Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti

Iveta Faifrová
Publikováno 19. listopadu 2021

Chystáte pro vaše děťátko překvapení ve formě nového dětského pokoje? Těšíte se na ten moment, kdy otevře dveře do „nového“ světa a Vy uvidíte, jak mu září oči a má bezprostřední radost? My jsme pro vás připravili několik tipů, jak levně dětský pokoj vybavit a navíc nikam nemusíte, vše si můžete objednat z pohodlí vašeho domova. Například mezitím, co Vám zrovna zasychá druhý nátěr barvy na zeď. Vaše snaha bude jistě odměněna společně strávenými chvílemi při četbě oblíbených pohádek, nebo hraní dětských her a to vše společně. Proměňte dětský spánek v pohádku a nechte se inspirovat:

  1. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Útulný koberec

    Začneme pěkně od podlahy, přinášíme Vám tip na koberec, který je nejen cenově dostupný, ale zároveň vypadá velmi hezky. Díky své neutrální barvě se hodí do všech tipů interiérů. Může tak v dětském pokoji vydržet i několik let, když se z princezny stává slečna a nebo z malého šerifa velký kluk. Tento koberec se neokouká.

    Koberec je bavlněný, jak jsme se již zmínili, díky svým jednoduchým barvám bílé a přírodní se hodí pro chlapce i pro dívky. Má lehký vzor cik cak. Svoji praktičnost potvrzuje hlavně tím, že spodní strana je protiskluzová. Pokud se Vám koberec zalíbil natolik, že by se Vám hodil například i do obývacího pokoje, můžete si jej objednat i v dalších variantách a velikostech.

  2. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Postel a pohovka v jednom

    Pokud zařizujete pokoj, který je rozměrově menší, nemusíte být smutní. Svým ratolestem můžete i tak dopřát pohodlí, díky posteli, která slouží zároveň jako pohovka. Jedná se o velmi vkusný a praktický kus nábytku. Přes den může sloužit na hraní a odpočinek, v noci se z ní stane království pro spánek, který je velmi důležitý.

    Postel je nejen praktická, ale zároveň funkční. Během dne poslouží jako pohovka a večer jako pohodlné lůžko pro spánek. Nabízí kvalitní deskový rošt na zpevněném kovovém rámu. Rozměry postele jsou 93x204x61cm (š,h,v). Navíc si do volného prostoru pod postelí můžete pořídit zásuvky a přibyde Vám tak úložný prostor.

  3. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dětský sen: houpací síť

    Snad každý z nás si v dětství přál mít ve svém pokojíčku houpací síť. Dodává pocit jedinečnosti a zároveň bezpečí. Působí hravě a navíc je velmi praktická. Může se stát, že i dospělému se v ní zalíbí a bude si tajně chodit číst knížku do dětského pokojíčku, kde je houpací síť připravená s pohodlnými polštářky a dekou.

    Tato houpací síť Vám přijde uložená v praktické brašně, barva je krémová a je možné jí prát na ruční praní. Její nosnost je 100 kilogramů. Pokuste se ji nevystavovat přímému slunečnímu světlu, jelikož hrozí vyblednutí barvy. Navíc je za velmi výhodnou cenu.

  4. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Dekorativní rámečky na zeď

    Dalším kouskem, který v dětském pokoji zkrátka nemůže chybět, jsou rámečky na fotografie i na obrázky. Do rámečků můžete dát obrázky hrdinů z dětských pohádek, ale také společné fotografie. Náš tip: kombinujte velikost, barvu i tvar rámečků. Vytvoříte tak na zdi jedinečnou a originální koláž. Rámečky i obrazy jsou za jedinečnou cenu.

    Při výběru můžete zapojit zároveň své ratolesti a společně vymýšlet, který obrázek a kde pověsíte. Pojměte tento dekor jako společnou tvorbu a spolupráci. Pokud se jedná o překvapení, zkuste během odpoledne od dítěte zjistit, jaké obrázky by se mu líbily. Uvidíte, jak bude nadšené, až spatří fotky a obrázky, které má rádo a přeje si je.

  5. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Stojací lampa

    Lampa vnese do dětského pokoje jedinečnou atmosféru, díky tomu, že vytváří tlumené světlo. Vaše dítě tak nemusí svítit pouze stropním světlem. Díky klasické černé barvě se hodí do všech druhů interiéru a zároveň se neomrzí.

    Tato jedinečná stojací lampa má kouřové sklo, které dodá místnosti pocit pohodlí. Velkou výhodou je také doprava zdarma. Neměla by Vám při vybavování dětského pokoje chybět.

  6. Jak zařídit dětský pokoj: Levně pro školáka i pro dvě děti | Zdroj fotky: Prodávající internetový obchod

    Zachumlat se pod deku

    Venku je sychravo, připravíte pro své děťátko šálek kakaa a společně se zachumláte pod příjemnou deku, která zahřeje. Můžete si zde povídat o tom, jaký jste měli den, co si společně nachystáte na večeři anebo si společně prohlédnete oblíbenou komiksovou knížku.

    Tato dětská deka je úžasným doplňkem do pokojíčku. Je vyrobena z měkkých vláken obohacených o eukalyptus, které mají jedinečné absorbční vlastnosti. Důležitá je její udržitelnost, jelikož je pratelná na 40 stupňů a její rozměry jsou 120x160cm.

Doufáme, že jsme Vám usnadnili hledání levných produktů pro vybavení dětského pokoje. I malí společníci potřebují svůj koutek soukromí. Je důležité jim dopřát zázemí, ve kterém se cítí dobře a zároveň můžou být sami sebou. Díky milému prostředí vlastního dětského pokojíčku mají možnost rozvinout plný potenciál a být šťastnější.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Bydlení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás