Skrblíkův týden: Slevové kupony na tisíce produktů Mall.cz, soutěž o poukázky do Billy, slevy H&M

Martina Opravilová
Publikováno 12. dubna 2021

Polovina dubna už je téměř za námi, ale ani v tomto období nechybí řada zajímavých akcí a slev. Jaké z nich by vám neměly uniknout v tomto týdnu?

  1. Baťa: Slevy i online prodavač

    Kupte více, plaťte méně – právě v duchu tohoto hesla nyní probíhá akce u Bati. Čím víc totiž nakoupíte, tím větší slevu získáte. Při nákupu nad 1000 Kč se tak můžete těšit na slevu 100 Kč, při nákupu nad 5000 Kč pak bude sleva dosahovat částky 1000 Kč.

    Baťa si navíc pro své zákazníky připravil jednu novinku – online prodavače. Jak to funguje? Prostřednictvím videohovoru se spojíte s personálem prodejny, který vám poradí s výběrem vhodné obuvi.

  2. Mall.cz: Mall.cz dny

    Do neděle bude probíhat na Mall.cz velká nákupní akce, která ponese název Mall.cz dny. Těšit se budete moci na slevové kupony na tisíce produktů. Jako příklad můžeme uvést například 20% slevu na vybrané televize značky Samsung či 15% slevu na vybrané produkty značky Sencor. Slevový kód je vždy uveden u daného kupónu na webu Mall.cz.

  3. H&M: Až 50% slevy

    Až polovinu běžné ceny můžete ušetřit při nákupu v H&M. Ve slevě navíc najdete jak dámské, pánské a dětské oblečení, tak doplňky do bytu. Podívejte se například na akční nabídku dámských šatů – ve slevě jich naleznete téměř 700!

  4. Okay: Happy week a doprava zdarma

    Ještě několik dní (konkrétně do neděle) bude v Okay probíhat akce s názvem Happy week. Ta se bude vztahovat na elektro a nábytek. Se slevou tak budete moci nakupovat televize, notebooky, pračky, žehličky, ale i sedačky, matrace či kuchyně. Navíc můžete počítat ještě s jedním bonusem – dopravou zdarma.

  5. Luxor: Rozvášněné bestsellery s 30% slevou

    Luxor si pro své zákazníky připravil super akci na tituly pod novou značkou RED. V ní najdou oblibu všichni čtenáři a čtenářky, kteří se nebojí pořádné dávky vzrušení. Ať už jste fanoušky romance, erotiky nebo rafinovaného napětí, přijdete si na své.

    Ovšem pozor! Akce platí jen do 15. dubna 2021, s nákupem proto dlouho neotálejte.

  6. Bibloo: Ušetřete 20 % s akcí Bibloo days

    Při nákupu na bibloo.cz nyní můžete ušetřit 20 % – stačí využít slevový kupón Bibloo ve znění SLEVA20. Těšit se můžete na značky jako GAP, Calvin Klein , Tom Tailor či Guess.

  7. Bonami: Více než 1000 produktů v akci

    Více než 1000 produktů nyní najdete v akci na Bonami.cz. Mezi nimi jsou bytové doplňky, nábytek, textil či dekorace. Pořídit tak můžete například Rohový odkapávač Wenko Dish, který nezabere moc místa, dobře vypadá a nenaruší styl vaší kuchyně. Díky 20% slevě ho navíc nyní můžete zakoupit jen za 369 Kč místo obvyklých 459 Kč.

  8. Parfemy.cz: Paletka očních stínů a rozjasňovačů jako dárek k nákupu produktů Revolution

    K nákupu produktů Revolution v hodnotě nad 299 Kč na webu parfemy.cz nyní získáte jako dárek Revolution paletku očních stínů a rozjasňovačů I am Pretty Incredible. Akce platí do vyprodání zásob.

  9. Billa: Vyplťe dotazník a soutěžte o 100 poukázek v hodnotě 500 Kč

    Pokud si najdete pár minut času a vyplníte dotazník, můžete získat jednu ze 100 poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup v Bille.

  10. Notino: 15% sleva na kosmetiku s kódem 15notino

    Kosmetiku s 15% slevou nyní můžete získat na Notino.cz. Stačí v košíku zadat slevový kupón Notino ve znění 15notino. Akce pltí do 18. dubna 2021, nevztahuje se však na produkty v akci a ve výprodeji.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás