Česká spořitelna vrací až 500 Kč měsíčně za nákupy v řetězcích Albert a Globus

Hana Volencová
Publikováno 15. září 2022

Už druhý měsíc apeluje Česká spořitelna na své klienty, aby vyzráli na zdražování a aktivovali si program Moneyback, s nímž lze momentálně při nakupování v Albertu a Globusu ušetřit až 500 Kč měsíčně. Z každého nákupu, který v těchto obchodech od 1. srpna 2022 učiníte, se vám totiž může vrátit 15 % útraty zpátky, a to až do odvolání. Původně měla tato promoakce běžet jen během druhého prázdninového měsíce, byla ale prodloužena. Spořitelna tak samozřejmě cílí i na získání nových zákazníků.

Co je program Moneyback

Moneyback je slevový program pro klienty České spořitelny, který funguje už dva roky. Aktivovat si ho můžete v mobilní aplikaci George. Program Moneyback naleznete po přihlášení do mobilního bankovnictví George v horní pravé části kliknutím na svůj profil.

V programu je na výběr více než stovka obchodů a služeb, u nichž si aktivujete cashback, to znamená, že určité procento z ceny, kterou posléze zaplatíte u daného obchodníka, dostanete zpět. Podmínkou je zaplatit nákup soukromou kartou od České spořitelny, ať už kreditní, debetní nebo virtuální. Běžná výše odměny se pohybuje okolo 2-5 %.

Akční nabídky se neustále obnovují a rozšiřují. Ušetřit tak můžete při nákupu jídla v supermarketu, elektroniky, léků nebo třeba při cestování.

Odměnu dostanete na svůj účet vždy do 10. dne následujícího měsíce. U některých obchodů jsou k dispozici slevové kupony, které využijete rovnou při placení.

Jak získat 500 Kč za nákup v řetězcích Albert a Globus

  1. Nejprve je potřeba nainstalovat si do svého telefonu mobilní aplikaci George, pokud jste tak už dříve neučinili. Následně si ve svém profilu aktivujte po odsouhlasení podmínek službu Moneyback.
  2. Ve slevovém programu Moneyback si tlačítkem AKTIVOVAT spustíte nabídku Albert a Globus 15 %.
  3. Aby se vám odměna načítala, je potřeba každý nákup v obchodech Albert nebo Globus zaplatit kartou České spořitelny. Můžete k tomu použít i telefon nebo hodinky.
  4. Výše odměny se vypočítává z celkové částky nákupu a ze všech útrat od momentu aktivace. Nákupy z obou řetězců se sčítají dohromady.
  5. Následující měsíc obdržíte zpět na účet 15 % z celkové částky, kterou jste za předchozí měsíc utratili v prodejnách Albert a Globus.
  6. Maximální výše měsíční odměny je 500 Kč, což odpovídá celkovému nákupu 3 333 Kč. Této částky můžete dosáhnout v jednom měsíci naráz, postupně, nákupem jen v jednom z obchodů či dohromady v obou.
  7. Nakoupit můžete jak v kamenných prodejnách, tak online přes Iglobus.cz s platbou a vyzvednutím nákupu na prodejně. Nezapočítávají se ale nákupy přes službu AlbertDomůZdarma.cz.
  8. Nabídka platí i na mycí linky Globus, neplatí ale na čerpacích stanicích a nevztahuje se na transakce obsahující výběr hotovosti.

Pokud potřebujete více informací o programu Moneyback, najdete je na webu České spořitelny.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás