Skrblíkův týden: Náušnice Swarovski zdarma, sleva až 80 % v Luxoru a vánoční soutěž v Bille

Aneta Susedíková
Publikováno 22. listopadu 2021

Tento týden Vám opět přínášíme čerstvé předvánoční slevy. Co ulovíte tentokrát?

  1. Billa: Velká vánoční soutěž

    Billa pořádá ve spolupráci s Coca-Colou Vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát novou kuchyň v hodnotě 150 000 Kč. Nemusíte se ale bát, že by byla malá šance, ve hře je totiž také 61x dárková karta na nákup v hodnotě 1 000 Kč, která by se před Vánoci určitě neztratila!

    Podmínky soutěže jsou jednoduché, stačí nakoupit produkty Coca-Cola za alespoň 50 Kč, uschovat si účtenku a následně se zapojit na webu či pomocí sms. Soutěž trvá do 27. prosince 2021.

  2. Dr.Max: Náušnice Swarovski k nákupu

    I Dr.Max už zahájil Vánoční akce. Při nákupu produktů od N-Medical v hodnotě nad 1 000 Kč dostanete navíc zdarma náušnice Swarovski. Pořiďte si třeba 100% čistou kyselinu hyaluronovou s maximální vstřebatelností. Akce platí do 31. 12. 2021 nebo do vyprodání zásob.

  3. Teta Drogerie: Black Friday, až 65 % slevy

    Ani oblíbená Drogerie Teta nezůstala pozadu a nabízí až 65% slevy v rámci Black Friday. Ceny startují už na 14 korunách!

  4. ElectroWorld: Sleva na robotické vysavače Rowenta

    Pokud jste někomu chtěli udělat radost pod stromečkem v podobě robotického vysavače, nyní na ElectroWorldu probíhají 20% slevy na ty od značky Rowenta se slevovým kódem ROWROB20.

    Akce probíhá do 24. 11. 2021, tak si pospěšte!

  5. Lidl: Až 73% výprodej na e-shopu

    Kuchyňský robot, kulma na vlasy nebo nový botník? Na e-shopu Lidl slevy lítají vzduchem. Akce se vztahuje na stovky produktů.

  6. Luxor: Black Friday na nejlepší knihy

    Letos Luxor vzal Black Friday do svých rukou. Na nejzajímavější knihy, o které bývá velký zájem, mají teď v Luxoru slevy až 80 %.

    Tato akce platí už jen do 30. listopadu 2021 nebo do vyprodání zásob.

  7. Parfémy.cz: Až 53 % na parfémy světových značek

    Ideální na nákupy Vánočních dárků pro ty nejnáročnější. Nejluxusnější parfémy světových značek pro dámy i pány pořídíte ve velkých slevách na parfemy.cz.

  8. Rossmann: Pleťové krémy téměř za polovinu

    V Rossmannu je pro členy klubu až do 7. prosince 2021 skvělá sleva 40 % na pleťové krémy. Můžete si odnést až 5 ks. Udělejte radost sobě a třeba i svým blízkým!

  9. T.S.Bohemia: Sleva 20 % na produkty Sencor

    Na vybrané produkty značky Sencor právě probíhá sleva 20 % na T.S.Bohemia. Tak například na kávovary, rychlovarné konvice nebo rýžovar.

  10. Bibloo: Až 50 % na sportovní oblečení UnderArmour

    Pokud už se pomalu chystáte na lednové předsevzetí a nové začátky, pak se vám možná bude hodit akce, která právě probíhá na Bibloo.cz. Oblečení, obuv a doplňky značky Under Armour tam seženete až za poloviční ceny!

    To ale není vše, slevy se vztahují i na další značky, nebo můžete rovnou využít dodatečnou slevu 15 % k právě probíhajícímu Black Friday s kódem BF15.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás