Skrblíkův týden: O2 slevy na skipasy, levné jízdenky do Berlína, ZOOT sleva 50 %

Redakce
Publikováno 19. prosince 2016
  1. České dráhy: Levné jízdenky do Německa od 496 Kč

    Cena za zpáteční jízdenky z Prahy do Drážďan činí 496 Kč, do Berlína 772 Kč a do Frankfurtu a Hamburku 1 048 Kč. Cestovat lze pouze v období mezi 9. lednem a 14. únorem 2017 ve vlacích EC jedoucích přes Děčín a pohraniční bod Schöna Gr. Jízdenky koupíte v e-shopu Českých drah.

  2. O2 Extra výhody: Slevy na skipasy po celé ČR

    Počasí konečně přeje lyžařům, a tak připomínáme až 20% slevy na celodenní skipasy z programu O2 Extra výhody. Ušetřit můžete namátkou ve skiareálech v Kaste-Petříkov, Šachty, Herlíkovice, Plešivec, Mariánky, Kamenec, Rokytnice nebo Monínec. Stačí předložit bezplatný slevový kód na telefon se SIM kartou od O2, tu si můžete objednat zdarma.
    PS: Přečtěte si, jak můžete získat slevy na skipasy v 18 střediscích v ČR.

  3. LEO Express: 20,17 % LEO Korun navíc

    Dopravce LEO Express na Vánoce rozdává bonus 20,17 % kreditu na jízdenky navíc. Minimální dobíjená částka v rámci této akce je 1 000 Kč, nabídka končí 31. prosince 2016. Pro její využití je nutné být členem Smile :) klubu, registrace do něj je zdarma.

  4. Lidl: Kuchyňský nůž Ernesto za 79,90 Kč

    Od čtvrtka 22. prosince 2016 nabízí Lidl v akci kuchyňské nože z nerezové oceli Ernesto. Cena za sadu nože a obalu na čepel je 79,90 Kč. V prodeji jsou hned čtyři provedení nožů: nůž na chléb s délkou čepele 20 cm, porcovací nůž s délkou čepele 20 cm, univerzální nůž s délkou čepele 20 cm a sada dvou nožů s délkami čepele 12,5 cm a 8,5 cm. Vybírat můžete z několika barevných variant: fialové, modré, černé, růžové, zelené nebo červené. Zobrazit leták

  5. ZOOT: Až 50% sleva na Vero Moda, lavand, ONLY nebo Jack Jones

    E-shop ZOOT nabízí slevu až 50 % na pánské a dámské oblečení značek Vero Moda, lavand, Only, Only & Sons, Jack Jones nebo Selected. ZOOT garantuje dodání do Vánoc při objednání do 19. 12. (doručení poštou), resp. do 23. 12. 2016 (doručení na výdejny). Zobrazit nabídku

  6. Cherokee: Sleva 70 % na celou kolekci

    Oblečení značky Cherokee nyní v obchodech Albert koupíte se slevou 70 %. Nabídka platí ve více než 70 prodejnách napříč republikou a vztahuje se na celou kolekci.

  7. CZC.cz: Předvánoční slevy až 60 %

    E-shop czc.cz nabízí do středy 21. prosince 2016 na vybrané zboží slevy až 60 %. Zlevněny jsou televize, herní zařízení, mobilní telefony, notebooky nebo tablety. Před odesláním objednávky doporučuji porovnat cenu zboží s ostatními obchody přes Heuréka.cz. Když je na něco sleva až 60 %, automaticky to neznamená, že je zboží nabízeno za dobrou cenu. Některé e-shopy s trochou nadsázky napříč rokem jen obměňují názvy slevových akcí.

  8. BezvaSport: Sleva 10 % na vše

    Internetový obchod se sportovním zbožím BezvaSport.cz nabízí do středy 21. prosince 2016 slevu 10 % na vše. K objednávkám v hodnotě alespoň 500 Kč je navíc doprava zdarma. Před koupí libovolného zboží opět radím porovnat jeho cenu na Heuréka.cz.

  9. Premiere Cinemas: Každé úterý 1+1 vstupenka zdarma

    Vždy v úterý můžete získat dvě vstupenky do kin Premiere Cinemas za cenu jedné. Stačí si objednat kód z programu T-Mobile Našim pro radost. Slevu lze čerpat opakovaně celý rok až do 19. prosince 2017. Multikina Premiere Cinemas jsou v Praze Hostivaři, v Teplicích a v Olomouci. SIM kartu od T-Mobile si můžete objednat zdarma.

  10. Parfumerie Douglas: Sleva 20 % na make-up

    Do 1. ledna 2016 můžete čerpat slevu 20 % na make-up v internetovém obchodě Douglas.cz, stačí v nákupním košíku zadat slevový kód MAKEUP06. Sleva neplatí na již zlevněné výrobky a na značky La Mer, Bobbi Brown, Sensai a Giorgio Armani Beauty.


KS
Kveta Sladkova 22.12.2016 – 01:08

Skrbliku, dekuji za typy, kouknu na to!

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás