Skrblíkův týden: Baťa a Deichmann výprodej, sleva 50 % v H&M, 1+1 káva v Costa Coffee zdarma

Redakce
Publikováno 9. ledna 2017
  1. Výprodej obuvi: Slevy u Bati a na Deichmann.cz

    Baťa vyprodává sezónní obuv a na svém webu nabízí vybrané dámské a pánské modely se slevou až 66 %. Levnější jsou také společenské boty, které využijete v začínající plesové sezóně. Zobrazit nabídku
    Deichmann nabízí slevu 50 % na levnější pár obuvi při koupi alespoň dvou párů. Stejná akce se vztahuje také na kabelky. Zobrazit nabídku

  2. Leo Express: Levné jízdenky na hory a 30% sleva na skipas

    Leo Express nabízí levné autobusové jízdenky z Prahy (199 Kč), Českých Budějovic (79 Kč) a z Českého Krumlova (49 Kč) do skiareálu Lipno. Matoucí označení na webu naznačuje, že se jedná o cenu za zpáteční jízdenku. Mně se však nejlevnější zpáteční jízdenku z Prahy podařilo dohledat za (stále slušných) 358 Kč.
    Po předložení jízdenky Leo Expressu získáte u pokladny skiareálu slevu 50 % z ceny skipasu. Spoje jsou vhodné na jednodenní lyžovačku, příjezd z Prahy je v 10:48, odjezd zpět v 16:20. Rezervace v systému Leo Express je trochu trápení, jako cílovou destinaci zadávejte Skiareál Lipno.
    Studenti s kartou ISIC získají navíc slevu 10 % z ceny jízdenky a skipas budou mít levnější o 50 %. Rezervovat jízdenku

  3. Douglas: 10 vzorečků zdarma k objednávce nad 1 499 Kč

    Internetová parfumerie Douglas.cz rozdává 10 vzorečků zdarma ke všem objednávkám nad 1 499 Kč. Nabídka platí do neděle 15. ledna 2017 po zadání kódu 10VZORECKY.

  4. PolskiBus: Zpáteční jízdenka Polsko – Krakov za 186 Kč

    Autobusový dopravce PolskiBus nabízí na únor levné zpáteční jízdenky z Prahy do Krakova za 30 zlotých včetně rezervačních poplatku. V přepočtu za 186 Kč můžete cestovat třeba od pátku 17. února do úterý 21. února 2017. Jízdenky objednávejte na webu PolskiBus.com. Autobusy jsou vybaveny toaletou, klimatizací, zásuvkami, bezplatným internetem a koženými sedačkami.

  5. H&M: Sleva 50 % na další modely

    V e-shopu H&M můžete až do 30. ledna 2017 nakupovat vybrané modely se slevou až 50 %. Levnější jsou šaty, obleky, bundy, jeansy i svetry. Dodatečnou slevu 10 % na první nákup získáte po přihlášení odběru newsletteru H&M.

  6. Costa Coffee: 1+1 káva zdarma

    Costa Coffee nabízí do konce roku zákazníkům T-Mobile 1+1 kávu každé pondělí zdarma. Akce se vztahuje na všechny nápoje, stačí u pokladny předložit kód z programu Našim pro radost. Získáte ho zdarma na telefon se SIM kartou od T-Mobile.

  7. Bonami: Výprodej doplňků do domácnosti se slevou 50-60 %

    Obchod Bonami.cz nabízí do pondělí 16. ledna 2017 doplňky do kuchyně, ložnice a obývacího pokoje se slevou až 60 %. Levnější jsou talíře, židle, polštáře nebo povlečení. Zobrazit nabídku

  8. IKEA vám vrátí 250 Kč za vánoční stromeček

    Zakoupili jste si vánoční stromeček v obchodním domě IKEA? Vánoční stromeček odvezte zpět na prodejnu a spolu s účtenkou předložte svoji členskou kartu IKEA. Obchod vám na ni vrátí 250 Kč. Nabídka platí do 31. března 2017.

  9. Tescoma: Sleva 20 % na hrnce, kastroly a rendlíky

    Ryze česká firma Tescoma nabízí v rámci programu O2 Extra výhody slevu 20 % na hrnce, kastroly a rendlíky. Nabídka platí jen do 31. ledna 2017 a pro využítí v e-shopu a značkových obchodech Tescoma je třeba předložit slevový kód. Využít ho můžete opakovaně.

  10. Takko Fashion: Sleva až 50 % na již zlevněné zboží

    V prodejnách Takko Fashion nyní koupíte zlevněné oblečení s dodatečnou slevou 50 %. Nabídka platí do vyprodání zásob. Po bezplatné registraci do klubu Takko VIP navíc získáte poukázku se slevou 125 Kč na nákup v hodnotě alespoň 500 Kč.


A
Alice 11.01.2017 – 02:15

Jste fakt nejlepší, nikdo takový jako vy na trhu není, kdo se věnuje mapování trhu a upozorňuje na nejrůznější nabídky a také chytáky od společností, bank.. Jen tak dál.

Odpovědět

F
Filip 11.01.2017 – 10:54

Technická - do Ikei nemusíte starý stromeček vozit - stačí účtenka a karta Ikea Family.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás