Levné letenky z ČR: Maledivy za 14 390 Kč, Barcelona od 895 Kč, New York za 12 790 Kč

Lapetka
Publikováno 3. listopadu 2021

Tento týden jsme pro vás připravili tipy na letenky do celého světa, s odletem z České republiky. Nemusíte tak řešit kde zaparkujete, nebo kolik to bude stát – na všechna letiště se dostanete pohodlně i hromadnou dopravou.

  1. Londýn od 439 Kč

    Akční letenky do Londýna nabízí aktuálně společnost Ryanair a letenek je opravdu hodně. Až do konce roku seženete letenky za cenu do pětistovky, velkou výhodou je to, že akční ceny platí pro odlety z Prahy, Brna i Ostravy. Londýn patří mezi poměrně známá města, přesto si před odletem projděte našeho průvodce po Londýně, najdete v něm třeba i pár tipů, jak v Londýně ušetřit.

    Odlet: Brno, Ostrava, Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  2. Sao Paulo za 13 790 Kč

    Během února a března 2022 se můžete letět schovat před českou zimou do Brazílie. Akční letenky do Sao Paula má ve své nabídce společnost Air France. Během letu vás čeká jeden rychlý přestup v Paříži, v ceně letenky jsou zahrnuty pouze dvě příruční zavazadla, jedno do 10 a druhé do 2 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: únor – březen 2022

  3. Budapešť od 520 Kč

    Město proslulé nádhernými historickými budovami, termálními lázněmi i skvělou kuchyní, to je Budapešť, hlavní město Maďarska. Akční letenky do Maďarska teď seženete s odletem z Prahy u společnosti Ryanair a to na listopadové a prosincové termíny, v lednu se ale také dostanete na stále příjemnou tisícovku. I toto krásné město s u nás vysloužilo samostatného průvodce, kde jsme sepsali vše, co musíte před odjezdem do Budapešti vědět.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  4. Vancouver za 13 790 Kč

    Poměrně dlouhý časový rozsah mají akční letenky do Vancouveru od společnosti Lufthansa. Letět za skvělou cenu přímo z Prahy do Kanady můžete od ledna až do září 2022. Jen pozor,  některých měsích je poměrně málo odletových termínů a třeba v dubnu a červenci není žádný, proto je třeba plánovat pečlivěji. Před cestou do Kanady si nezapomeňte vyřídit povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – září 2022

  5. Řím od 782 Kč

    Někdo za památkami, někdo za kulturou nebo módou, jiný za fotbalem nebo skvělou kávou či jídlem. Itálie je rájem pro všechny. Do hlavního města této země se můžete díky letenkám společnosti Wizz Air podívat za pár korun. I toto město si zasloužilo, abychom o něm sepsali průvodce po Římě, kde se dozvíte vše, co před cestou vědět potřebujete.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  6. Miami za 12 390 Kč

    Hodně termínů, a to i na přelom roku,je na akční letenky do Miami. Letenky má ve své nabídce LOT Polish Airlines, což většinou znamená přestup ve Varšavě, naštěstí u tohoto letu poměrně rychlý. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na rychlý výlet za sluníčkem by vám batoh mohl stačit.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – červenec 2022

  7. Barcelona od 895 Kč

    Třeba jen na prodloužený víkend od pátku do neděle můžete letět z Prahy do Barcelony. Toto nádherné Gaudího město vás nadchne skvělou atmosférou, originální architekturou a skvělým jídlem – prostě na své si tady přijde každý. Jak se v tomo městě pohybovat, kde se ubytovat a jak ušetřit, se dočtete v průvodci po Barceloně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2020

  8. Maledivy za 14 390 Kč

    Ta pravá exotika jako z plakátu na vás čeká na Maledivách. Že se to zdá jako příliš vzdálená meta? Naopak, akční letenky na Maledivy teď koupíte s odletem přímo z Prahy za skvělých 14 390 Kč. Termínů je opravdu velmi mnoho, v obou směrech se létá několikrát týdně až do března 2022. Letenky hledejte u Fly Dubai, v ceně je zdarma pojištění proti covid-19 i volný vstup na EXPO, které během mezipřistání můžete navštívit.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022

  9. Kodaň od 910 Kč

    Akční letenky do Kodani koupíte u společnosti Ryanair a to až do konce roku 2021. Levnější jsou dřívější termíny, ale do příjemných 1 000 Kč byste se měli dostat v pohodě. Pokud vás Kodaň neláká, protože vám evokuje jen sochu Malé mořské víly, pak vězte, že je tady mnohem více k objevování. Vše potřebné najdete v průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  10. New York za 12 790 Kč

    Jistě, do New Yorku se dají sehnat letenky i za nižší cenu, ale tyhle jsou přímo z Prahy a nemusíte u nich dělat žádné kompromisy s termíny. Těch je opravdu mnoho a jsou na velmi dlouho období, od listopadu 2021 až do srpna 2022. Jediné období, kdy je letenek méně, je přelom roku, ale pokud máte dost dovolené, nebo můžete pracovat z domu, problém to jistě nebude. Letenky nabízí Austrian Airlines.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – srpen 2022

  11. Manchester od 922 Kč

    Z Prahy do Manschester se levně podíváte v průběhu listopadu s letenkami od společnosti Ryanair. Manchester je skvělou alternativou k Londýnu a v současné době je centrem nákupů, umění a památek, nebo skvělého fotbalu. Milovníci anglické atmosféry by neměli dlouho váhat.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  12. Nairobi za 12 690 Kč

    Letenky do Keni má aktuálně v akční nabídce společnost Turkish Airlines. Z Prahy se dostanete do Nairobi, třeba na safari, v mnoha termínech od března do června 2022, přičemž některé týdny se létá každý den. Obrovským plusem je jeden bleskový přestup v Istanbulu a libovolný počet odbavených zavazadel v ceně letenky. Jediným omezením je, že jejich celková hmotnost nesmí překročit 46 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – červen 2022

  13. Brusel od 514 Kč

    Hlavní město Belgie, Brusel, můžete navštívit v předvánočním čase. Pokud se pro výlet rozhodnete, určitě si aspoň ne jeden den zajeďte do nedalekých Brugg – zamilujete si je. Levné letenky do Bruselu má v nabídce Ryanair, odlet je z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  14. Panama za 15 990 Kč

    Akční letenky do Panamy seženete na výborné termíny od ledna do dubna 2022 u společnosti Air France. V obou směrech vás bude čekat jeden přestup v Paříži, a cena bohužel zahrnuje jen 2 příruční zavazadla, jedno do 10 a druhé do 2 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – duben 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás