Skrblíkův týden: Soutěž o iPhone 12, slevové kupony McDonald’s, O2 sleva na chytré hodinky Samsung

Martina Opravilová
Publikováno 1. března 2021
  1. Bibloo: Sleva 20 % na vybrané kusy

    Až do 8. března 2021 se můžete na Bibloo.cz těšit na 20% slevu na vybrané zboží. Blíží se totiž svátek všech žen. Na výběr budete mít z řady stylových kousků, nabídka se navíc vztahuje i na zlevněné zboží. Pro uplatnění slevy je třeba zadat v košíku slevový kupón Bibloo ve znění WELOVE20.

  2. Notino: Dermacol s dopravou zdarma

    Při nákupu produktů značky Dermacol na Notino.cz v částce vyšší než 349 Kč získáte automaticky dopravu zdarma. V nabídce najdete širokou škálu výrobků pro péči o pleť či tělo, ale i parfémy či kosmetické doplňky. Zmíníme také, že se jedná o českou značku, která o pečuje krásu žen již více než půl století.

  3. Albert: Přihlaste se se svými dětmi do soutěže  Zdravá 5!

    Patří  vaše děti mezi nadšené kuchtíky? Pak by vám neměla uniknout soutěž Zdravá 5, kterou pořádá Albert. Přihlásit se mohou kromě mateřských či základních škol i rodiče s dětmi. A jak se můžete přihlásit? Stačí zaslat porotě fotky z přípravy zdravé svačinky, včetně vašeho receptu. Uzávěrka přihlášek je 12. dubna 2021. Přečtěte si kompletní pravidla této soutěže.

  4. CZC.cz: Ušetřete až 20 000 Kč při nákupu televize

    Při nákupu televizí na CZC se můžete těšit na extra slevu, která může dosahovat výše až 20 000 Kč. U každého typu televize je uveden konkrétní slevový kupón CZC, díky kterému tuto slevu získáte. Těšit se můžete na značky Samsung, Sony, Panasonic, LG, Hyundai i Philips.

  5. Zoot: Až 40% sleva na značku GAP

    Značku GAP asi není třeba dlouze představovat  – asi většina z náš už o této značce původem ze San Franciska, která je expertem na kvalitní, pohodlnou a jednoduchou módu, slyšela. Teď si navíc stylové kousky GAP můžete na Zoot.cz pořídit až s 40% slevou. Například modré dámské skinny džíny GAP nyní zakoupíte jen za 1 199 Kč (místo obvyklých 1 499 Kč). Džíny jsou charakteristické skinny střihem, vysokým pasem, na stehnech navíc najdeme jemný efekt seprání.

  6. Ikea: Nová nižší cena

    Více než 130 produktů najdete nyní v kategorii s názvem Nová nižší cena u Ikei. Jak název napovídá, jedná se o produkty, které jsou nyní v nabídce za ještě nižší cenu. Ikea i nadále nabízí dopravu na adresu či službu s názvem Klikni a vyzvedni.

  7. Electroworld: Soutěž o Apple iPhone 12

    Až do 9. března 2021 probíhá u Electroworld soutěž o 3 iPhony 12. Jak se do soutěže zapojit? Sledujte Electroworld na Instagramu a u soutěžního příspěvku označte kamaráda, který by o iPhone také rád soutěžil. Vyhlášení vítězů proběhne 10. března 2021 formou stories. Přečtěte si kompletní pravidla této soutěže.

  8. Tescoma: Konvice TEO 1,7 l, s vyluhovacími sítky

    Na e-shopu Tescomy je opět možné narazit na řadu zajímavých slev. Jendou z nich je například akce na konvici TEO, která má objem 1,7 l a obsahuje vyluhovací sítka. Je tedy ideálním pomocníkem na přípravu jakéhokoli sypaného či čerstvého čaje. Vyrobena je z žáruvzdorného skla, rukojeť je pak vyrobena z odolného plastu. Zmíníme také, že konvice získala několik ocenění. Díky 20% slevě pořídíte nyní konvici jen za 339 Kč.

  9. McDonald’s: Kupóny na každý den

    Aplikace McDonald’s stále nabízí řadu kupónů, díky kterým při nákupu v tomto rychlém občerstvení ušetříte. V současnosti nabízí aplikace speciální kupón na každý den v týdnu, mimo to zde ale najdete i několik kupónů, které lze uplatnit denně.

  10. O2 Výhody: Sleva až 2 000 Kč na vybrané hodinky Samsung

    Zákazníci O2 se nyní mohou těšit na slevu až 2 000 Kč na vybrané hodinky Samsung. Mezi nimi najdeme například Samsung Watch Active2 40mm nebo Samsung Watch3 LTE 45mm. Nabídka je platná až do konce března 2021. Přečtěte si, jak lze tuto výhodu čerpat.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás