Skrblíkův týden: Soutěž s lékárnou Dr.Max, Slevománie na Mall.cz, výprodej Baťa či Douglas

Martina Opravilová
Publikováno 4. října 2021

Ani v tomto týdnu nebudou chybět zajímavé slevy a akce. Které z nich rozhodně stojí za pozornost?

  1. Dr.Max: Oslavte 15. narozeniny Dr.Max a soutěžte o hodnotné ceny

    Až do 31. října 2021 můžete s lékárnou Dr.Max soutěžit o hodnotné ceny, a to při nákupu nad 250 Kč. Vyhrát můžete například Škodu Kamiq, mobilní telefon Samsung či Elektrokolo MTF Grand 1.2.

    Podmínkou účasti v soutěži je přihlášení do online konta a členství v klientském programu Karta výhod Dr.Max. Přečtěte si více informací o této soutěži.

  2. Baťa: Ušetřete až polovinu z ceny díky mezisezónnímu výprodeji

    Až 50% slevy přinese mezisezónní výprodej, který nyní probíhá u Bati. V něm pořídíte více než 1000 produktů v akci, za zvýhodněnou cenu navíc pořídíte dámské, pánské i dětské modely. Navíc nechybí ani doplňky.

  3. Mall.cz: Ještě větší Slevománie!

    Na Mall.cz nyní probíhá Slevománie, díky které budete moci zakoupit vybavení do domácnosti, elektroniku, ale i vybavení pro sport či drogerii za zvýhodněné ceny. U zásilek v hodnotě nad 499 Kč navíc můžete počítat s dopravou zdarma.

  4. Luxor: Encyklopedie již od 99 Kč

    V Luxoru probíhá až do 15. října akce zaměřená na encyklopedie. Dětské encyklopedie, ale i luxusní velkoformátové publikaci či dokonce tituly pro odbornou veřejnost zde díky této akci seženete se slevou až 85 %.

  5. Tchibo: Kapslový kávovar Caffisimo easy jen za 999 Kč

    Kapslový kávovar Caffisimo easy nyní pořídíte na e-shopu Tchiba jen za 999 Kč místo 1599 Kč. Ať už dáváte přednost espressu, překapávané kávě či caffé crema, tento kávovar vám připraví úžasnou kávu.

    V nabídce navíc najdete několik barevných variant, snadno tak kávovar sladíte s interiérem.

  6. Notino: 15% sleva na pleťové krémy

    Na Notino.cz nyní můžete ušetřit při nákupu pleťových krémů. Pro uplatnění slevy stačí v košíku zadat slevový kupón Notino ve znění mix15. Ovšem pozor! Sleva se nevztahuje na produkty v akci a ve výprodeji.

  7. O2 Výhody: 20% sleva na celá sortiment Tescoma

    Až do 17. října 2021 mohou zákazníci mobilního operátora O2 využít 20% slevu na celý sortiment TESCOMA. Sleva je platná při nákupu nad 500 Kč a lze ji uplatnit na e-shopu či v kamenných prodejnách.

    Přečtěte si kompletní podmínky čerpání této výhody.

  8. Douglas: Více než 850 parfémů v akci

    Na douglas.cz nyní najdete více než 850 parfému v akci. Mezi nimi najdete známé značky, jakými jsou například Chloé, Giorgio Armani či Versace.

  9. Tesco: Prostředky pro úklid za akční ceny

    Zatočte s nepořádkem a zároveň ušetřete! Potřeby pro úklid nyní najdete v Tescu se slevou. Za zvýhodněnou cenu tak budete moci pořídit vysavače, mopy, prací tablety a gely, či sůl do myčky nádobí.

  10. A3 Sport: Výprodej přinese až 50% slevy

    V A3 Sport nyní probíhá výprodej, díky kterému budete moci při nákupu ušetřit až polovinu běžné ceny. Navíc je opravdu z čeho vybírat! Jen v dámské kategorii najdete přes 4000 produktů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás