Levné letenky: Bordeaux od 789 Kč, Cancún za 12 990 Kč a Stockholm od 618 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 17. srpna 2022

Máme tu polovinu srpna a vy už určitě vymýšlíte, kam byste si ještě stihli do konce roku zaletět. Naštěstí máte Skrblíka a jeho Levné letenky, které za vás najdou ty nejlevnější lety. Hodí se vám odlet z Prahy, nebo raději z Vídně?

  1. Turín od 677 Kč

    Akční letenky do Turína pořídíte levně na říjen 2022. Ceny u společnosti Ryanair startují na 677 Kč a pokud si chcete vzít ještě zavazadlo, budete si muset připlatit. V opačném případě, pokud vám stačí jen batůžek, pak ušetříte a můžete si dát o to víc italské pizzy!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  2. Benátky od 735 Kč

    Benátky jsou nádherné místo, které musíte navštívit rovnou několikrát. Společnost Wizzair nabízí na říjen 2022 levné letenky z Prahy do Benátek od 735 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: říjen 2022

  3. Bordeaux od 789 Kč

    V září se můžete podívat do Francie, přesněji do Bordeaux. Ať už si chcete jen užívat dobrého jídla a pití a nebo raději zkoumat památky do posledního detailu, určitě se vám bude Bordeaux líbit. Společnost Ryanair nabízí letenky s odletem z Prahy od 789 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  4. Malta za 2 990 Kč

    Mrzí vás, že se léto pomalu chýlí ke konci? Prodlužte si jej dobrodružstvím na Maltě,  která nedává nudě žádný prostor. Levné letenky z Vídně na září a říjen koupíte za 2 990 Kč u společnosti Air Malta.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září – říjen 2022

  5. Zadar od 814 Kč

    Zadar je dalším skvělým tipem, jak si prodloužit léto. V říjnu koupíte letenky výhodněji, a to od 814 Kč. Na koupání už to nejspíš nebude, ale stále si užijete teplé sluneční paprsky a krásy chorvatského města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  6. Cancún za 12 990 Kč

    Kde zaručeně zimu nepotkáte? V mexickém Cancúně! Na termíny od ledna do dubna 2023 si můžete zakoupit letenky do ráje. Chcete si užít odpočinek i nekončící zábavu? Pak máte vybráno. Do Cancúnu se odlétá z Vídně a čeká vás přestup v Montrealu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – duben 2023

  7. Billund od 684 Kč

    Levné letenky do především rodinami oblíbeného Billundu koupíte od 684 Kč. Do dánského Billundu se odlétá z Prahy a letenky za zvýhodněnou cenu pořídíte na září a říjen 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  8. Riga od 998 Kč

    Od necelé tisícovky se můžete podívat také do Rigy. Ryanair nabízí letenky na listopad a prosinec 2022, takže dost možná stihnete i rižskou vánoční výzdobu!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2022

  9. Bangkok za 15 490 Kč

    Láká vás navštívit hlavní a nejlidnatější město Thajska? Austrian Airlines nabízí letenky za 15 490 Kč na březen a duben 2023. Nenechte si ujít nejzajímavější aktivity, které královská metropole nabízí, třeba populární čínskou čtvrť nebo vyzkoušejte pravou thajskou masáž.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – duben 2023

  10. Punta Cana za 13 990 Kč

    Punta Cana v lednu, únoru nebo březnu 2023 je ideální dovolená pro ty, kteří nemají rádi zimu, tady totiž hrají hlavní roli třicítky. Ke sluníčku přidejte vychlazený drink, průzračné moře a na chvíli zapomenete na povánoční povinnosti. Co na to říkáte? Letenky do Punta Cany koupíte za 13 990 Kč s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  11. Kodaň od 999 Kč

    Hlavní město Dánska je parádní tip na víkendový výlet v listopadu. Když k tomu přidáte levné letenky od Ryanair startující na 999 Kč, pak už vás nic nezastaví. Prozkoumejte podzimní Kodaň!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2022

  12. Suceava od 489 Kč

    Máte chuť na netradiční výlet? Vydejte se do rumunské Suceavy. Letenky koupíte už od 489 Kč, takže za zkoušku nic nedáte. Suceava je ideálním místem pro milovníky památek a architektury. Letenky na září 2022 s odletem z Vídně jsou nejlevnější.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  13. Oslo od 490 Kč

    Na říjen jsme našli letenky do Osla, které stojí pouze od 490 Kč. Oslo láká na návštěvu díky své krásné Opeře, na procházku po pobřežní promenádě Aker Brygge, za návštěvu stojí také hlavní nádraží, před kterým se nachází socha tygra – symbol města. Odlétá se z Vídně a letenky koupíte u společnosti Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  14. Stockholm od 618 Kč

    Letenky z Vídně do Stockholmu koupíte od 618 Kč – a ty nejlevnější termíny jsou od října do listopadu 2022. Ve Stockholmu můžete navštívit několik muzeí, kostelů a nebo třeba stockholmskou radnici. Hlavní je však švédský Gamla Stan, Staré město, které na vás dýchne všechny švédské tradice.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás