Levné letenky na víkend: Milán od 686 Kč, Paříž od 899 Kč a Bristol od 720 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 26. ledna 2022

V dalším týdnu se zaměříme na levné letenky na víkend. Kam naplánujete svůj výlet tentokrát?

  1. Londýn od 858 Kč

    Společnost Ryanair láká v únorových termínech na výlety do úchvatné Anglie. Kromě Londýna nabízí lety za zvýhodněné ceny také do Edinburghu a Manchesteru, takže už jen zbývá vybrat, kam se chcete vydat.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  2. Milán od 686 Kč

    Do Milána, luxusního italského města, se podíváte v únoru i březnu za parádní ceny. To, co ušetříte na letenkách, můžete investovat do skvělého jídla i pití, ale i do italského oblečení, které by nemělo chybět v šatníku žádného milovníka módy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  3. Ženeva od 888 Kč

    Akční letenky do Ženevy nabízí společnost Easyjet v březnu. Ženeva je ideálním místem pro odpočinek i objevování. Objevovat můžete třeba město Montreux, po kterém se line krásná promenáda, z níž si užijete výhledy na ženevské jezero. Pokud dojdete až na konec, najdete také sochu Freddieho Mercuryho, který zde strávil značnou část života a má zde i své muzeum.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: březen 2022

  4. Amsterdam od 918 Kč

    Plánujete výlet na březen? Do Amsterdamu koupíte letenky s cenou startující na 918 Kč. Společnost Easyjet nabízí levné letenky z Prahy i Vídně, z rakouského letiště jsou ceny letenek mírně vyšší. Holandsko však vždy stojí za návštěvu, i kdyby měla být krátká.

    Odlet: Praha, Vídeň
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: březen 2022

  5. Lappeenranta od 686 Kč

    Finská Lappeenranta je další místo, které stojí za návštěvu a v březnu nabízí termíny  za akční ceny. Společnost Ryanair nabízí letenky pouze z Vídně, za to ale přišla s velmi příjemnou cenou za zpáteční letenku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2022

  6. Dublin od 1 279 Kč

    Co říkáte na prodloužený víkend v Dublinu? Akční letenky do Irska s odletem z Vídně koupíte od 1 279 Kč. Můžete si například vyzkoušet, jaké je to popíjet v klasické irské hospodě, kterým se zde říká Temple bar.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  7. Kodaň od 1 018 Kč

    Kodaň si během víkendu stihnete v klidu projít. Nenechte si ujít ikonickou mořskou vílu nebo Nyboder, historické řadové domy, kde dříve bydleli námořníci a jejich rodiny. Raději se však teple oblečte, v Kodani se příliš nedá spoléhat na teplé počasí.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  8. Benátky od 798 Kč

    Jedno z nejideálnějších míst na prodloužený víkendový pobyt jsou nepochybně italské Benátky. Společnost Ryanair nabízí levné letenky s odletem z Prahy v únoru a květnu 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor, květen 2022

  9. Göteborg od 798 Kč

    Göteborg je ideální destinací pro ty, kteří mají ve městě rádi příjemný venkovský vzduch, dobré jídlo, relaxaci a zajímavou kulturu. V únoru či březnu se můžete vydat na víkendový výlet za velmi příjemnou cenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2022

  10. Paříž od 899 Kč

    Za skvělou cenu koupíte akční zpáteční letenky do Paříže, které nabízí opět společnost Ryanair. Letenky jsou k dispozici v únoru a březnu 2022, od dubna už jsou ceny vyšší.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2022

  11. Nice od 1051 Kč

    Pokud se vám hodí odlet z Berlína, do Nice koupíte zpáteční letenku za tisícovku. Letenky nabízí společnost Easyjet. Udělejte si procházku třeba na 92 m vysoký Montee du Chateau (Zámecký vrch), odkud uvidíte nádherný výhled na Staré město a pláž.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor 2022

  12. Bologna od 767 Kč

    Bologna je staré univerzitní město, kde si užijete, pokud milujete procházky. Nachází se zde spousta historických budov a zajímavé středověké centro. Od února do dubna 2022 se můžete vydat na výlet, let vám zprostředkuje Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – duben 2022

  13. Barcelona od 1 267 Kč

    Barcelona také patří mezi krásné destinace, kde si spolehlivě užijete svůj prodloužený víkend ať už je teplo nebo zima. Letenky nabízí opět Ryanair nejlevněji v únoru 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  14. Bristol od 720 Kč

    Akční letenky od Easyjet do Bristolu koupíte na duben za příjemných 720 Kč za zpáteční letenku. V Anglii se nudit nebudete. Navštívit můžete různá muzea a galerie, katedrálu a spoustu dalších zajímavých památek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: duben 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás