Skrblíkův týden: 20% slevový kód do ZOOT.cz, domácí pekárna z Lidlu, slevové kupóny Burger King

Redakce
Publikováno 20. března 2017
  1. ZOOT: Slevový kupón 20 % na celý nákup

    Čtenáři se SIM kartou od O2 si mohou do 7. dubna 2017 vygenerovat 20% slevový kód na nákup na ZOOT.cz. Slevu nelze kombinovat s jinými nabídkami a nevztahuje se na zlevněné zboží, oolovek dne a kolekci DOBRO, ale lze ji využít hned dvakrát po dobu platnosti. SIM kartu od O2 si můžete zdarma objednat.

  2. Albert: Soutěž o nákup v hodnotě 78 000 Kč

    Supermarkety a hypermarkety Albert pořádají až do úterý 18. dubna 2017 soutěž o roční nákupy zdarma. Stačí nakoupit alespoň za 300 Kč a zaregistrovat kód z účtenky. Každý den po dobu trvání soutěže bude vylosován jeden šťastlivec, který získá poukázku v hodnotě 78 000 Kč.

  3. Hellö: Zpáteční jízdenka do Itálie za 30 eur

    Hellö, rakouský autobusový dopravce a dceřiná společnost místních drah, nabízí do soboty 25. března 2017 levné jízdenky z Prahy. Zpáteční lístek do italského Udine koupíte za 30 eur (810 Kč), za stejnou cenu jsou k mání Benátky a Miláno.
    Do Itálie létají z Prahy levně společnosti Wizz AirRyanair, zpáteční letenku do Milána koupíte již za 900 Kč a do Benátek za 1 750 Kč. Na rozdíl od autobusu je však k ceně nutné připočíst náklady na dopravu z letiště do centra.

  4. Stále platné slevové kupóny Burger King

    Slevové kupóny do Burger King vyvolaly před časem u čtenářů Skrblíka velký ohlas. Burger King kupóny stále nabízí ke stažení, platné jsou do konce dubna. Stačí je vytisknout a předložit na pokladně.

  5. Domácí pekárna Silvercrest z Lidlu za 1 490 Kč

    Od pondělí 20. března 2017 nabízí Lidl v akci domácí pekárnu Silvercrest SBB 850 EDS A1. Pekárna nabízí 12 programů se třemi volitelnými stupni propečení, nastavitelnou hmotnost chleba v rozmezí od 750 g do 1 250 g a funkci odložený start. Cena pekárny je 1 490 Kč, záruka trvá 3 roky.

  6. Knihkupectví Quadrio: Sleva 25 % na celý nákup

    Neoluxor v obchodním centru Quadrio nad stanicí metra Národní třída 31. března 2017 končí. Knihkupectví při té příležitosti nabízí slevu 25 % na celý nákup a členům Knižního klubu nabízí 10% slevu z klubových cen. Více informací

  7. Kasa.cz Black Monday: Jen v pondělí sleva 10 %

    Pouze v pondělí 20. března 2017 lze využít 10% slevu na vybrané kategorie zboží na Kasa.cz. Volně stojící a vestavné spotřebiče, počítače, televize a další elektroniku získáte levněji po zadání slevového kódu BM10KASA v prvním kroku objednávky.

  8. Notino.cz: Doprava zdarma na vše

    Internetový obchod s parfémy a kosmetikou Notino.cz (dříve Parfums.cz) nabízí do středy 22. března 2017 dopravu zdarma na vše. Jedinou podmínkou je nákup v hodnotě alespoň 1 111 Kč.

  9. Trenýrkárna: Sleva 10 % na české značky spodního prádla

    E-shop Trenýrkárna.cz nabízí české spodní prádlo Addicted, Horsefeathers, Molvy, Phuseckle, Trenzle, UNCS a další se slevou 10 %. Akce platí do půlnoci v úterý 21. března 2017, v nákupním košíku nezapomeňte uvést slevový kód CZECH.

  10. Datart: Cashback 1 500 Kč na spotřebiče Electrolux

    Do konce března můžete v Datartu při nákupu sporáku Electrolux využít cashback až 1 500 Kč. Po koupi spotřebiče ho stačí zaregistrovat na webu Electrolux.cz, peníze vám budou vráceny na bankovní účet.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás