Skrblíkův týden: Vykoledujte si 100 000 Kč, Cenová obleva v Luxoru, slevy H&M a Baťa

Martina Opravilová
Publikováno 29. března 2021

I na konci března se můžeme těšit na řau zajímavých slev. Podívejte se, které z nich Skrblík nejvíce zaujaly v tomto týdnu.

  1. Kaufland: Vyhrajte až 100 000 Kč s produkty značky Orion

    Firma Orion si připravila zajímavou velikonoční soutěž, ve které můžete vyhrát až 100 000 Kč. Jak soutěžit? Stačí zakoupit velikonoční duté figurky Lentilky/Orion a hledat uvnitř balení výherní kupóny. Pokud uvnitř výrobku kupón najdete, jedna z výher je vaše. Dle instrukcí na kupónu je pak třeba zaslat SMS na uvedené telefonní číslo – obratem tak zjistíte výši své výhry. Následně budete kontaktováni a výhra bude zaslána na účet. Soutěž probíhá až do 23. dubna 2021. Soutěžit se bude o finanční částku 100 000 Kč, ale i o částky 2500 Kč a 1000 Kč. Přečtěte si detailní pravidla této soutěže.

  2. Mall.cz: Hračky na ven v akci

    Celou řadu hraček na ven za super ceny najdete na Mall.cz. V nabídce na vás budou čekat zahradní domečky, odrážedla, koloběžky, ale i houpačky, prolézačky či venkovní hry.

    V nabídce najdete například iPlay stan s tunelem, který je vhodný pro děti od 3 let. Materiál je lehce omyvatelný, počítat tedy můžete se snadnou údržbou. Navíc stan rozbalíte během chvilky.

  3. Luxor: Cenová obleva přináší až 75% slevy

    Na Luxor.cz nyní probíhá akce s názvem Cenová obleva. Díky ní můžete ušetřit při nákupu knih všech žánrů až 75 % z běžné ceny. Super knihy tak můžete pořídit za méně než 100 Kč. Navíc je opravdu z čeho vybírat. Má to však jeden háček – akce platí jen do 31. března 2021, s nákupem proto příliš neotálejte. Sleva je započítána automaticky, není třeba zadávat žádný slevový kupón Luxor.

  4. Elecroworld: Finish kapsle na 4 měsíce jako dárek k myčkám Mora

    Pokud nyní zakoupíte na Electroworld.cz jednu z vybraných myček značky Mora, získáte zásobu kapslí FINISH AIO MAX LEMON 94 jako dárek. Stačí při nákupu vybrat kapsle jako dárek k nákupu, a to přímo u dané myčky. Akce je navíc platná až do 31. května 2021.

  5. Drogerie Teta: Až 50% sleva na značku Savo a Cif

    Chystáte se na velký jarní úklid? Pak by vám nemělo uniknout, že při nákupu produktů značky Savo či Cif nyní můžete ušetřit až polovinu ceny. Drogerie Teta si pro své zákazníky totiž připravila právě na tyto značky parádní slevy, akce je navíc platná až do 12. dubna 2021. Zároveň tato drogerie nabízí řadu dalších zajímavých akcí – například až 50% slevu na značku Rexona, 40% slevu na značku Colgate či 30% slevu na produkty značky Rimmel. Drogerii navíc můžete pohodlně nakupovat na e-shopu.

  6. Dr.Max: Kupte 3 produkty Weleda Skin Food a zaplaťte jen za 2

    Při nákupu vybraných 3 produktů Weleda Skin Food nyní získáte na e-shopu Dr. Max nejlevnější produkt zdarma. V nabídce najdete například tělové máslo, výživný krém či péči o rty.

  7. Baťa: Získejte slevu až 700 Kč s akcí Kupte více, plaťte méně

    Baťa si připravil zajímavou akci, která stojí na jednoduchém principu – čím více nakoupíte, tím větší slevu získáte. Pokud nakoupíte v hodnotě nad 1000 Kč, můžete se těšit na slevu 100 Kč. Při nákupu nad 2000 Kč už na vás bude čekat sleva 400 Kč. A při nákupu nad 3000 Kč ušetříte celých 700 Kč. Akce platí i na zlevněné zboží, ovšem pozor – akce končí už 31. března 2021, s nákupem si proto pospěšte!

  8. Tchibo: Oblečení pro děti a miminka v akci

    Desítky stylových kousků pro děti a miminka můžete nyní pořídit v akci na Tchibo.cz. Bez problému můžete narazit i na 50% slevy, jako je tomu například u svetru z jemného úpletu s oboustrannými pajetkami. Ten je vyroben z kombinace bavlny a polyamidu a díky pajetkám se postará o příjemnou změnu – po přejetí rukou totiž pajetky změní barvy. Svetr je dostupný v několika velikostech a nyní za něj zaplatíte místo obvyklých 399 Kč jen 199 Kč.

  9. Tescoma: Velikonoční sortiment v akci

    Jelikož se blíží Velikonoce, připravila si Tescoma sortiment produktů pro velikonoční pečení. V nabídce proto najdete formičky, vykrajovátka či zdobicí tužky. Nechybí samozřejmě ani forma na tradičního beránka. Velkou část z těchto produktů navíc pořídíte v akci. Například keramická forma beránek od značky DELÍCIA vás nyní vyjde díky 21% slevě jen na 429 Kč. Tato forma má pečlivě formované detaily, proto se můžete těšit na beránky s perfektním tvarem. Formu je po použití možné mýt v myčce.

  10. H&M: Téměř 3 000 dámských stylových kousků v akci

    Na super slevy se můžete těšit také na e-shopu H&M. Jen v dámské sekci naleznete v akci téměř 3 000 stylových kousků. Mezi nimi najdete kalhoty, bundy. kabáty, šaty, ale i košile a šaty. Pozadu nezůstává ani pánská sekce – zde je v nabídce přes 450 akčních kousků, v dětské sekci pak více než tisícovka. Při nákupu není třeba zadávat žádný slevový kupón H&M, sleva je započítána automaticky.


Jm
Julieta minevova 04.04.2021 – 15:33

ahoj , důležitý je brzy otevřít a mít spoustu slev pro lidi ,do čekání dlouhý než něco otevře ,snad to verze otevřete ,hodně štěstí ve vaší práci čau juli

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás