Skrblíkův týden: IKEA výprodej, zavazadla s 84% slevou, Albert pivní soutěž

Lapetka
Publikováno 14. června 2021

I tento týden se dá na internetu narazit na mnoho zajímavých slev. Nás zaujal napříkald výrpodej v IKEA, cashback při koupi notebooku nebo dodatečná sleva v Gate. Co si z našeho přehledu akcí vyberete vy?

  1. IKEA: Velký letní výprodej

    Letní IKEA výprodej je v plném proudu. Slevněny jsou desítky výrobků, které můžete koupt on-line, nebo přímo v kamenné prodejně. Všechny výrobky, které jsou do akce zařazeny, naleznete pod odkazem Výprodej.

    Akce probíhá do 1.7.2021, nebo do vyprodání zásob, tak neváhejte dlouho.

  2. Electroworld: 10% cashback při nákupu všech notebooků

    Skvělou cashbackovou akci si připravil Electroworld. Při nákupu jakéhokoliv notebooku získáte 10 % z jeho ceny zpět na věrnostní kartu. Podmínky jsou jednoduché, stačí být nebo se stát Věrnostním zákazníkem Do 15 dní od koupě vybraného notebooku se pak na Věrnostní účet připíše 10 % z pořizovací ceny.

    Akce platí do konce června 2021.

  3. Billa.cz: Odolná a luxusní zavazadla s 84% slevou

    Cestujte stylově s odolnými zavazadly. Tak zní logo akce, kterou na svých stránkách propaguje Billa. S až 84% slevou lze získat kvalitní, lehká zavazadla značky Roncato. V nabídce je cestovní kufr, toaletní taška nebo třeba kabinové zavazadlo.

    Vše, co musíte udělat, je nakoupit v Bille za alespoň 250 Kč, získat nálepku a nasbírat jich 20 nebo 30. Body pak uplatníte za slevu na tašky. Akce trvá do 31.8.2021, nálepky na pokladně dostanete do 24.8.2021.

  4. Bonami.cz: Slevový kupón na prémiové vybavení domácnosti

    S 20% slevou nakoupíte na stránkách Bonami.cz prémiový nábytek, dekorace, i svítidla EMKO. Nadčasový a kvalitní nábytek, který byl opakovaně oceněn Red Dot Award, koupíte levněji díky slevovému kupónu.

    Text, který je potřeba pro uplatnění slevy zadat, je EMKO20.

  5. A3 Sport: Velký letní výprodej na e-shopu i v kamenných prodejnách

    Letní výprodej se slevami až 70 % spustil A3 Sport. V nabídce naleznete sportovní obuv i oblečení mnoha známých a oblíbených značek jako Adidas, Under Armour, Puma nebo Reebok.

    Slevový kupón není potřeba zadávat, zboží je slevněno automaticky.

  6. Douglas: Sleva 20 % na vybrané značky

    Čím více produktů vybraných značek nakoupíte, tím vyšší bude sleva, na kterou v parfumerii Douglas dosáhnete. V akci jsou značky jako Versace, Shiseido nebo Sisley a vztahuje se i na opalovací péči.

    Akční sleva platí do 20.6.2021 a je odstupňována následovně: při koupi 1 produktu je sleva 10 %, při zakoupení 2 je to 15 % a pokud koupíte produkty 3, získáte slevu 20 %.

  7. CCC: Velký letní výprodej, slevy až o polovinu

    Vybavit se novými kousky na léto můžete na stránkách CCC.eu. V akční nabídce je mnoho produktů a se slevou až 50 % nakoupíte obuv, kabelky i různé doplňky.

    Všechny produkty jsou již uvedeny se slevněnou cenou, žádný kupón není potřeba.

  8. Albert: Každodenní soutěž o projektor a další pivní ceny

    V Albertu aktuálně můžete vyhrát přenosný projektor. Slosování probíhá každý den a každý den je vylosováno 8 až 9 výherců. Podmínky pro zařazení jsou velmi jednoduché, stačí koupit láhev nebo plechovku piva Starobrno Medium, s červeným víčkem. Pod ním naleznete kód, který jednoduše zadáte na stránky soutěže.

  9. Kosmas: Velké letní slevy 2021

    Knihkupectví Kosmas spustilo akci Velké letní slevy 2021. Slevněno až o 97 % je několik stovek titulů, letní čtení tak lze pořídit již od neuvěřitelných 9 Kč.

    Slevový kupón není potřeba, všechny knihy jsou již slevněné v sekci Velké letní slevy.

  10. Gate: Slevový kupón na dodatečnou slevu 15 %

    Veškeré produkty na stránkách Gate teď můžete koupit s extra slevou ve výši 15 %. Sleva se vztahuje na všechno a již tak poměrně nízké ceny tohoto obchodu se stávají ještě mnohem zajímavějšími.

    Pro uplatnění slevy je potřeba zadat v košíku slevový kód ve tvaru EXTRA15CZ.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás