Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

Klára Hrnčířská
Publikováno 15. července 2021

Chystáte se do přírody a chcete si pobyt pod stanem nebo pod širákem užít naplno? Podívejte se s námi na několik vychytávek, které vám pobyt v přírodě zpříjemní a udělají vám radost. Teprve s těmi pravými vychytávkami si můžete být jisti, že vám nebude nic chybět. Radost můžete udělat sobě nebo někomu blízkému.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Multifunkční nákrčník a šátek v jednom

    Znáte ty horké letní dny, kdy vám lezou vlasy do očí, máte zpocený krk a všude je prašno? Zkuste použít multifunkční nákrční a šátek či čelenku do vlasů v jednom. Nejen, že vás ochrání v prašném prostředí proti vdechování prachu, ale také vám pomůže sepnout vlasy v horkých letních dnech, ochrání vaši hlavu před sluníčkem a navíc vám poskytne originální módní doplněk.

    Vybírat můžete ze třiceti originálních designů, šátek je pružný a lze z něj vytvořit během chvilky gumičku do vlasů nebo ho mít na ruce, když ho zrovna nepotřebujete.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Multifunkční kladivo

    Stanujete a potřebujete zatlouct kolíky? Po ruce není žádný vhodný kámen a podloží je tvrdé? Není nic snadnějšího než si donést kladivo sebou. Ideální je, když bude skladné, jednoduché a bude mít celou řadu dalších vychytávek. Přesně pro tyhle případy je tu praktický nástroj a skladivem na jednom konci a s cepínem na konci druhém.

    Vybírat můžete ze šesti metalických barev. Násada má na opačném konci praktický háček, který pomůže vytáhnout pevně zaražené stanové kolíky.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Plachta nad hamak nebo pod širák

    Chystáte se spát v hamaku nebo jen tak pod širákem? V obou případech, i kdybyste nezmokli, ráno na vás padne rosa. Proto se vyplatí pořídit si celtu nad hamak, kterou jednoduše natáhnete mezi stromy. Výborně se hodí také v létě na zahradu, proti sluníčku, když si chcete venku číst.

    Součástí balení je vše, co k uchycení potřebujete, včetně praktického obalu. Celta nezabere téměř žádné místo a navíc ji lze využít také jako deku k vodě nebo jen tak do trávy.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Multifunkční kleště

    Na celodenní nebo i delší trip jedině s pořádnou výbavou. Abyste sebou nemuseli tahat kleště, metr nůž a dalších deset věcí, které se mohou, ale také nemusí hodit, je vhodné pořídit si jeden multifunkční nástroj, který se postará o všechny situace.

    Kleště mají pouhých 16,8 cm a jejich součástí je metr, propichovač, otvírák na konzervy, nůž, plochý šroubovák v několika velikostech, pilník a další vychytávky. Navíc jsou v praktickém obale.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Přírodní podpalovač

    Ne vždy stačí mít po ruce sirky nebo křesadlo. Ve chvíli, kdy je vše mokré a vy honem potřebujete rozdělat oheň, vyplatí se mít praktický podpalovač, který hoří i za mokra, dokonce i ve vlhkém počasí. Dřevo z borovice, které lze využít jako přírodní podpalovač, obsahuje vysoké procento pryskyřice a hoří ve chvíli, kdy k němu přiložíte sirku. A jen tak nezhasne.

    Váha celého produktu je 100 g. Dřívka jsou v praktické krabičce, jejíž rozměr je 12 x 9 x 2,5 cm. Dřívko můžete podpálit vcelku nebo z něj nastrouhat piliny a podpálit je pomocí křesadla.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Pláštěnka na batoh

    Hlavně mít věci v suchu. Není nic horšího, než přijít k tábořišti a zjistit, že máte mokré vlněné ponožky nebo rovnou celý spacák. Teprve ve chvíli, kdy budete mít vše v suchu, doceníte praktickou pláštěnku na batoh. Je skladná, snadno se vejde do malé kapsičky, a jak se říká, je to hodně muziky za málo peněz.

    Pláštěnku můžete koupit v provedení na batoh o objemu 35 L, 45 L, 55-60 L a 80 L. K dostání je ve čtyřech praktických zálesáckých barvách.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Praktický zapalovač

    Co naplat, někdy ani ty sirky nestačí. Nebo si možná jen potrpíte na pevnější formu ohně. Pro ty z vás, kteří ocení spíše zapalovač, je tu praktický kovový kousek v šesti různých provedeních. Je kvalitnější a vydrží mnohem déle než klasické plastové zapalovače, které zná většina z nás. Kromě kvality je také stylový.

    Váží 75 g a jeho velikost je 88 x 487 x 22 mm.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Náhradní plastové kolíky

    Postupně se vám pozohýbaly všechny stanové kolíky nebo jste je poztráceli? Zkuste je nahradit praktickými plastovými kousky se závitem, díky kterému snadno zajedou do jakéhokoli povrchu. Navíc je jejich horní část vybavena dvěma praktickými ohyby, do kterých lze pohodlně zaklesnout prsty a kolík tak lehce vytáhnout. Hodí se například na stanování pro děti, kterým se s klasickými kovovými kolíky špatně manipuluje.

    Součástí balení je 10 kolíků o velikosti 200 x 45 x 10 mm. Celé balení váží 190 g.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Praktická dvojitá karabina

    Ztracené klíče nebo hrníček, který se nevejde do batohu. S obojím vám pomůže praktická dvojitá karabina. Klíče připne na vnitřní kroužek v batohu a hrníček zase za ucho na vnější stranu batohu, takže vám nebude zabírat místo.

    Karabina je v kvalitním kovovém provedení s originálním designem. Její rozměry jsou 60 x 21 mm. Vybírat můžete z několika krásných barev.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na outdoor

    Praktický a lehký obal na cokoli

    Potřebujete praktický a lehký obal na oblečení nebo na hygienické potřeby? Nebo se vám v batohu válí hromada drobných a nezařaditelných věcí, které potřebujete nějak uskladnit? S obojím vám pomůže lehký prodyšný pytel ze síťoviny, který v sobě nezadržuje vzduch, takže nezabírá místo a navíc je díky použitému materiálu skutečně lehký. Zavírá se na praktickou brzdičku.

    Vybírat můžete ze čtyř různých velikostí v černé barvě a to 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 12 x 20 cm a 17 x 38 cm.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás