chefshop.cz: Kupon na slevu 7 %

    Exkluzivní sleva ve výši 7 % na veškerý nezlevněný sortiment e-shopu Chefshop.cz. V nákupním košíku stačí uvést kód SKRBLIK7. Současně na Chefshop.cz probíhá speciální akce týdne, díky které je možné pořídit s 20% slevou skleněné výrobky.

  9. Electro World: Philips týden a power banka zdarma

    V prodejnách Electroworld je možné pořídit až do 2.4.2017 vybrané produkty značky Philips se slevou. Do 5.4.2017 dostanete k nákupu mobilního telefonu za více než 4 990 Kč powerbanku v hodnotě 599 Kč jako dárek. Za nákup kávovaru Nespresso obdržíte voucher na 80 kapslí Nespresso Grand Cru.

  10. Albert: Nakupte za 300 Kč a vyhrajte nákupy za 78 000 Kč

    V prodejnách Albert je možné soutěžit o roční nákupy zdarma. Stačí nakoupit za 300 Kč a zaregistrovat účtenku. Kód z účtenky může vyhrát pouze v den zaregistrování, losování probíhá každý den. Soutěž probíhá do 18.4.2017.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás