6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje

Iveta Faifrová
Publikováno 14. ledna 2022

Přinášíme Vám 6 tipů na lampičky do dětského pokojíčku. Díky našemu článku najdete lampy snadno a lehce, vybrali jsme pro vás lampičky, které jsou levné a můžete vybírat designové i velmi praktické kousky. Lampičky vašim malým společníkům mohou sloužit při večerním osvětlení při četbě knížek i jako světlo v noci pro ty, kteří se bojí tmy.

Děti lampičku ocení při psaní úkolů, malování, či čtení pohádek v posteli. Máme pro vás výběr lampiček, které udělají radost školním dětem, ale i těm nejmenším. Můžete lampičku věnovat jako dárek anebo použít jako funkční dekoraci do dětského pokoje.

  1. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Lampička na skřipci

    Lampička má jednoduchý, ale velmi praktický design. Pokud má vaše děťátko menší pokojíček, lampičku můžete také přesouvat. Dá se připevnit i k poličce, kterou má nad postelí. Můžete si tak společně před spaním přečíst oblíbenou pohádku.

    Toto svítidlo má zajímavé provedení, s výškou 17 cm a praktickým vypínačem na šňůře. Navíc je ve veselém modrém provedení.

  2. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Stolní lampa

    Máme tu něco pro holky i kluky. Lampička, která je ve více barevných variantách se bude v dětském pokojíčku líbit snad každému. Osloví vás nejen její vzhled, ale také její cena. Je to velmi pěkná lampička, která bude skvělým společníkem pro školáky.

    Materiál je kombinovaný kov a plast. Vysoká je 35 centimetrů. Díky tomu, že můžete vybírat z více barev (modrá, růžová, zelená a oranžová), si vybere opravdu každý.

  3. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Stmívatelná lampička opál

    Dostáváme se k lampičkám, které jsou nejen praktické, ale také designově a funkčně velmi zajímavé. Tato stolní lampička vás zaujme, jelikož skvěle ozdobí dětský pokoj a dodá mu kouzlo díky své praktičnosti: je totiž stmívatelná při doteku na kovový podstavec. Stínidlo z opálového skla v kombinaci s podstavcem z matného niklu si zkrátka zamilujete, jedná se o velmi moderní záležitost.

    Toto osvětlení je za výjimečnou cenu. Disponuje dotykovým ovládáním a do dětského pokoje se skvěle hodí. Materiál je kombinace kovu a skla.

  4. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Pohádková lampička

    Je to tu! Ty nejroztomilejší lampičky pro naše nejmenší. Můžete se nechat inspirovat různými hrdiny z dětských pohádek a filmů. My jsme pro vás vybrali cenově velmi dostupné prasátko. Bude skvěle zdobit dětský pokojíček a vypadá velmi roztomile. Děti si ho jistě zamilují na první pohled.

    Prasátko má dotykový spínač, matriál je silikon a jeho barva je béžová. Bude se proto hodit do chlapeckého i dívčího pokojíčku. Jeho výška je pouze 11 cm.

  5. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Moderní žárovka

    Nyní se přesuneme do pokojíčku pro starší děti. Velmi originálně vypadá stolní lampička, která má odhalenou žárovku. Místnost zaplní velmi kvalitním a teplým světlem a zároveň na sebe upoutá pozornost. Je to nadčasový kousek, který se dětem bude do pokoje velmi hodit.

    Lampička je v minimalistickém designu, je chromovaná. Světelný zdroj se snadno zašroubuje do lampy. Dá se stmívat externím stmívačem, který ovšem není součástí balení.

  6. 6 inspirujících tipů na levné lampy do dětského pokoje | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Stylová lampička

    Tato stylová lampička vypadá nejen krásně, ale je zároveň praktická, jelikož má kovové stínítko, které se dá nasměrovat dle vaší potřeby. Stínidlo má zakulacený povrch, působí tedy velmi decentně. Má přívodový kabel s vypínačem. Na stole udělá velkou parádu. Opět design, který je nadčasový a do dětského pokoje velmi praktický.

    Barva lampičky je šedá, výškové parametry jsou celkem 52 cm, materiál je kov. Disponuje polohovatelným kloubem. Lampa má tři nohy, je tedy praktická pro umístění na prostornější psací stůl.

Výběr lampy do dětského pokoje nenechte náhodě. Vyplatí se vybírat dle aktuální potřeby vašeho děťátka. Záleží jen na vás, jestli zvolíte designově zajímavou lampičku, která bude sloužit pouze jako dekorace. Nebo upřednostníte spíše praktický produkt, který bude užitečný při školních aktivitách.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás