Levné letenky: Bangkok za 7 690 Kč, Eindhoven od 230 Kč, Madeira za 3 890 Kč

Lapetka
Publikováno 24. listopadu 2021

Tento týden vám přinášíme tipy na ty nejlepší letenky po celém světě.

  1. Benátky od 692 Kč

    Buď přímo z Prahy, nebo z polského Krakova si můžete zaletět za pár korun do kouzelných Benátek. Letenky z obou těchto měst má ve své nabídce společnost Ryanair. Pár tipů k cestě do tohoto krásného, romantického města, naleznete v našem průvodci po Benátkách.

    Odlet: Praha, Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021 – leden 2022

  2. Bangkok za 7 690 Kč

    Tohle je naprostá pecka mezi akčními letenkami! Thajsko za pouhých 7 690 Kč, navíc přímo v hlavní sezóně. Tady není nad čím váhat, pokud je Bangkok na jakémkoliv místě na vašem cestovním seznamu, letenky kupujte. Odlet je z Berlína, odbavené zavazadlo v ceně bohužel není, ale to by na cestě do tepla mělo stačit. Letenky nabízí singapurská nízkonákladová společnost Scoot, která je dceřinou společností Singapore Airlines. Mnoho komfortu od cesty nečekejte, ale opakujeme – za tu cenu není moc nad čím váhat.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  3. Lvov od 230 Kč

    Akční letenky o Lvova naleznete v nabídce nízkonákladovky Ryanair. Odlet je z Polska, a to buď z Krakowa, nebo Wroclawi, takže si můžete vybrat, kam to máte blíže, nebo kde naleznete vhodnější termíny. Lvov je největším městem západní Ukrajiny a je tak logicky jeho kulturním, dopravním a hospodářským centrem. Nachází se na seznamu UNESCO a za návštěvu stojí například Lyčakovský hřbitov.

    Odlet: Wroclaw, Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  4. Funchal za 3 890 Kč

    Akční letenky na Madeiru teď seženete u TAP Portugal, a to za skvělou cenu. Odlet je přímo z Prahy, vybírat můžete z termínů od ledna do června 2022, přičemž jich už není mnoho. Asi nejvíce jich seženete na červen 2022, s trochou štěstí ale stihnete i konec květinového festivalu. Po cestě vás čeká jeden přestup v Lisabonu, který můžete třeba vyuít k návštěvě města, pokud bude dostatečně dlouhý.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – červen 2022

  5. Paříž od 513 Kč

    Atmosféru skvostné a romantické Paříže, znásobenou o předvánoční výzdobu, si můžete užít díly levným letenkám společnosti Ryanair. Paříž není jen městem Eiffelvy věže, ale také mnoha muzeí, z nichž nejznámější je Louvre, nebo historických staveb jako katedrála Notre-Dame, Vítězný oblouk nebo Bazilika Sacré Coeur. No a samozřejmě si zde dosyta užijí milovníci dobrého jídla a pití.

    Odlet: Krakow, Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  6. New York za 11 590 Kč

    Ostraváci pozor, tohle je opravdu jedinečná nabídka! Akční letenky do New Yorku, přímo z Ostravy, za skvělých 11 590 Kč. Termínů není mnoho, letět můžete od konce března do konce dubna 2022, tak dlouho neváhejte. Letenky přináší LOT Polish Airlines, jako ve většině případů s jedním přestupem ve Varšavě. V ceně je pouze příruční zavazadlo, což by ale na rychlý výlet do proslulého velkoměsta mělo stačit.

    Odlet: Ostrava
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – duben 2022

  7. Eindhoven od 230 Kč

    Akční letenky do Eindhovenu pořídíte u Ryanair. Odlet je z Krakowa i Bratislavy, velmi nízké ceny, do pětistovky, jsou v průběhu listopadu a prosince. Eindhoven je město v Nizozemsku, které kromě obligátních památek nabídce něco milovníkům techniky, nachází se zde totiž muzeum DAF a Philips.

    Odlet: Krakow, Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021 – leden 2022

  8. Kuba za 12 590 Kč

    Pokud v cílové destonaci nedokážete a nechcete zůstat na jednom místě, pak je tento tip vám šitý na míru. Akční letenky na Kubu vás zavedou na letiště v Havaně, ale odlétat zpět budete z Varadera. Nemusíte si tak lámat hlavu tím, že budete na Kubě vymýšlet okruh a složitě se vracet na místo, odkud jste vyjeli. Letenek už není moc, ale vybírat se ještě pořád v termínech březen a duben 2022 dá.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – duben 2022

  9. Banja Luka od 330 Kč

    Z Vídně se aktuálně levně dostanete do balkánského města Banja Luka. Letenky má v nabídce společnost Ryanair. Pokud nevíte, co byste si v této lokalitě počali, pak vězte, že je to místo natolik zajímavé, že jsme jej zařadili do seznamu neprofláklých měst, kam se vyplatí levně letět.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  10. Honolulu za 15 990 Kč

    Kombinace letenek od společností British Airways, FinnairAmerican Airlines, přináši skvělou možnost navštívit Havaj za super cenu. Akční letenky do Honolulu se dají pořídit s odletem z Budapešti, a to na první polovinu roku 2022. Během letu jsou naplánována dvě mezipřistání, v Londýně a v Los Angeles. Odbavená zavazadla jsou pouze za příplatek, v ceně jsou 2 zavazadla příruční. Pokud jsme vás na začátku odradili jmenováním 3 aerolinek, vůbec si tím nelamte hlavu, celou cestou koupíte pohodlně na jednom místě, stačí kliknout na odkaz níže.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – květen 2022

  11. Billund od 236 Kč

    Billund, město které mnohým z nás nic neříká, zatímco Legoland znají určitě aspoň jako pojem všichni. A co mají tyhle dvě věci společného? V Billundu byla totiž společnost LEGO založená a tak se zde nachází i tématický zábavní park. Levné letenky do Billundu přináší s odletem z Krakowa (pár míst je i z Vídně) společnost Ryanair.

    Odlet: Krakow, Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  12. Chicago za 10 990 Kč

    Přímo z Prahy můžete nyní letět za akční cenu do Chicaga. Letenky jsou k dispozici od konce listopadu 2021 až do května 2022. Termínů je dost, pokud byste měli zájem o letenky na přelom roku, je třeba počítat s tím, že termíny v roce 2021 jsou do poloviny prosince, v roce 2022 pak od 11.ledna. Před cestou do USA pamatujte na to, že je potřeba mít vyřízené povolení ESTA. Let provozuje LOT Polish Airlines.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – květen 2022

  13. Dublin od 254 Kč

    Levné letenky do Dublinu nabízí Ryanair. Letět můžete třeba třeba od čtvrtku do soboty, v sobotu je odlet až ve 20:05, takže máte celý den k dobru. V Dublinu rozhodně zamiřte do některé z menších, místních hospůdek a navštivte světoznámý pivovar Guiness. Další tipy jsme sepsali do samostatného průvodce po Dublinu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  14. Cancun za 11 990 Kč

    Akční letenky do Cancunu přináší méně známé aerolinky Aeromexiko, ale let provozuje Air France. U letenek je opravdu super cenovka 11 990 Kč, nízká cena je vykoupená dvěmi přestupy v Mexiko City a Amsterdamu, případně v Paříži. Odlet je z Berlína, výhodou těchto letenek je možnost vzít si s sebou kromě dvou příručních také jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: únor – červen 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás