Skrblíkův týden: 1+1 na chytré hodinky, O2 TV a HBO na 2 měsíce zdarma, Nákupy OnaDnes

Romana Králíková
Publikováno 16. května 2022

S nadcházejícím létem obchody začínají nabízet výbavu na dovolenou, nebo naopak pro pasivní sportovce předplatné O2 TV. Nový Skrblíkův týden vám přináší nejzajímavější slevy pro třetí květnový týden.

  1. Datart: Chytré hodinky Samsung 1+1 zdarma

    V druhé půlce května v Datartu najdete zajímavou akci na chytré hodinky značky Samsung. Jak už název Hvězdné duo napovídá, při koupi smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Classic dostanete zdarma Watch4 40mm jako dárek.

    Akce Samsung Hvězdné duo platí v Datartu do 31. května 2022 nebo do vyprodání zásob.

  2. Deichmann: Mid Season Sale

    Pro vybrané modely pánské, dámské a dětské obuvi platí v Deichmannu slevy až 50 %. V nabídce jsou například mokasíny, tenisky, lodičky či sandále.

  3. Teta drogerie: 30 % sleva na Nivea Sun

    S blížícím se létem by vám doma rozhodně neměl chybět opalovací krém. V drogerii Teta můžete až do pondělí 23. května 2022 nakoupit produkty značky Nivea Sun s 30 % slevou. Značka vyrábí jak opalovací krémy, tak spreje či hydratační mléko na opalování.

    Sleva na Nivea Sun platí do 23. května 2022.

  4. Bonami: Nákupy s Ona Dnes

    V rámci týdenní akce Ona Dnes v Bonami najdete 15 % slevy na veškeré produkty. Zlevněné zboží najdete například v sortimentu dekorací, nábytku či kuchyně.

    K získání slevy při objednávce zadejte tento kód: ONADNES15.

  5. CZC: 2 měsíce zdarma O2 TV, HBO a Sport Pack

    Pokud v CZC nakoupíte minimálně za 500 Kč, získáte 2 měsíce zdarma O2, HBO a Sport Pack. Nakoupit můžete ze sekce počítačů, notebooků, mobilních telefonů, chytrých hodinek či televizí nebo tiskáren. Ze značek si vybere každý, v nabídce jsou produkty Apple, Samsung, HP, LG či Lenovo.

  6. Mall.cz: 15 % sleva na televize Philips

    Pokud právě potřebujete pořídit novou televizi, můžete využít 15 % slevu na vybrané televize značky Philips. Slevu do nabídky zařadil obchod Mall.cz a rovněž k ní nabízí dopravu zdarma.

    Akce končí 29. května 2022. Slevu uplatníte zadáním kódu: PHILHOK15CZ.

  7. Tchibo: Vzhůru na dovolenou

    Ani Tchibo nezůstalo pozadu, a proto s přicházejícím létem uvedlo akci s názvem Vzhůru na dovolenou. V akční nabídce najdete například cestovní kufr nebo batoh. Z oblečení pak bundu, triko či kalhoty a obchod rovněž nabízí sety oblečení za jednotnou cenu.

    S TchiboCard máte navíc dopravu a dobírku zdarma.

  8. Douglas: Ona Dnes sleva 20 %

    Podobně jako Bonami, i Douglas se zapojil do akce Ona Dnes. Výše slev je až 20 % a pro její získání musíte nakoupit nad 1 290 Kč. Akce platí například pro parfémy, make-up nebo vlasovou péči. Nevztahuje se na již zlevněné zboží.

    Slevy platí do 22. května 2022 a pro jejich uplatnění je nutné zadat kód z pondělního vydání MF Dnes nebo aplikace Portmonka.

  9. UrbanStore: Předsezónní výprodej až 70 %

    V UrbanStore najdete v rámci akce Předsezónní výprodej rekordní slevy až – 70 %. Slevy platí pro pánské, dámské i dětské oblečení a obuvi. Konkrétně jsou zlevněná trička, kraťasy, košile, šaty, sukně, boty nebo kabelky.

  10. Marks & Spencer: Ona Dnes sleva 20 %

    Akční týden s Ona Dnes nabízí také Marks & Spencer. Slevy dosahují až 20 %. Akce je s magazínem Ona dnes a aplikací Portmonka. Akce platí pro dámské oblečení, obuv, kabelky a jiné doplňky.

    Slevu v rámci akce s Ona Dnes lze využít do 22. května 2022.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás