Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

Klára Hrnčířská
Publikováno 19. srpna 2021

Tetování je krásná věc, ale bolestivá. Přitom způsobů, jak ozdobit tělo, obzvláště teď v létě, je celá řada. Vybrala jsem pro vás několik tipů, jak se zkrášlit, podpořit krásné opálení, ozdobit ladné křivky a zapadnout na párty. Pojďte se s námi podívat, jaké vybrat falešné tetování a jaká hena se hodí na léto.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešné tetování

    Tetování nejen, že bolí, ale také je na celý život. Pokud si nemůžete dovolit tetování ze zdravotních nebo pracovních důvodů nebo nechcete podstupovat bolest, případně si nejste jisti výběrem jednoho motivu na celý život, falešné tetování může být tou pravou volbou. A protože je to dočasné, můžete se rozšoupnout a „potetovat“ si rovnou celou ruku.

    Balení obsahuje jednu tetovačku podle vaší volby. Její velikost je 170 x 480 cm a vybírat můžete ze 40 klasických motivů.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Drobné falešné tetování

    U falešného tetování ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát tu pro vás mám drobné motivy, které se hodí na zápěstí, kotník nebo na krk. Jedna sada tetování obsahuje několik motivů, takže se můžete těšit, že budete mít na každé párty jiné zdobení nebo se rovnou „potetovat“ několika motivy najednou.

    Balení obsahuje jedno plato tetovaček o velikosti 15 x 21 cm. Na každém papíře je několik motivů. Vybírat můžete z více než 40 variant v barevném nebo černobílém provedení.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Rukáv

    Teď už se vrhněme na falešný rukáv. Ten je stále oblíbený, ať už se chystáte na párty nebo jen chcete vyrazit v létě do města. Rukáv je na rozdíl od falešného tetování v podobě nálepky během chvilky oblečený. Má barvu pokožky, takže tetování vypadá reálně.

    Jedna sada obsahuje vždy tři rukávy s různým designem. Vybírat můžete z 25 variant.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Tetování henou

    O něco pracnější je tetování henou. Výsledek však stojí za to. Jistě jste si někdy barvili vlasy touhle přírodní variantou? Z kůže nejde prakticky dolů. Hena na tetování je v praktickém zdobícím pytlíčku se špičkou, kterou stačí na kůži nakreslit požadovaný vzor. Henu nechte uschnout a opatrně opláchněte.

    Balení obsahuje jeden pytlíček heny. Vybírat můžete z mnoha barev. Velikost balení je 2,5 x 14 cm a váží přibližně 25 g.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Šablona pro tetování henou

    Na henu můžeme rovnou navázat šablonou pro vytvoření perfektního vzoru. Šablonu stačí přiložit na kůži, nanést přes ni barvu a odstranit ji. Sundat ji můžete, když ještě hena není suchá nebo naopak až zaschne – barva chytne v místech, kde se dotýká kůže. Tedy tam, kde není překryta šablonou.

    Balení obsahuje jeden motiv dle výběru. Vybírat můžete z 13 motivů. Šablona je vyrobena z PVC a její rozměr je 9,5 x 18,5 cm.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešný piercing

    Propíchnutí jakékoli části těla bolí, a i když na některých místech to nejde vidět a vpich navíc rychle zaroste, může to vést k vážným zdravotním problémům. U piercingů na hlavě se může jednat o trvalé bolesti hlavy. Navíc každý vpich hrozí zánětem. Proto se vyplatí zvážit pořízení falešného piercingu, třeba do nosu, který udělá stejnou parádu a navíc dočasně a bezbolestně.

    Balení obsahuje jeden kamínkový falešný piercing v barvě šampaň nebo stříbrná. Jeho velikost je 1,5 x 1,5 cm.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešné náušnice

    Pamatujete si falešné náušnice s klipsem, které nosily naše babičky? Pěkně z nich bolely uši. Dnes už máme naštěstí jiné vychytávky. Jsou jimi falešné náušnice na horní část ucha, které jsou lehké a jejich nošení nebolí. Ani o nich nebudete vědět. Na ucho si jich můžete dát víc. Snadno vykouzlí parádu na jeden jediný večer.

    Vybírat můžete ze 7-mi různých variant v antracitovém, zlatém a stříbrném provedení.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešné tetování pro děti

    Znáte to – mami/tati já chci taky. Jen co přijdete domů s novým tetováním nebo si nalakujete nehty, vaše ratolesti se hlásí o to samé. V případě tetování jim to můžete snadno dopřát. Stačí jim pořídit falešné tetování, které může navíc od toho vašeho ještě svítit ve tmě.

    Balení obsahuje jedno plato svítících tetovaček. Vybírat můžete z 30 krásných dětských motivů.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešné plugy

    Mé oblíbené jsou falešné plugy. Na střední to byla velká móda – ale upřímně, kdo by chtěl mít roztažené ušní lalůčky do konce života? Naštěstí stačí pořídit falešné plugy, které udělají stejnou parádu.

    Vybírat můžete z 5 velikostí 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm a 14 mm. K dispozici jsou v černé, stříbrné, zlaté a duhové barvě.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na dočasné zdobení těla

    Falešné dredy

    Na závěr jsem si nechala falešné dredy. Ty sice nejsou úplně na tělo, spíše do vlasů, ale stejně jako u předchozích tipů, i zde se jedná o falešné zdobení. Pravé dredy jsou napořád – když je chcete dát pryč, musíte je ostříhat. Ty falešné stačí naplést. Ve vlasech vydrží až několik týdnů. Pak je stačí naplést znova.

    Balení obsahuje 30 až 35 dredů o délce 50 cm. Vybírat můžete z 18 barev.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás