Levné letenky na listopad: New York za 9 990 Kč, Barcelona od 667 Kč, Karibik za 11 790 Kč

Lapetka
Publikováno 29. září 2021

Tento týden jsme pro vás vybrali tipy na letenky s odletem za dva měsíce, v listopadu 2021. Letenky vás zavedou do celého světa, podmínky vstupu do jednotlivých zemí naleznete třeba na stránkách Ministerstva zahraničí.

  1. Alicante od 656 Kč

    Akční letenky do Alicante má v nabídce Ryanair. Pokud jste fanoušky španělské kultury a gastronomie, ale nemáte rádi úmorná letní vedra, může být pro vás jeho podzimní návštěva tím pravým. Odlet je z nedaleké Vratislavi, výlet můžete spojit i s návštěvou tohoto města.

    Odlet: Vratislav
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  2. Phuket za 12 990Kč

    Prémiové aerolinky Qatar Airways nabízejí akční letenky do Thajska. U těchto letenek není nad čím dlouho váhat. Odlet je z Prahy, po cestě pouze jeden přestup, a přílet je přímo do exotického Phuketu. Pokud toužíte po odpočinku a nepotřebujete trávit čas ve velkoměstě, jsou letenky ideální volbou. V ceně jsou dvě příruční a neomezený počet odbavených zavazadel o celkové hmotnosti 25 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  3. Dublin od 656 Kč

    Hlavní město Irska, proslavené pivovarem Guiness a krásnou zoologickou zahradou. Levné letenky do Dublinu seženete s odletem z Vratislavi u Ryanair. Některé lety za akční cenu jsou s celodenním přestupem v Londýně, tak to obraťte ve výhodu a navštivte obě tato města. Návštěvu Dublinu můžete využít i k výletům do nádherné okolní přírody, nebo můžete využít některý z našich tipů, co v Dublinu nevynechat.

    Odlet: Vratislav
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  4. New York za 9 990 Kč

    Přímým letem do New Yorku s cenovkou 9 990 Kč? Ale ano, jde to, u aerolinek Austrian Airlines rozhodně. Letět můžete 3x týdně, tam každé úterý, čtvrtek a sobotu, zpátky pak ve stejných dnech, ale některé termíny už k dispozici nejsou. V ceně letenky jsou dvě příruční zavazadla, jedno do 2 a drhé do 8 kg. Před cestou do Ameriky mějte na paměti, že potřebujete povolení ESTA.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  5. Barcelona od 667 Kč

    Jedno z nejzajímavějších evropských měst a to zejména díky působení Antoni Gaudího a jeho stavbám. Chrám Sagrada Familia znají lidé po celém světě. Levné letenky do Barcelony aktuálně nabízí společnost Wizz Air. Odlet je z Vídně a termínů je opravdu mnoho. V Barceloně nevynechejte ani známou ulici La Rambla s úžasným gastro trhem.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  6. Havana za 15 790 Kč

    Akční letenky na Kubu lze pořídit u Air France. Odlet je přímo z Prahy, čímž je vykoupena mírně vyšší cena těchto letenek. V ceně jsou sice pouze dvě příruční zavazadla, nicméně jedno z nic může mít váhu až 10 kg, což by na kratší dovolenou u moře by to mělo stačit. Odletové termíny jsou převážne v první polovině listopadu, zpátky se létá v listopadu 3x týdně, v prosinci pak téměř denně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  7. Londýn od 513 Kč

    Londýn, krásé město s bohatou historii, nádhernými stavbami, sportovními událostmi i trhy. Levné letenky do Londýna se dají sehnat poměrně často, my Vám přinášíme tip na letenky za skvělou cenu startující na 513 Kč. Odlet je z Prahy nebo Vratislavi, termínů za cenu do tisícovky je mnoho. Londýn patří k tem dražším metropolím, před odletem si proto projděte náš článek s tipy, jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Vratislav, Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  8. Maledivy za 13 990 Kč

    Nádherné pláže s bílým pískem jako z plakátu a nekonečné tyrkysové moře. Uznáváme, pro někoho mohou být Maledivy kýčem, ale pro nadšené cestovatele jsou místem, které by jen z tohoto důvodu neměli vynechat. Akční letenky na Maledivy koupíte s odletem přímo z Prahy u Flydubai, a to na velmi mnoho listopadových i prosincových termínů. V ceně je jedno příruční zavazadlo do 7 kg a po cestě pouze jen přestup okolo 3 hodin v Dubaji.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  9. Thessaloniki od 514 Kč

    Levné letenky do Soluně seženete s odletem z Vídně u společnosti Ryanair. Soluň se nachází na severu Řecka a je skvělou alternativou k přelidněným Athénám, takže si užijete skvělé řecké jídlo a pohostinnost i mimo hlavní turistická místa. Ze Soluně můžete i podnikat i výlety, jeden celodenní může být třeba na sklaní kláštery Meteora.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  10. Toronto za 10 490 Kč

    Levné letenky do Toronta ocení nejen hokejoví fanoušcí, ale i milovníci přírodních divů a krás, jelikož se u tohoto města nachází Niagarské vodopády. Termínů už není mnoho, za skvělou cenu 10 490 Kč se není ani moc čemu divit. Odlet je z Prahy, během letu budete přestupovat v Lisabonu. Let operuje TAP Portugal, který k letence nabízí pouze jedno příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  11. Suceava od 514 Kč

    Milovníci netradčních destinací by neměli nad koupí této letenky váhat ani chvilku. Akční letenky do Rumunska, konkrétně do města Suceava na severovýchodě země, v historické Bukovině. Létá se v obou směrech dvakrát týdně, vždy ve čtvrtek a v neděli. Letenky shánějte u Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2021

  12. Kilimandžáro za 11 390 Kč

    Milovníci méně tradičních dovolených jistě ocení tento tip. Akční letenky na Kilimandžáro v Tanzánii, kde můžete navštívit nejvyšší horu Afriky. Odlet je z Vídně, akční letenky má v nabídce společnost Qatar Airways, která k ceně letenky zahrnuje dvě příruní a dvě odbavená zavazadla. Tam odletíte každé úterý, čtvrtek a neděli, zpátky pak v pondělí nebo ve středu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021

  13. Niš od 546 Kč

    Akční letenky do Niše koupíte u společnosti Wizz Air. Odlet je z Vídně a letenky jsou k dispozici na pondělky a pátky, což je ideální pro prodloužený víkend v tomto srbském městě. V Niši, třetím nějvětším městě země, naleznete mimo jiné řadu historických památek.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2021

  14. Trinidad a Tobago za 11 790 Kč

    Ta pravá exotika na vás čeká v Karibiku, konkrétně na ostrově Trinidad a Tobago. K dispozici je zatím poměrně hodně termínů, v listopadu se létá třikrát týdně, v prosinci je termínů o něco méně. Pokud byste měli čas, můžete klidně odletět koncem listopadu a vrátit se až v půlce ledna. Odlet je z Vídně, akční letenky do Karibiku nabízí KLM, které mají v ceně letenky zahrnuta pouze dvě příruční zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: listopad 2021


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás