Levné letenky na víkend: Talinn od 823 Kč, Zaragoza od 837 Kč a Menorca od 884 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 27. července 2022

V tomto týdnu jsme pro vás našli levné letenky na víkendové dobrodružství, nudit se s našimi tipy rozhodně nebudete. Téměř všechny akční letenky tentokrát nabízí společnost Ryanair a veškeré odlety jsou z Prahy nebo Vídně.

  1. Milán od 767 Kč

    Při plánování výletu na víkend byste měli zvážit určitě i Milán, který nabízí od každého něco – jídlo, módu i dechberoucí architekturu. Společnost Ryanair nabízí levné letenky na září 2022. Zpáteční letenku koupíte už od 767 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  2. Talinn od 823 Kč

    Na víkendové dobrodružství láká také hlavní město Estonska, Talinn. Jen tak si projít město, vyjít na vyhlídku Kohtuotsa, ze které je nejhezčí pohled na město a zajít si do strašidelné pevnosti Patarei. Akční letenky s odletem z Vídně na říjen koupíte od 823 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  3. Zaragoza od 837 Kč

    Španělská Zaragoza sice není tak známá jako Barcelona nebo Valencie, i tak vás překvapí svým šarmem. Zaragoza je plná historických pokladů a pokud s oblibou chodíte po památkách, budete zde jako doma. Akční letenky koupíte od srpna do října 2022 od 837 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2022

  4. Lyon od 1 057 Kč

    Také Lyon patří mezi historická města, které stojí za to navštívit alespoň na víkend. Společnost Volotea nabízí zvýhodněné letenky s odletem z Prahy na září 2022 s cenou startující na 1 057 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Volotea
    Termíny: září 2022

  5. Paříž od 1 091 Kč

    Výlet do Paříže od 1 901 Kč nelze odmítnout. Vydejte se na procházku pařížskými uličkami, vyzkoušejte místní kavárny a užijte si pohled na nádhernou Eiffelovku. Ryanair nabízí akční letenky na říjen 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  6. Kodaň od 1 259 Kč

    Dalším perfektním místem na strávení víkendu mimo naši zemi je nepochybně Kodaň. Dánsko je považováno za jednu z nejbezpečnějších zemí světa, můžete se sem tedy vydat klidně i sami, pokud zrovna nemáte parťáka na cestování. Ryanair nabízí letenky s odletem z Prahy na září 2022 od 1 259 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2022

  7. Stockholm od 921 Kč

    Prozkoumat Stockholm během víkendu hravě stihnete, navíc se od září až do listopadu můžete podívat za akční cenu od 921 Kč. Vaše první kroky by měly vést do nejstarší části Stockholmu zvané Gamla Stan, kde zažijete tu pravou pohodovou atmosféru. Úzké a klikaté uličky, barevné domečky i útulné kavárny se na vás už těší.  Společnost Ryanair nabízí letenky s odletem z Vídně na září až listopad 2022.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2022

  8. Menorca od 884 Kč

    Pokud máte možnost jet na prodloužený víkend, dejte šanci krásné Menorce. Spolu se známější  Mallorcou je velmi oblíbený a stojí za návštěvu i v září a v říjnu, kdy jsou zde stále velmi příjemné teploty. Letenky zakoupíte od 884 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  9. Dublin od 927 Kč

    Akční letenky s odletem z Vídně do Dublinu koupíte už teď na říjen 2022 od 927 Kč. Mrkněte se na našeho průvodce po Dublinu, díky kterému vás nic nezaskočí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2022

  10. Birmingham od 2 152 Kč

    Také do Birminghamu se můžete vydat na víkendový výlet, v září koupíte letenky u společnosti Eurowings výhodněji, od 2 152 Kč. Poletíte?

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Eurowings
    Termíny: září 2022

  11. Rhodos od 3 133 Kč

    Navštívit Rhodos je ideální také alespoň na prodloužený víkend, je však zcela na vás, jak se rozhodnete. Ulovte si akční letenky na srpen nebo září, projděte si centrum městečka a osvěžte se na nádherných plážích.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – září 2022

  12. Marseille od 927 Kč

    Hned po Paříži je největším městem Francie nádherné Marseille, ve které si užijete krásné pláže, kvalitní restaurace a bohatý noční život. Pokud máte rádi umění, i toho zde budete mít dostatek. Pořiďte si akční letenky od srpna do října 2022 za cenu od 927 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen – říjen 2022

  13. Preveza od 1 025 Kč

    V Řecku nejspíš nenajdete místo, kde byste se necítili úžasně a to platí i pro město Preveza. Kousek od něj se nachází ruiny města Nicopolis, které si užijí především milovníci historie. Akční letenky s odletem z Vídně seženete opět na září a říjen s cenou od 1 025 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022

  14. Pula od 1 025 Kč

    Pula je místo v Chorvatsku, které vám bude velmi připomínat Řím, a to i v případě, že jste v Římě nebyli. V Pule totiž stojí Římský amfiteátr, který silně připomíná římské koloseum. Letenky do Puly s odletem z Vídně koupíte od 1 025 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás