Skrblíkův týden: Levné pohovky, slevy na parfémy a Cenové bomby na Alze

Romana Králíková
Publikováno 11. července 2022

V novém Skrblíkově týdnu se dočtete o nejrůznějších akcích a slevách pro tento týden. V akci seženete obuv, pohovky nebo prací prostředek Persil. Co si tento týden vyberete?

  1. Baťa: 70 % slevy pokračují

    Slevy ve výši až 70 % můžete využít v obchodu Baťa. Akce platí pro dámskou, pánskou i dětskou obuv. Dalším zlevněným sortimentem jsou kabelky a doplňky.

    Pro uplatnění slevy není potřeba slevový kód.

  2. Bonami: Pohovky se slevou 15 %

    V Bonami právě máte možnost pořídit pohovku s 15 % slevou. Vybírat můžete z pohovek a gaučů různých tvarů, např. rohových, modulárních či rozkládacích. Podle velikosti pak dvoumístné, trojmístné, čtyřmístné a pětimístné či vícemístné.

    Abyste slevu mohli využít, zadejte při nákupu kód: “POHOVKY15”. Sleva platí do 17. července 2022.

  3. Alza: Cenové bomby

    Extrémně nízké ceny na různé kategorie najdete na e-shopu Alza.cz. Akce Cenové bomby zahrnuje mobily, chytré hodinky, tablety či notebooky. Mezi další kategorie patří např. spotřebiče, televize, audio, drogerie a další.

    K získání slevy nemusíte zadávat slevový kód.

  4. Mall.cz: Mall.cz dny

    Na Mall.cz probíhají Mall.cz dny. V nabídce jsou slevové kódy pro kategorie spotřebiče a domácnost, elektro, móda a děti, zahrada, hobby a sport a domácí mazlíčci.

    Slevové kódy platí např. pro značky Lego, Nutrilon, Ariel, Canon, Dell či HP. Každá značka má unikátní slevový kód, který najdete na webu obchodu.

  5. Parfémy.cz: Letní slevy parfémů až 62 %

    Sháníte-li parfém v akci, pak si můžete prohlédnout nabídku Parfémy.cz. Obchod zahájil akci Letní slevy, kdy máte možnost nakoupit parfémy zlevněné až o 62 %. K některým výrobkům navíc dostanete dárek.

    Akce platí i pro vybrané limitované edice. Z nabízených značek jsou v akci např. Calvin Klein, Chanel, Guess nebo Adidas.

  6. Rossmann: Persil a Somat v akci

    Levný prací prostředek Persil či tablety do myčky Somat koupíte tento týden v drogerii Rossmann. Kapsle Persil pro 60 dávek je levnější o 64 %. Tablety do myčky Somat jsou zlevněné o 60 %.

    Akce trvá do úterý 19. července 2022.

  7. Datart: Léto nabité hudbou

    Slevu od 5 do 20 % na vybrané audio produkty JBL nabízí Datart. Na výběr máte reproduktory, sluchátka a soundbary značky JBL. Soundbar je typ reproduktoru, který je široký a nízký.

    Slevu můžete využít po zadání slevového kódu, který je pro každou slevu (5, 10  nebo 20 %) unikátní. Kódy najdete na webových stránkách Datartu.

    Léto nabité hudbou v Datartu trvá do neděle 17. července 2022 nebo do odvolání.

  8. Bibloo: Letní výprodej Fashion Jungle

    Výprodej oblečení, obuvi a doplňků zahájil obchod Bibloo. Až 60 % slevy se vztahují na vybrané kousky, ke kterým navíc můžete získat slevu 20 %.

    Slevu 20 % získáte zadáním kódu: “BIBLOO20”. Akce trvá do čtvrtka 14. července 2022.

  9. T.S. Bohemia: Herní monitor MSI za polovinu běžné ceny

    V T.S. Bohemii při nákupu počítačů Barbone získáte možnost zakoupit vybrané monitory MSI za polovinu běžné ceny.

    Tato možnost se vám zobrazí přímo v nákupním košíku, nepotřebujete tedy slevový kód. Akce je platná do 31. července 2022 nebo do vyprodání zásob.

  10. Takko: Dodatečné slevy na zlevněné zboží

    Takko spustilo dodatečné slevy na již zlevněné zboží. Výše slevy je 30, 40 nebo 50 % a odvíjí se od počtu zakoupených kusů. Při koupi 5 kusů získáte slevu 50 % na každý kus. U nákupu 4 kusů 40 % na každý kus. Pokud si koupíte 3 kusy, pro každý z nich můžete uplatnit slevu 30 %.

    Slevy platí do vyprodání zásob.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás