Levné letenky do tisícovky: Boloňa od 409 Kč, Varšava od 232 Kč, Bordeaux od 458 Kč

Lapetka
Publikováno 1. prosince 2021

Přehled akčních letenek na stránkách Skrblíka musí obsahovat i takový výběr, jako zpáteční letenky, za které nezaplatíte více, než 1 000 Kč. Podívejte se na náš výběr, na který bychom mohli známé přísloví obrátit na “za málo peněz hodně muziky”.

  1. Varšava od 232 Kč

    Akční letenky do Varšavy mohou znít pro někoho trochu neskrblíkovsky, ale v mnoha případech se vyplatí. Jihomoraváci mohou výlet spojít s návštěvou Vídně, odku se do Varšavy dostanou za pár korun. Středočeši sice za letenky zaplatí pár korun navíc, ale zase mají odlet “za rohem”. Návštěva Varšavy s jejím nádherným historickým centrem za návštěvu stojí, tak neváhejte dlouho.

    Odlet: Vídeň, Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  2. Leeds od 496 Kč

    Sever Anglie mohou prozkoumat milovníci britských ostrovů, kteří jsou už přesyceni Londýnem a chtějí poznat něco nového. Studentské město Leeds patří mezi nejzelenější města Evropy, kde samozřejmě najdete i mnohé historické památky a kulturní vyžití. Ve staré viktoriánské budově se nachází největší tradiční britský trh v Evropě. Levné letenky do Leedsu hledejte u Ryanair.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  3. Suceava od 255 Kč

    Nad tímto tipem zajásají milovníci méně tradičních destnací. Rumunská Suceava je zajímavým historickým městem, které se může stát skvělým výchozí bodem pro cesty za poznáváním malovaných klášterů Bukoviny, které jsou zapsány na seznamu UNESCO. Akční letenky do Rumunska s odletem z Vídně jsou k sehnání u Wizz Air.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2021 – březen 2022

  4. Kodaň od 759 Kč

    Hlavní město Dánska, Kodaň, ležící na ostrově Sjælland lze levně navštívit díky letenkám od společnosti Ryanair. Co v Kodani navštívit, jak ušetřit, nebo kde se ubytovat, se dočtete v průvodci po Kodani. Odlet je z Bratislavy, létá se v pondělky a pátky, takže si můžete udělat skvělý prodloužený víkend.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  5. Billund od 402 Kč

    Billund nemusí být na první pohled úplně známou destinací, proudí sem však velmi mnoho turistů. Pokud se ptáte proč, pak vězte, že zde byla založená společnost LEGO a tak se zde nachází i stejnojmenný zábavní park. Co dále v tomto městě dělat, se dočtete v samostatném průvodci po Billundu, který jsme pro vás sepsali. Letenky jsou k dispozici u Ryanair, odlet je z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  6. Brusel od 409 Kč

    Levné letenky do Bruselu seženete s odletem z Bratislavy, a to na období prosince 2021 až do ledna 2022. Pár termínů se dá nalézt i z Prahy, ale cena je již okolo tisícovky, tak zvažte i tuto variantu. Kromě toho, co se dočtete v průvodci po Bruselu, hledejte ještě také sochu čůrajícího pejska. Co bychom vyzdvihli a doporučili, pak návštěvu nedalekých Brugg.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  7. Amman od 722 Kč

    Exotiku si představuje každý jinak a pro někoho to rozhodně může být návštěva Jordánska. Co zde dělat, co vidět a na co si dát pozor jsme pro vás sepsali do samostatného průvodce po Ammánu, dále zmíníme už jen to, že let je přímo z Prahy, letenky jsou k dispozici u Ryanair a létá se v soboty a úterky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  8. Londýn od 349 Kč

    Akční letenky do Londýna jsou k dispozici na stránkách společnosti Ryanair. Jejich velkou výhodou je variabilita místa odletu, více či méně termínů naleznete s odletem z Prahy, Brna, Ostravy i Bratislavy, takže se můžete rozhodnout dle libosti. Vzhlehem k tomu, že Londýn patří mezi nejdražší města Evropy, sepsali jsme pro vás článek s tipy, jak v Londýně ušetřit.

    Odlet: Praha, Bratislava, Brno, Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  9. Bordeaux od 458 Kč

    Dalším tipem na výlet za pár korun je Francie. Akční letenky do Bordeaux aktuálně nabízí Ryanair na období až do března 2022. Letět můžete třeba od čtvrtku nebo pátku do neděle, pokud máte více času, udělejte si zde základnu a vydejte se na pár výletů do okolí. Všechny zajímavé tipy jsme pro vás sepsali do samostatného průvodce po Bordeaux.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – březen 2022

  10. Göteborg od 680 Kč

    Švédský Göteborg je teď z Prahy za skvělou cenu k dispozici u Ryanair. Pokud se sem chcete vydat, počítejte s tím, že ceny jsou zde násobně vyšší, než u nás, ale návštěva se rozhodně vyplatí. Co vše v Göteborgu vidět, si můžete přečíst v našem průvodci, kde se dočtete i pár tipů, jak na výletě ušetřit a pořádně si ho užít.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  11. Boloňa od 409 Kč

    Zá výborným jídlem, výtečnou a levnou kávou nebo třeba kvalitní zmrzlinou se musíte vypravt do Itálie. Díky akčním letenkám do Boloni se tam z Bratislavy dostanete doslova za pár korun. Pokud se vám nechce až do Bratislavy, můžete letět i z Prahy, ale levných termínů je méně. Co v Boloni se tady rozepisovat nebudeme, už jsme to totiž jednou udělali, v článku průvodce po Boloni.

    Odlet: Bratislava, Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – únor 2022

  12. Soluň od 665 Kč

    Méně profláknutá, než Athény, s méně památkami než Athény, ale zato se stejnou pohostinností, atmosférou a gastronomií, to je Soluň. Akční letenky koupíte u Ryanair za cenu lehce převyšující 500 Kč, a to na období do ledna 2022. Pokud vás lákají i jiné, než městské zajímavosti, půjčte si auto a vydejte se na Meteora, velkolepých skalních klášterů, které jsou na seznamu UNESCO.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022

  13. Skopje od 508 Kč

    Akční letenky do Skopje v Makedonii přináší Wizz Air. Tato destinace zaujme především milovníky Balkánu jako takového, historie, architektonických a náboženských staveb a také přírody, třeba divokého Kaňonu, kde můžete obdivovat staré kláštery, nebo se jen tak kochat v přírodě. Nachází se zhruba 20 km od města. Letěn z Bratislavy do Skopje a zpět můžete vždy v sobotu a úterý.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2021

  14. Krakov od 472 Kč

    Krakov je destinací, které je takzvaně za rohem, mnoho z nás tam dojede pohodlně autem. Když ale zvážíte cestu z Prahy, letenky za méně, než 500 Kč se vypatí. Pokud navíc zvolíte Krakov jako odletovou destinaci za exotikou, je letecká přeprava ideální variantou, abyste nemuseli řešit dlouhodobý parking. Pokud se sem chystáte vydat jako do cílové destinace, pak si projděte našeho průvodce po Krakově.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2021 – leden 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás