Levné letenky na víkend: Valencie od 351 Kč, Athény od 250 Kč a Göteborg od 359 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 29. prosince 2021

V tomto týdnu se zaměříme na levné letenky na víkend s odletem převážně z Prahy či Vídně. Díky zimnímu období jsou některé lety opravdu za hubičku, tak se nebojte zimy a vyražte objevovat!

  1. Manchester od 534 Kč

    Chtěli byste se podívat do Anglie? Naplánujte si prodloužený víkend ve dnech pátek – pondělí a hurá do Manchesteru! Navštívit můžete Town Hall, Castlefield nebo Manchesterskou katedrálu. Vybírat můžete z nejlevnějších termínů od ledna do května 2022, pak už ceny mírně stoupají.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: leden – květen 2022

  2. Göteborg od 359 Kč

    Do švédského Göteborgu se o víkendu v období od ledna do března 2022 se společností Ryanair podíváte za pár kaček. Udělejte si procházku po druhém největším městě Švédska a poznejte krásy místní kultury. Navštivte třeba tamější botanickou zahradu nebo Korunní věž, což je nejstarší budova Göteborgu!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2022

  3. Amsterdam od 504 Kč

    Výlet do Amsterdamu na víkend by měl být snad povinný! Z letiště se do centra dostanete jednoduše vlakem, který je právě na letišti, takže se neztratí ani ten největší popleta. Pokud vychytáte slunečné počasí, užijete si procházky s výhledem na krásnou architekturu, ale i spoustu jídla. Nezapomeňte si odvézt domů výbornou holandskou goudu. V únoru a březnu je spousta termínů na letenky s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  4. Berlín od 656 Kč

    Neměli jste možnost navštívit vánoční trhy v Drážďanech? Můžete si to vynahradit návštěvou krásného Berlína v únoru či březnu 2022 s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  5. Palma de Mallorca od 452 Kč

    Užijte si slunečnou Mallorcu na víkend v příjemném březnovém počasí, které se pohybuje okolo dvaceti stupňů. Odlétá se z Vídně se společností Wizzair a vyjde vám to pěkně od pátku do neděle.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen 2022

  6. Ženeva od 504 Kč

    Do Ženevy se můžete vydat v únoru a březnu 2022 už od pětistovky. Odlétá se pouze z Prahy se společností Easyjet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor – březen 2022

  7. Valencie od 351 Kč

    V lednu se podíváte do španělské Valencie za ceny pohybující se od 351 Kč. Kromě památek si užijete také příjemné počasí, které se v tuto roční dobu pohybuje kolem patnácti stupňů.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  8. Athény od 250 Kč

    Pokud se vám hodí odlet z Vídně,  pak se do Řecka podíváte v zimě za opravdu výhodnou cenu. Athény jsou místem, jejíž památky rozhodně stojí za návštěvu, proto vezměte batůžek a vydejte se za dobrodružstvím, které si v letních vedrech až tolik neužijete.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: leden – únor 2022

  9. Budapešť od 509 Kč

    Navštívit Budapešť v zimě je skvělá příležitost pro návštěvu maďarských termálů, které jsou u Čechů velmi oblíbené. Od ledna do dubna 2022 se do Budapeště se společností Ryanair podíváte už od 509 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – duben 2022

  10. Billund od 259 Kč

    Billund je malé městečko v Dánsku, které rozhodně stojí za návštěvu. V měsících lednu či únoru se tam můžete podívat od 259 Kč se společností Ryanair, která odlétá z Prahy. Mrkněte se na 9 věcí, které musíte vědět před odletem.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2022

  11. Oslo od 275 Kč

    Do norského Osla se v únoru přepravíte už od neuvěřitelných 275 Kč, ale pozor, je tam celkem zima, takže je výlet s příručním zavazadlem na víkend naprosto dostačující. Kdybyste potřebovali zavazadlo větší, stačí u společnosti Ryanair zaplatit poplatek.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  12. Copenhagen od 509 Kč

    Kodaň je v lednu za výhodnější cenu od 509 Kč. Odlet je z Vídně opět pouze s příručním zavazadlem, což by vám mohlo na víkendový výlet úplně stačit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  13. Bristol od 449 Kč

    Také zimní Anglii můžete v únoru navštívit, pokud se vám hodí odlet z Krakowa. Rovnou můžete spojit dva výlety a prohlédnout si také krásy Polska. Poletíte se společností Easyjet.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Easyjet
    Termíny: únor 2022

  14. Lappeenranta od 250 Kč

    Už od necelých tří stovek se s odletem z Vídně podíváte také do finské Lappeenranty, která leží na břehu jezera Saimaa, takže si užijete výhledy na vodu. V měsících leden – březen 2022 vám doporučíme se pořádně obléct, jelikož pocitová teplota dosahuje klidně i mínus 10 stupňů. Přečtěte si také informace o letišti Lappeenranta.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás