Levné letenky: Malta od 300 Kč, Chicago za 9 999 Kč a Maroko od 756 Kč

Aneta Susedíková
Publikováno 22. prosince 2021

Další týden s tipy na levné letenky je tady a tentokrát můžete vybírat nejen z evropských měst, ale rovnou z celého světa. Jakou letenkou si uděláte radost pod stromečkem?

  1. Chicago za 9 999 Kč

    Do amerického Chicaga a zpět do Prahy se dostanete za příjemných 9 999 Kč a vybírat můžete z termínů od prosince až do května 2022. Pokud se sem vydáte, nezapomeňte navštívit nejvyšší budovu Spojených států, nesoucí název Willis Tower, která má neskutečných 108 pater.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – květen 2022

  2. Londýn od 429 Kč

    Letenky do Londýna, jakožto velmi oblíbené destinace, nabízí s odletem z Prahy nízkonákladovka Ryanair. Pokud máte Prahu daleko, můžete letět také z Vídně za stejnou cenu. Průměrná doba letu nepřesahuje dvě hodiny, ale klidně si vezměte něco dobrého na čtení!

    Odlet: Praha / Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2022

  3. Billund od 199 Kč

    Toužíte se podívat do Dánska? Společnost Ryanair nabízí letenky z Prahy do Billundu již od skvělých 199 Kč. Vezměte s sebou klidně i děti a udělejte si výlet třeba do Legolandu či vodního parku Lalandia.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  4. Milán od 199 Kč

    Zaleťte si do Milána na prodloužený víkend plný italského jídla a výhodných i exkluzivních nákupů oblečení, kterými je Miláno vyhlášené. Když nakoupíte letenky na březen, budete mít příjemnější počasí, které se v tuto dobu pohybuje kolem třinácti stupňů. Letenky můžete pořídit od společností Ryanair či Easyjet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair / Easyjet
    Termíny: leden – březen 2022

  5. Dubaj za 7 790 Kč

    Pokud vás už zima nebaví, za přímý let z Prahy do Dubaje a zpátky zaplatíte 7 790 Kč. V ceně je pouze příruční zavazadlo do 8 kg, proto si za další zavazadla budete muset připlácet.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: únor – květen 2022

  6. Krakow od 259 Kč

    Do Krakowa se můžete vydat s příručním zavazadlem, a to pod křídly společnosti Ryanair, která má nejlevnější lety k dispozici v lednu. Když se teple oblečete, doporučíme vám navštívit solný důl Wieliczka, který je jednoznačně nejkrásnější v Evropě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  7. Tbilisi za 3 790 Kč

    Do hlavního města Gruzie se za výhodnou cenu můžete vydat od ledna do března. V lednu najdete pouze jeden zpáteční let, v dalších dvou měsících už jich je plno. Odlétá se z Prahy a čeká vás jeden přestup v Mnichově.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  8. Banja Luka od 200 Kč

    Do druhého největšího města Bosny a Hercegoviny letenky koupíte už od 200 Kč. Odlétá se z Vídně se společností Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2022

  9. Tel Aviv od 379 Kč

    Velmi výhodné letenky do Izrale s odletem z Vídně seženete v únoru, kdy je cena oproti letním měsícům výrazně nižší. V průměrných 18 stupních se v Tel Avivu oproti Česku dokonce i hezky zahřejete.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2022

  10. Sharm El Sheikh od 505 Kč

    Březen je ideální doba na zahájení sezóny v Egyptě, proto jsme pro vás na tento měsíc našli výhodné letenky od 505 Kč s odletem z Vídně se společností Wizzair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen 2022

  11. Malta od 300 Kč

    Na Maltu právě teď seženete letenky za ty nejvýhodnější ceny. Odlet je z Vídně se společností Wizzair už od skvělých 300 Kč. Příplatek za zavazadla vás ale nemine. Maltu můžete jednoduše procestovat během pár dnů s pomocí zapůjčení vozidla, jen si dejte pozor, aby vás nepřekvapil volant na pravé straně. Nenechte si ujít ani ostrovy Gozo a Comino!

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen 2022

  12. Marakéš od 756 Kč

    Do marockého Marakéše se můžete podívat třeba v březnu, hlavně tedy v neděli 3. března 2022, kdy jsou ceny letenek z Vídně nejvýhodnější, pak mohou ceny stoupat lehce nad tisíc korun. V Marakéši si zaručeně koupíte krásné koberce, řemeslné výrobky a navštívíte spoustu muzeí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen 2022

  13. Marseille od 302 Kč

    Do Francie se za 300 Kč jen tak nedostanete. Přinášíme vám levné letenky opět s odletem z Vídně a se společností Ryanair, která povoluje klasicky jedno příruční zavazadlo. To vám na třídenní výlet ale bude určitě stačit!

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2022

  14. Benátky od 598 Kč

    Benátky jsou další velmi oblíbená destinace, která potěší každého cestovatelského nadšence. Letenky z Prahy v březnu ocení hlavně ti, kdo nemají rádi přecpaná města se stovkami turistů. Let je se společností Ryanair s možností připlatit si za zavazadlo, pokud vám nebude stačit pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás