Recenze Zalando Lounge: Jak koupit značkové věci za zlomek ceny

Aneta Susedíková
Publikováno 20. září 2021

Kvalitní móda za zlomek ceny a k tomu klidně i nádobí do kuchyně – to je ve zkratce Zalando Lounge. Zalando je společnost specializující se na módní oděvy a snad každý jej alespoň jednou zaregistroval.

Jaký je rozdíl mezi Zalando a Zalando Lounge?

K Zalandu se váže Zalando Lounge, které je mnohem zajímavější.

Klasické Zalando má sice skladem mnohem větší výběr produktů nejrůznějších kvalit, ale nenabízí takové množství slev. Na Zalando Lounge můžete kromě kvalitního oblečení, módních doplňků či obuvi, které zde bývají až se 75% slevou, narazit i na světové značky s doplňky do bytu nebo kuchyňským náčiním.

Zalando Lounge prodává zboží pouze v předem daném, omezeném množství. To je hlavní rozdíl oproti klasickému Zalandu.

Kde se registrovat do Zalando Lounge

Registrace je rychlá, snadná a rozhodně se vyplatí.

Registrovat zdarma

Budete mít na očích své objednávky, na pár kliknutí vyřídíte reklamaci či zrušení objednávky a v neposlední řadě budete mít přehled o aktuálních kampaních. Registrovat se můžete během pár vteřin přes Facebook, Apple, Google nebo se jednoduše přihlaste přes váš dosavadní účet ze Zalando.

Jak nakupovat v Zalando Lounge

Doporučujeme stáhnout si aplikaci Zalando Lounge na iOs nebo Android pro lepší orientaci v kampaních, které se často mění.

Tyto kampaně mají omezené množství zboží i platnost, většinou pouhých pár dnů. Kampaně jsou přehledně rozdělené do kategorií jako “Dámské džíny”, “Spodní prádlo” nebo “Business obuv”, proto poměrně rychle najdete to, co hledáte.

Slevy jsou opravdu výrazné a můžete zde nakoupit i věci, o kterých jste si možná mysleli, že si o nich necháte jen zdát.

Co si pořídit na Zalando Lounge a jak ušetřit maximum

Ať už si přejete špičkové tenisky na běhání nebo luxusní kabelku, ale nechce se vám investovat tisíce, bude se vám Zalando Lounge líbit. Tenisky značek Nike, Adidas, Under Armour nebo Puma seženete pod cenovkami svítícími s alespoň 50% slevou, ale v závislosti na běžící kampani se sleva může vyšplhat až na 75 %.

Kvalitní značková obuv je jedna z věcí, které vám opravdu doporučujeme na Zalandu Lounge pořídit, vydrží vám totiž roky.

Bezpochyby za nejlepší ceny nakoupíte po sezóně. Třeba letní oblečení a doplňky nakupujte na konci léta, zimní oblečení zase na konci zimy. Pokud vám nevadí nakupovat věci celý rok předem, pak ušetříte s přehledem i desetitisíce korun.

Výhody a nevýhody Zalando Lounge

Skvěle si nakoupíte, ještě víc ušetříte. Najdete zajímavé značky, které jste možná doposud neznali. Za menší nevýhodu bychom nejspíš označili absenci vyhledávací kolonky. Pokud sháníte novou kabelku, budete se k ní muset prokousat přes všechny aktivní kampaně, jinak se k ní prakticky nedostanete. Možnost vyhledat si kabelky podle klíčových slov by nám přitom ušetřilo spoustu námahy.

Poštovné na Zalando Lounge a vrácení zboží

Poštovné na Zalando Lounge stojí 69 Kč. Pokud vám něco nesedne, máte možnost vrácení zdarma, na které máte čas 31 dnů bez udání důvodu. Spolu s vrácením peněz vám bude vrácena i cena poštovného.

Pokud si nevíte rady, jaká velikost svetru by vám seděla, jednoduše si objednáte dvě velikosti a pak jednu vrátíte. V každé objednávce dostanete formulář pro případné vrácení zboží bez námahy. Ten nalepíte na balík a odnesete do nejbližšího PPL parcelshopu.

Tip na dárek: Pokud pro někoho hledáte dárek, na Zalando Lounge můžete zakoupit dárkové karty k různým příležitostem!

Zalando Lounge a konkurence

Zalando Lounge je i bez vyhledávací kolonky oproti konkurenci velmi dobře zpracované a přehledné. Spousta lidí Zalando Lounge právě díky přehlednosti upřednostňuje před jeho největším konkurentem známým jako About You. Další konkurenti jako Answear.cz nebo Zoot.cz nabízí nesrovnatelně vyšší ceny, na druhou stranu mají své pobočky a jejich zákazníci nemusí čekat na zásilky několik dnů.

Sečteno podtrženo, dejte Zalandu Lounge šanci a zkuste si ulovit svůj nový kousek. Ať už do šatníku nebo do kuchyně, my věříme, že vás tento způsob nakupování bude bavit.


P
Petr 17.02.2023 – 18:35

No cca 2 roky dobré skušenosti a teď poslední objednávka no uvidíme

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Recenze


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás