Skrblíkův týden: Až 84% sleva na oblečení prémiových značek, 20 % na sypané čaje a sportovní obuv v akci

Aneta Susedíková
Publikováno 29. srpna 2022

Je tu konec léta a s ním i spoustu výprodejů. Nakupte si letní oblečení nebo obuv na příští rok, doplňte zásoby kosmetiky a na podzim si kupte kvalitní čaj.

  1. Baťa: Dozvuky léta

    Vyšlapali jste si letos oblíbené sandály, pantofle či žabky a už teď víte, že příští rok už na nošení zkrátka nebudou? Využijte akci a pořiďte si nové už letos. Baťa nabízí 20% slevu na sandály, žabky či pantofle. Akce však brzy skončí.

    Pro využití slevy zadejte v posledním kroku objednávky slevový kód ve znění “leto20”. Sleva se vztahuje na dámskou, pánskou i dětskou obuv a platí pouze do vyprodání zásob.

  2. A3 SPORT: Sleva na batohy

    Sháníte na podzimní dobrodružství nebo třeba do školy nový batoh? A3 SPORT právě nabízí 30% slevu na vybrané dámské, pánské i univerzální batohy, jejichž kvalita vás nezklame. Vybírat můžete ze značek jako je Under Armour, Puma, Vans, Converse a další.

    Akce platí do 12. září 2022 a pro uplatnění slevy nepotřebujete žádný slevový kód.

  3. Bibloo: Výprodej prémiových značek a sleva na novou kolekci Guess

    Originální a stylové oblečení i doplňky vždy najdete na Bibloo. Právě teď nabízí až 70% slevy na produkty prémiových značek jako je Karl Lagerfeld, Desigual nebo Tommy Hilfiger a navíc spustil novou kolekci Guess, ke které nabízí 20% slevu. Tentokrát je tedy rozhodně z čeho vybírat.

    Slevový kód na 20% slevu nové kolekce Guess zní: “GUESS20”. Ostatní slevy se odečtou automaticky. Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  4. ManuTea: 15% sleva na nákup kvalitního sypaného čaje

    Kdo jednou ochutná čaje od ManuTea, už nikdy nebude chtít jiné. Tyto kvalitní sypané čaje vypadají přesně tak, jak by správně vypadat měly. Ovocný čaj je plný kousků voňavého ovoce a nic jiného neobsahuje. Na ManuTea můžete využít 15% slevový kód a k němu ještě dodatečnou slevu 5 %.

    Slevový kód najdete v tomto odkazu. Je platný do 31. prosince 2022.

  5. Douglas: Zpátky do školních lavic

    Douglas dělá radost těm, kteří se brzy vrátí do školních lavic. Oblíbené kosmetické produkty od oblíbených značek Florence by Mills, Kylie Skin, Jeffree Star a další nyní v Douglasu koupíte s 25% slevou.

    Akce platí do 4. září 2022. Na uplatnění slevy nepotřebujete slevový kód.

  6. H&M: Dekorace do 149 Kč

    Máte rádi dekorace? Letos na podzim a v zimě budou víc než potřeba. Budou vám totiž zkrášlovat domov, dělat radost a jednoduše svým krásným designem zlepšovat náladu. H&M má novou kolekci dekorací, které koupíte do 149 Kč.

    K využití této akce není třeba využít žádný slevový kód.

  7. Notino: Poslední velké slevy tohoto léta

    Slevy na Notino vždy stojí za to. Můžete si udělat radost, ale i nakoupit zásoby nejrůznějších produktů od péče o pleť, přes svíčky až po doplňky stravy. Právě teď běží poslední velké slevy tohoto léta, tak je nepromeškejte!

    K využití této akce není třeba žádný slevový kód. Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  8. Terranova: Finální slevy

    Poslední letní slevy vrcholí také v Terranově, kde právě probíhají finální slevy. Seženete ve slevě všechny letní věci jako jsou trička, topy, kraťasy i šaty, a to za pár korun. Některé ještě stihnete vynosit i letos!

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  9. SportObchod: Letní úklid skladu

    SportObchod se přejmenoval na Sportega a při té příležitosti pořádně čistí sklady. Právě proto můžete spoustu sportovních věcí koupit s až 84% slevou. Vybrat si můžete podle toho, jaký sport vás zajímá. Vybere si naprosto každý!

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  10. UrbanStore: 20% sleva na novou kolekci bot

    Máte rádi boty? A kdo by ne! A pokud máte nejraději všechny nové boty jako první, teď máte příležitost nějaké ulovit na UrbanStore, a navíc s 20% slevou.

    Pro uplatnění slevy použijte slevový kód ve znění: “BOTY20”.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás