Levné letenky z ČR: Nepál za 14 390 Kč, Provence od 486 Kč, Miami za 12 390 Kč

Lapetka
Publikováno 6. října 2021

Tento týden jsme pro vás vybrali tipy na letenky s odletem přímo z ČR, takže mnohým stačí se pouze zabalit a klidně MHD vyrazit :)

Aktuální podmínky pro vstup do jednotlivých zemí naleznete na stránkách Ministerstva zahraničí.

  1. Pisa od 512 Kč

    Přímo z Prahy se můžete zaletět podívat na jednu z nejznámějších staveb světa, šikmou věž v Pise. Akční letenky koupíte u společnosti Ryanair, cena začíná na příjemných 512 Kč, která ale jako u všech nízkonákladovek nezahrnuje odbavené zavazadlo. Levné letenky do Pisy seženete na období října a listopadu 2021. Před cestou (ale i pokud se pro tyto letenky nerozhodnete) si můžete přečíst, proč je šikmá věž šikmá :)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  2. Kolombo za 14 990 Kč

    Srí Lanka se konečně otevřela turismu, a tak vám i my přinášíme tip na akční letenky do Kolomba. Pořídíte je u LOT Polish Airlines, odlet je z Prahy na poměrně dost termínl v období od ledna do března 2022, což je ideální čas na návštěvu této země. Po cestě vás bude čekat jeden přestup ve Varšavě, cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – březen 2022

  3. Krakov od 473 Kč

    Někdy máme tendenci opomíjet věci, které máme přímo “pod nosem” a toužíme po poznávání exotiky. V případě tohoto polského města by to ale byla chyba! Akční letenky do Krakova jsou v nabídce Ryanairu s odletem z Prahy, místo výletu někam za město proto zvažte let do ikonického města Polska, které jě natolik zajímavé, že si vysloužilo sepsání samostatného průvodce. Cena mnoha letenek nedosahuje ani pětistovky, výlet se proto rozhodně vyplatí.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  4. Punta Cana za 11 990 Kč

    Exotický ráj během hlavní sezóny si můžete užít v Dominikánské republice, kam se levně dostanete díky akčním letenkám do Punta Cany. Termínů je k dispozici poměrně dost, letenky jsou na období od ledna do dubna 2022, nejvíce jich seženete v březnu. Letenky má ve své nabídce společnost TAP Air Portugal, odlet je z Prahy, během letu jeden rychlý přestup, v ceně příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: leden – duben 2022

  5. Marseille od 486 Kč

    Prodloužit si dovolenkovou atmosféru a navštívit ráj gurmánů doslova za pár korun? Je to možné, díky letenkám společnosti Ryanair. Centrum Provence, druhé největší město Francie, Marseille, můžete navštívit za cenu do tisícovky v průběhu října 2021. Akční letenky do Provence jsou také s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021

  6. Panama za 15 990 Kč

    Také Střední Ameriku jsme zařadili do dnešního výběru akčních letenek. Na velmi široký rozsah termínů, v rozmezí od listopadu 2021 až do dubna 2022 i můžete koupit letenku do Panamy. Let operuje s odletem z Prahy Air France, odbavené zavazadlo je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – duben 2022

  7. Göteborg od 506 Kč

    Další tip je určen milovníkům severských zemí. Akční letenky do Götheborgu seženete u Ryanair, odlet je také z Prahy. Letenky s cenovkou do tisícovky hledejte na říjnové a listopadové termíny 2021. Počítejte s tím, že Švédsko patří patří mezi ty dražší země a cena letenky bude tou nejnižší v rozpočtu. Jak na cestě ušetřit a další tipy se dozvíte v průvodci po Göteborgu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  8. Miami za 12 390 Kč

    Další akční letenky z nabídky LOT Polish Airlines vás zavedou na prosluněnou Floridu. Levné letenky přímo do Miami seženete od prosince 2021 do července 2022, a jsou i výhodné termíny na přelom roku, takže zde můžete oslavit svátky i příchod nového roku. Před cestou do USA s nezapomeňte vyřídit povolení ESTA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: prosinec 2021 – červenec 2022

  9. Zadar od 512 Kč

    Při letních dovolených spousta lidí nemá zájem o to, trávit čas v rozpálených městech. Je to škoda, konkrétně v případě Zadaru velká, tohle nádherné historické město za několikadenní návštěvu, během které dokonale nasajete místní atmosféru, rozhodně stojí. Levné letenky do Chorvatska hledejte u Ryanairu, odlet je z Prahy, nejlevnější termíny v průběhu října 2021.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021

  10. Zanzibar za 15 390 Kč

    Zanzibar je vysněnou destnací mnoha cestovatelů a poměrně dobře se dá navštívit i po vlastní ose. Pokud se k tomu odhodláte, budete nakonec překvapení cenou i dobrým pocitem, který z dovolené budete mít. Akční letenky do Zanzibaru koupíte u Qatar Airways, které k ceně letenky kromě příručního zahrnují také dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: říjen 2021 – duben 2022

  11. Billund od 600 Kč

    Akční letenky do Billundu s cenou do tisíce korun seženete na poslední 3 měsíce roku 2021. Billund je malé městečko v Dánsku, na jihu Jutského poloostrova. A proč byste tam měli letět? Tipy jsme sepsali do průvodce po Billundu, pokud bychom měli vybrat jeden, pak to bude fakt, že se zde narodil zakladatel společnosti LEGO a nachází se zde vůbec první LEGOLAND.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  12. Kathmandu za 14 390 Kč

    Přímo z Prahy lze za akční cenu letět také do Nepálu. Levné letenky do Kathmandu nabízí Flydubai. Po cestě vás bude čekat jeden přestup v Dubaji, a za odbavené zavazadlo si budete muset připlatit. Termínů je na výběr mnoho, a to v rozmezí od listopadu 2021 do března 2022.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022

  13. Lvov od 643 Kč

    Další destinací, kam seženete levné letenky, je ukrajinský Lvov. Toto město je zapsáno na seznamu UNESCO, stejně jako Lyčakovský hřbitov, jehož návštěvu byste neměli vynechat. Obzvlášť velké oblibě se těší jeho noční prohlídka, kterou si můžete zajistit. Letenky nabízí Wizz Air s odletem z Pardubic, a od listopadu do března 2022 se s cenou letenky vejdete pod 1 000 Kč.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2021 – březen 2022

  14. Nairobi za 11 990 Kč

    Do Keni se jezdí nejen na safari, ale i za nádhernými plážemi. Pokud vás tento tip zaujal, z Prahy se dostanete do Nairobi za skvělou cenu 11 990 Kč, navíc pouze s jedním velmi rychlým přestupem v Istanbulu. Vybírat lze z termínů od března do července 2022, přičemž třeba v květnu se létá v obou směrech denně. Letenky nabízí Turkish Airlines, která k ceně zahrnuje neomezený počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 46 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: březen – červenec 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás