Levné letenky Ryanair z Prahy: Řím a Budapešť 518 Kč, Zadar a Milán 718 Kč

Lukáš Vávra
Publikováno 1. září 2021

Na pražské letiště se postupně vracejí další aerolinky a spojení, některá jsou dokonce otevřena nově. V dnešním vydání přehledu levných letenek jsme se tak zaměřili na levné letenky z Prahy.

Aktuální informace k cestám do zahraničí najdete na webu Ministerstva zahraničí.

  1. Zadar od 718 Kč

    V závěru sezóny se můžete vypravit do chorvatského Zadaru, kam nabízí levné letenky low-cost Ryanair. Nejnižší cena s odletem a návratem do Prahy je 718 Kč, do hranice 1 100 Kč je aktuálně v prodeji zhruba 15 kousků. V kalendáři se stačí zaměřit na termíny v září a říjnu 2021. Ryanair mezi Prahou a Zadarem létá vždy v úterý, ve čtvrtek a v sobotu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  2. Ammán od 1 765 Kč

    Na několik termínů v září 2021 nabízí Ryanair levné letenky do jordánského Ammánu, přičemž nejlevnější lze koupit již za 1 765 Kč. Ceny dalších se pohybují zhruba do 2 700 Kč. Společnost mezi Prahou a Ammánem létá vždy v úterý a v sobotu, žádné letenky na prodloužený víkend však za takto nízkou cenu nekoupíte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2021

  3. Edinburgh za 398 Kč

    Zpáteční letenky do Skotska lze na září 2021 koupit jen za 398 Kč. Termínů je dostatek, problém se skrývá v podmínkách vstupu do Skotska. Vyžadován je PCR test a 10denní karanténa. Vše se může do dne odletu změnit, přesto důrazně doporučujeme nákup letenek zvážit, případně je využít jen k transferu někam dál.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2021

  4. Riga od 398 Kč

    Ryanair nabízí na září až listopad 2021 zpáteční letenky do Rigy, z nichž na těch nejlevnějších visí cenovka 398 Kč. Ceny dalších kousků se pohybují v různých výších až do 1 120 Kč, létá se v úterý, ve středu, čtvrtek a v sobotu. Plně naočkovaným osobám stačí pro vstup do Lotyšska jen vyplnit příjezdový formulář.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2021

  5. Barcelona od 1 592 Kč

    Nejlevnější letenky do Barcelony na podzim a zimu koupíte u Ryanairu, kde začínají na 1 592 Kč. Výhodou je přílet na hlavní barcelonské letiště a spousta termínů do dvou tisíc korun na celou zimu. Na lince se létá vždy v pondělí, ve středu a v neděli.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad až leden 2021

  6. Milán od 718 Kč

    Levné letenky do Milána na spoustu termínů v říjnu a listopadu nabízí (jak jinak) Ryanair. Nejlevnější kousky se prodávají za 718 Kč, pod hranici tisíce korun se vejde několik desítek letenek. Ryanair využívá v Miláně letiště Bergamo, na lince se létá denně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen až listopad 2021

  7. Londýn od 557 Kč

    Na říjen 2021 nabízí velmi levné letenky na londýnský Stansted společnost Ryanair, nejlevnější kousky se prodávají jen za 557 Kč. Nízká cena letenky má velkou daň: V době psaní článku jsou všichni cestující bez výjimky nuceni absolvovat 10denní karanténu a PCR test bez ohledu na to, zdali byli očkováni, nebo ne. Podmínky se mohou do okamžiku odletu změnit, přesto doporučujeme důkladně zvážit, zdali se vám vyplatí letenky koupit. (Pokročilejším cestovatelům se nabízí další možnost – využít let do Londýna jen k přestupu dál.)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021

  8. Budapešť od 518 Kč

    Na druhou polovinu října lze koupit levné letenky z Prahy do Budapešti a zpět již od 518 Kč. Za tuto cenu je dostupných jen velmi málo letenek, s případnou rezervací tedy neotálejte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: nejlevněji v říjnu 2021

  9. Rhodos od 1 674 Kč

    Střihnout k moři na konci letní sezóny si to můžete třeba na řecký Rhodos. Ryanair nabízí nejlevnější letenky z Prahy již za 1 674 Kč, přičemž deset nejlevnějších kousků z kalendáře se vešlo pod hranici 2 800 Kč. Létá se vždy ve středu a v neděli.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  10. Marseille od 1 110 Kč

    K podzimnímu výletu do francouzského Marseille svádí nabídka Ryanairu, který prodává nejlevnější letenky za 1 110 Kč. Na lince se létá vždy v pondělí, ve středu a v pátek, do hranice 2 000 Kč se nejde zhruba 20 různých termínů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  11. Kodaň od 618 Kč

    Velmi levné letenky od Ryanairu pořídíte také do dánské Kodaně. Ceny nejlevnějších začínají na 618 Kč, do tisíce korun se vlezlo zhruba 20 různých termínů. Zejména v případě Dánska se vyplatí upozornit, že cena letenky tvoří jen malý zlomek celkových nákladů na výlet. Země je velmi drahá, prodraží se vám ubytování, doprava po městě i strava. Tak na to myslete.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – říjen 2021

  12. Řím od 518 Kč

    Akční letenky do Říma nabízí na různé termíny od října 2021 do ledna 2022 nízkonákladový Ryanair. Letá se denně na římské letiště Ciampino, v ceně do 1 500 Kč se nabízí desítky různých termínů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2021 až leden 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás