Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice

Iveta Faifrová
Publikováno 7. ledna 2022

V nadcházejícím ročním období nás čekají dlouhé zimní dny. Díky koupi toho správného povlečení předejdete pocitu chladu. Zaměříme se na různé materiály, velikosti povlečení a nezapomeneme také na naše nejmenší. Výběr materiálu je pouze na vás, nejčastěji se povlečení skládá z bavlny, krepu, saténu a v posledních letech je stále více populární mikroplyš. Ten vytváří hřejivý pocit v zimním období.

Usnadníme Vám výběr a zároveň ušetříte čas, jelikož nemusíte na internetu dlouze vyhledávat ta nejvýhodnější povlečení. Vybírejte mezi širokou nabídkou i jedinečnými vzory. Položit se večer do čerstvě povlečené postele je nejdostupnější blaho. Vaše ložnice může díky povlečení dostat minimalistický vzhled, elegantní vzory nebo skandinávský nádech. Obklopte se hebkými, zároveň odolnými a kvalitními materiály, je to pocit k nezaplacení.

    1. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Povlečení mikroplyš

      Jedná se o nejoblíbenější povlečení v zimním období. Není se čemu divit, disponuje totiž výbornými termoregulačními vlastnostmi. Je hebké, měkké a příjemné na dotek. Při chladných zimních nocích vás zahřeje, ale zároveň se nemusíte obávat, že se v něm budete potit.

      Tento druh povlečení je vhodný i pro alergiky. Je velmi praktické, jeho zapínání je na zip. Vyprat ho můžete na 60 stupňů, nemusí se žehlit a jeho rozměry jsou 1x povlak na polštář 70×90 cm, 1x povlak na přikrývku 140×200 cm.

    2. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Minimalistické bavlněné povlečení

      Může se stát, že někdy váháte jestli zvolit puntíky, proužky nebo barevné vzory tak, aby perfektně zapadly do interiéru vaší ložnice. Náš tip: nebojte se kombinovat vzory, budete překvapeni, jak hravý a líbivý výsledek. Zkuste například nakombinovat polštářky s puntíkem a přikrývku s proužkem.

      Pro lepší udržitelnost Vám doporučujeme prát povlečení naruby, v pracích prostředcích bez obsahu bělidel a při teplotě do 40 stupňů. Proč si vybrat povlečení z bavlny? Je z přírodního materiálu, dobře prodyšné, odvádí tělesnou vlhkost, neklouže, nestudí a má dlouhou životnost. Navíc se jedná Český výrobek.

    3. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Hravé vzory

      Povlečení, které má z každé strany jiný vzor je skvělou variantou pro veselé dekorování vaší ložnice. Můžete tak měnit vzhled místnosti během okamžiku. Polštář má stejný vzor jako přikrývka. Doporučujeme používat prací prostředek na barevné prádlo, aby barevnost nevybledla.

      Materiál je bavlněný, je příjemný na dotek. Disponuje velmi praktickým zapínáním na zip. Tato sada obsahuje 1x povlak na polštář 70×90 cm a 1x povlak na přikrývku 140×200 cm.

    4. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Mikrovlákno za skvělou cenu

      Na omak sametové ložní prádlo z mikrovlákna je skvělou volbou pro vaší postel. Je to velmi jemná a příjemná tkanina ze 100% polyesteru. Toto povlečení vás nejen zahřeje, ale díky svému jemnému vzhledu se bude hodit do každého interiéru. Disponuje jedinečnou cenou.

      Doporučujeme Vám toto ložní prádlo prát v pračce na program do 40ti stupňů. Nepoužívat prací prostředky s bělícím účinkem. Pokud budete povlečení žehlit, nejlépe tak učiňte naruby a poté si užijte pocit voňavé čistě povlečené postele.

    5. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Dětské povlečení

      Hravé vzory a barvy se do dětského pokoje zkrátka hodí. Objevte kolekci povlečení s originálním designem. Toto povlečení je vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů, zapíná se pomocí zipu. To je velmi praktické pro urychlení při převlékání ložního prádla. Vaše ratolest bude mít radost z nových barev a vzorů na ložním prádle.

      Materiál je 100% bavlna, velikost povlečení je 100×135 cm a 40×60 cm. Doporučujeme žehlit při nízké teplotě. Navíc můžete využít dopravu zdarma, pokud váš nákup překročí částku 2 500,-. Povlečení je také vhodné jako dárek nejen pod stromeček.

    6. Ložní povlečení levně: 6 tipů na originální kousky do vaší ložnice | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

      Zig Zag vzor

      Přejete si oživit vaší ložnici vzory? Dopřejte si změnu a pořiďte si ložní prádlo v provedení zig zag vzoru. Jedná se o velmi originální vzor, který se Ve vaší ložnici bude vyjímat a upoutá pozornost. Je vyrobené z příjemného bavlněného materiálu. Příjemná látka a krásný design vytvoří jedinečný vzhled místnosti.

      Nemějte strach ze vzorů, pusťte uzdu své fantazii. Zapínání povlečení je na zip, proto je velmi praktické. Barva je modrošedá a korálově červená. Velmi pěkná a originální kombinace.

    Pocit lehkosti a hebkého doteku máte na dosah. Pořiďte do své ložnice i dětského pokojíčku ložní povlečení, které Vám bude z nabídky nejvíce vyhovovat. Užijte si pocit zklidnění a zachumlejte se pod peřinu. Budete zimní období prožívat s radostí a úsměvem na tváři.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás