Skrblíkův týden: Benátky za 540 Kč, slevy v CCC, nové linky Ryanair z Prahy, slevový kupón C&A

Redakce
Publikováno 6. února 2017
  1. Hellö: Zpáteční jízdenka z Prahy do Benátek za 540 Kč

    Hellö je nízkonákladový autobusový dopravce, který spadá pod rakouské dráhy. Na svém webu právě nabízí 10 000 jízdenek za jednotnou cenu 9,90 eur. Levně cestovat tak můžete třeba z Prahy do italských Benátek, zpáteční jízdenka vyjde na 540 Kč. Dostupných termínů je stále spousta, platnost nabídky může skončit kdykoliv.

  2. Baťa: Sleva 20 % na společný valentýnský nákup

    Do 14. února 2017 e-shop a kamenné prodejny Baťa nabízejí slevu 20 % na společný nákup dámské a pánské obuvi. Podmínkou je nákup kombinovaného páru dámských a pánských bot a uvedení slevového kódu Valentýn. Slevu lze uplatnit pouze na nezlevněné zboží. Zobrazit nabídku

  3. Ryanair bude létat z Prahy do Barcelony, Madridu a Krakova

    Nízkonákladové aerolinky Ryanair na konci října spustí nové linky z Prahy do Barcelony (hlavní letiště El Prat, létat se bude denně), Madridu (4× týdně) a Krakova (2× týdně). Ceny letenek ještě nebyly oznámeny. Očekávám, že zpáteční letenku do Španělska bude možné koupit cca za 1 100 Kč, do Krakova za polovinu. Díky navazujícím spojům se lze těšit na velmi levné letenky do Maroka, Portugalska nebo různých koutů Španělska. Podívejte se na Skrblíkovu mapu levných letenek z Prahy.

  4. Valentýn s Regiojetem: 1+1 jízdenka zdarma

    Regiojet do konce února v rámci valentýnské akce prodává dvě jízdenky za cenu jedné. Nabídka se vztahuje na odjezdy do 19. března 2017, počet dostupných míst a destinací je limitován. Dvě zpáteční jízdenky do Paříže vás vyjdou na 1 100 Kč, do Amsterdamu a Kodaně na 1 900 Kč s třeba do Curychu na 1 460 Kč. Více informací

  5. O2 Extra výhody: Sleva 25 % do C&A

    Prémioví zákazníci O2 si mohou v programu Extra výhody vygenerovat slevový kód C&A v hodnotě 25 %. Sleva je platná na jakýkoliv jeden kus zboží, platná je do 28. února 2017. Zákazníci s předplacenou kartou nemají na slevu nárok.

  6. Leo Express: Jízdenky 1+1 zdarma

    Valentýnské jízdenky v akci prodává do 14. února 2017 také Leo Express. Po zadání slevového kódu LOVELEO získáte druhou jízdenku do Salcburku, Krakova, Varšavy, Vídně, Banské Bystrici nebo Mukačeva zdarma. Akce platí pouze na jízdenky pro dospělého a pro cesty v termínu od 14. února do 31. března 2017. Více informací

  7. Tesco: Sleva 200 Kč na první nákup nad 900 Kč

    Do konce března 2017 můžete využít slevový kód na nákup v internetovém obchodě Tesco Potraviny online. Sleva 200 Kč je podmíněna minimální hodnotou objednávky 900 Kč.

  8. CCC slevy na obuv až 70 %

    Kamenné prodejny CCC nyní vyprodávají sezónní zimní obuv, slevy dosahují až 70 %. CCC má v České republice 80 prodejen, další slevu lze nárazově získat díky programu CCC Klub. Registrace do něj je zdarma.

  9. Lidl: Funkční oblečení Crivit v akci

    Od pondělí 6. února 2017 nabízí Lidl v akci funkční oblečení privátní značky Crivit. V nabídce naleznete třeba fitness mikinu za 279 Kč, sportovní kalhoty za 199 Kč, fitness legíny za 179 Kč, funkční triko Crivit za 129 Kč, tepláky Crivit za 199 Kč nebo sportovní obuv Crivit za 399 Kč. Zobrazit leták

  10. Sluchátka Beats EP On-Ear k iPhone SE zdarma

    E-shop Electro World rozdávají až do 1. dubna 2017 k iPhone SE zdarma sluchátka Beats EP v udávané ceně 2 299 Kč. Nabídka se vztahuje na iPhone SE 16 GB i iPhone SE 64 GB, sluchátka jsou dostupná v černé, bílé a červené barvě. Vcelku nepochopitelně si barvu sluchátek nemůžete sami zvolit, odvíjí se od barvy telefonu. Pro využití akce je nutné zadat v nákupním košíku slevový kód.


k
kh 08.02.2017 – 15:09

"Skrblík" se mi líbí, pravidelně ho čtu. Jsem přihlášek k jeho odběru. Vadí mi, že se občas objevují poznámky v tom smyslu, že pokud si chci přečíst více či další podrobnosti, je podmínkou přihlásit se k jeho odběru.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás