Skrblíkův týden: Alza doručuje o víkendu, sleva do BezvaSport, cashback na Galaxy S7 (Edge)

Redakce
Publikováno 2. října 2016
  1. Alza nově doručuje v sobotu a v neděli

    Alza.cz od začátku října doručuje zboží také v sobotu a v neděli, rovněž její prodejny mají nově otevřeno o víkendu. Do 13. listopadu 2016 navíc stále běží akce Šeková knížka. Stačí nakoupit alespoň za 2 000 Kč a k objednávce získáte 24 slevových kupónů na různý sortiment Alzy.

  2. O2 Extra výhody: 2D filmy v CineStar za 99 Kč, 3D za 139 Kč

    Čtenáři a čtenářky se SIM kartou O2 si mohou objednat bezplatný slevový kód, který jim zlevní vstupenku do kina na 99 Kč (2D filmy), resp. na 139 Kč (3D filmy). Nabídka platí do neděle 30. listopadu 2016, na jedno telefonní číslo lze nabídku využít jednou za 30 dní.

  3. Samsung: Cashback na telefony Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge

    Kasa nebo Datart a další obchody nabízejí do neděle 16. října 2016 cashback až 2 600 Kč na telefony Samsung Galaxy. Sleva na model Galaxy S7 je 1 800 Kč a na Galaxy S7 Edge 2 600 Kč. Bohužel sleva není tak vysoká, jako předloni na podzim a letos na jaře.

  4. Bezva Sport: Slevový kupón 25 %

    E-shop BezvaSport.cz nabízí slevový kód v hodnotě 25 % platný na nové kolekce oblečení značek Alpine Pro, Kilpi, Represent, Erco a Woox. Slevový kód zadávejte v nákupním košíku.

  5. Lidl: Podzimní bunda Esmara, Livergy, Pepperts a Lupilu od 399 Kč

    Od čtvrtka 6. října 2016 nabízí Lidl v akci podzimní bundy svých privátních značek. Dámská prošívaná bunda Esmara stojí 555 Kč, pánská prošívaná bunda Livergy 555 Kč, prošívaná bunda Pepperts pro větší děti 444 Kč a prošívaná bunda Lupilu pro menší děti 399 Kč. Ve všech případech je na výběr několik barevných provedení. Zobrazit leták

  6. Euronics.cz: Doprava zdarma u nákupů nad 1 000 Kč

    Do neděle 9. října 2016 nabízí Euronics dopravu zdarma ke všem nákupům v hodnotě nad 1 000 Kč. Na výběr je osobní odběr, Česká pošta (Balík do ruky, Balík na poštu) nebo přepravní společnosti DPD a HDS Standard.

  7. BlackComb: Předsezónní výprodej a slevy až 70 %

    V e-shopu BlackComb.cz probíhá předsezónní výprodej, ve kterém lze se slevou až 70 % koupit bundy, čepice, kalhoty, mikiny, rukavice, trička nebo termoprádlo. Nabídka je široká, nejvíce slev je na oblečení značek Roxy, Burton, DC, Dakine, Horsefeathers, New Era, Quiksilver, Vans nebo Under Armour.

  8. Kožená pouzdra na mobil se slevou až 70 %

    Internetový obchod ATCMobile.cz nabízí slevu až 70 % na mobilní pouzdra značek Bugatti, Karl Lagerfeld aj. Pouzdra v nabídce jsou v několika barvách, často se jedná o výrobky z pravé kůže.

  9. Světbot.cz: Slevový kupón 300 Kč

    T-Mobile nabízí svým zákazníkům v rámci programu Našim pro radost slevu 300 Kč na nákup v obchodě SvětBot.cz. Podmínkou je nákup nad 1 000 Kč a použití slevového kódu. Uznání si obchod zaslouží za fakt, že sleva platí také na zboží z výprodejů, slevový kód lze kombinovat s dalšími kupóny a používat ho lze opakovaně.

  10. Audiotéka.cz: Všechny audioknihy jen za 149 Kč

    Specializovaný obchod Audioteka.cz slaví 5. narozeniny a při té příležitosti nabízí v úterý 4. října 2016 všechny audioknihy za jednotnou cenu 149 Kč. Zdůrazňuji, že sleva platí jen a pouze v úterý. Zobrazit nabídku


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás