Skrblíkův týden: Hrnce Tescoma za polovinu, hra o milion v Tetě a soutěž o Yankee Candle

Aneta Susedíková
Publikováno 8. listopadu 2021

I tento týden opět přinášíme čerstvé akce. Co si pořídíte tentokrát?

  1. Billa: Kvalitní hrnce Tescoma President Stone za polovinu

    V Bille probíhá až do 31. prosince 2021 akce na kvalitní hrnce Tescoma President Stone, které jen tak něco nezničí. Pokud v Bille nasbíráte dostatečný počet bodů, budete je moct koupit za polovinu.

  2. Singles Day na Douglas

    Do 11. listopadu 2021 na Douglasu probíhá akce Singles day, kde nabízí na celý beauty sortiment 20% slevu a 40% slevu na vůně.

  3. Dermo týden v Dr. Max

    Ode dneška do 14. listopadu 2021 běží online akce na Dr. Max, kde můžete výhodně nakoupit dermokosmetiku. Tak například při koupi produktů značek Bioderma dostanete při koupi dvou produktů jeden zdarma. Dále 20% slevu na značku Klara Rott, 1+1 na kosmetiku Eau Thermale Jonzac a další.

  4. Drogerie Teta: Vánoční hra o nákupy za milion

    V drogerii Teta již běží vánoční hra o nákupy za milion, která končí 6. prosince 2021. Stačí nakoupit za 350 Kč, hned za svůj nákup obdržíte poukazy na až 50% slevy a navíc máte šanci vyhrát poukazy na roční nákup v hodnotě 10 000 Kč.

  5. ElectroWorld: Poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnotě 1 500 Kč

    Pokud přemýšlíte nad nákupem kávovaru pro sebe či své blízké, nyní máte výhodnou šanci. Při nákupu kávovaru Nespresso řady Vertuo v ElectroWorldu dostanete poukaz na nákup kávy v hodnotě 1 500 Kč. Akce platí do 31. ledna 2022.

  6. Kaufland: Soutěž o vánoční svíčku Yankee Candle

    Jen do úterý 9. listopadu 2021 máte šanci se zapojit do soutěže na Facebooku o kvalitní svíčku Yankee Candle, která vám může dělat radost po celou zimu. Podmínky účasti jsou jednoduché, stačí se pochlubit fotkou vašich perníčkových výtvorů v minulých letech.

  7. T. S. Bohemia: Black Friday

    Na stránkách T. S. Bohemia nyní probíhá velký Black Friday a je možné v akci ulovit téměř cokoliv. Elektroniku, domácí spotřebiče, ale drogerii nebo jízdní kola.

  8. H&M: přednostní Black Friday pro členy klubu

    Pokud máte rádi módu ale zároveň i slevy, nezapomeňte se stát členy klubu H&M, protože budete mít k dispozici slevy z Black Friday přednostně.

  9. BezvaSport: 20% slevy na dámské i pánské oblečení

    Také na BezvaSport.cz již odstartoval Black Friday. Ideální na dokoupení oblečení, které vám chybí na zimu. S kódem BF20 budete mít dodatečnou slevu na celou objednávku. Na webu píší, že akce platí pouze dnes, tj. 8. listopadu 2021, tak si pospěšte!

  10. UrbanStore: Podzimní vrstvení

    Na webu UrbanStore.cz probíhají slevy na podzimní oblečení. Svetry, mikiny, bundy, obuv, doplňky. To vše a ještě více najdete v akci pro dámy, pány i děti s kódem URBAN15. Platnost akce není uvedena.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás