Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

Lucie Říhovská
Publikováno 18. března 2021

Den matek se slaví druhou květnovou neděli, letos připadá na 9. května. Svátek je to v Česku stále oblíbenější a mnozí by rádi potěšili svou maminku nějakým tím dárečkem. Jaký dárek ke Dni matek tedy zvolit? Dárek pro maminku bude vždy individuální záležitostí, my se pokusíme ukázat nějaké tipy na dárky z AliExpressu. Tam se dají najít nevšední “dárkové” kousky s velmi zajímavou cenovkou. Jistě bude vaše maminka ráda, když si na ni tento den vzpomenete a nějakou tou maličkostí jí uděláte radost.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Náhrdelník se jménem

    Jeden z nejoblíbenějších dárků kupovaný ke Dni matek z Aliexpressu je tento náhrdelník, který je vyrobený ze slitiny zinku. Úžasné je, že si můžete sami zvolit jméno nebo zdrobnělinu jména, které bude na náhrdelníku napsáno. Nezapomeňte tedy prodejci napsat, jaký nápis či jméno chcete.

    Můžete si navolit také typ písma, zda bude náhrdelník se srdíčkem nebo bez. Barevné provedení je buď stříbrné, zlaté nebo růžově zlaté. Délka náhrdelníku začíná na 40 cm a pak pokračuje po 5 cm až k délce 55 cm, je možné koupit i dětskou velikost 33-36 cm. Velmi zajímavý tip na dárek, který si můžete přizpůsobit přímo pro obdarovanou osobu.

  2. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Náhrdelník se jmény dětí

    Podobná věcička – náhrdelník ve tvaru znaku nekonečna, na kterém mohou být napsána až čtyři jména. Je tedy na vás, jestli napíšete jméno maminky a dětí, jen dětí, nebo třeba celé rodiny. Doplnit můžete srdíčky. Náhrdelník je vyrobený z nerezové oceli.

    Barevné provedení je buď zlaté, růžově zlaté nebo pokovené platinou. Délka náhrdelníku je volitelná – 43 cm, 45 cm, 50 cm nebo 55 cm. Další velmi zajímavý tip na dárek, který můžete přizpůsobit přímo pro obdarovanou osobu.

  3. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Batoh pro maminku

    Většina maminek, které mají malé děti, ocení, když mohou mít s dětmi na procházce volné ruce, ale zároveň mají všechny potřebné věci s sebou. Tento batůžek je vymyšlen tak, aby se do něj vešly všechny nezbytnosti od lahviček s pitím až po pleny.

    Batoh má nepromokavou úpravu, je dostatečně velký, může se nosit na zádech, v ruce nebo připnout na rukojeť kočárku. A co je bezvadné, vyrábí se v mnoha barevných kombinacích a stylech, takže si vybere opravdu každá maminka.

  4. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Kabelka

    Když bude chtít maminka vyrazit ven bez hromady věcí pro své dítě, určitě bude ráda za hezkou kabelku. Jednu takovou jsme pro vás na Aliexpressu objevili. Vyrábí se v několika barvách (klasická černá a bílá, dále krémová, světle zelená a oranžovočervená). Může se nosit přes rameno nebo v ruce, případně zavěšená na předloktí. Kabelka je rozdělena do tří prostor, z nichž jeden se uzavírá na zip.

  5. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Šátek nebo pareo

    Jako další tip přinášíme šifonový šátek, který je možné používat i jako pareo, záleží na situaci a potřebě uživatelky. Velikost šátku (150 x 180 cm) umožňuje použití i jako narychlo uvázaných plážových šatů. Šátek opět můžeme vybírat z mnoha barevných kombinací.

  6. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Dámské dotykové hodinky

    Dotykové hodinky má už dnes skoro každý. Ale elegantní dámské hodinky, které je možné si vzít i k šatům a do společnosti, takové občas potřebuje každá z nás. Tyto hodinky můžete mamince pořídit v několika barvách – zlaté a stříbrné, černé nebo růžově zlaté – a také spolu s krabičkou.

  7. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Elektrický čistič obličeje

    Zvláště v dnešní složité době ocení maminky možnost postarat se dobře nejen o své děti, ale i o svou pleť v domácích podmínkách. K tomu jim může pomoci voděodolný elektrický čistič obličeje se čtyřmi funkcemi v praktickém pouzdře.

    Balení obsahuje nástavce – na jemné čištění pleti, na odlíčení, exfoliační na hloubkové čištění pleti a masážní nástavec, který zlepšuje krevní oběh a stimuluje obličejové svaly. Přístroj je vhodný pro všechny druhy pleti.

  8. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Stojan na notebook

    Maminky, které pracují doma, nebo ty, které pracují pokaždé jinde a svůj laptop si otevírají na různých místech, potěší tato vychytávka – skládací držák laptopu s nastavitelným náklonem, který zajistí zvýšené proudění vzduchu okolo laptopu (a tím pádem zamezí jeho přehřívání). Držák je možné zakoupit v několika barvách – stříbrná, černá, šedá a růžově zlatá.

  9. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Magnetický držák na mobil

    Stále vaše maminka přemýšlí, kam si položit v autě telefon, ale tak, aby na něj pohodlně a hlavně bezpečně viděla? Co jí pořídit magnetický univerzální držák na telefon? Jeho předností je pevné přichycení telefonu jakékoliv velikosti silným magnetem, jednoduchá instalace do auta (přilepení nebo upevnění do větrací mřížky) a velmi pohodlné uchycení a odejmutí telefonu jednou rukou.

  10. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Teplý potah na autosedačku

    Pro zimomřivé maminky, a takových je spousta, je určen příjemný plyšový potah sedáku v autě. Je univerzální velikosti, s kapsičkami na odkládání nezbytností, který chrání maminku proti zimě a autosedačku proti opotřebení a zašpinění. Potah je prodyšný a snadno se čistí. Dodává se v několika barvách – černý, červený, šedý, fialový, béžový a hnědý.

  11. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Teplý potah na volant

    Další příjemností pro zimomřivé maminky řidičky je plyšový potah volantu s ozdobnými kamínky. Je určen pro volanty o velikosti průměru 14,5–15 palců. Potah je odolný, pevně na volantu drží a chrání ruce před zimou, volant před opotřebením a auto už mamince tatínek určitě brát nebude. Můžete jej vybrat buď v neutrální černé nebo šedé, anebo v červené, růžové či fialové barvě.

  12. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Fotorámečky

    Ne všechny maminky žijí se svými dětmi, některé už mají děti samostatné. Ale všechny maminky se budou rády dívat na obrázky se svými dětmi. Proto se hodí zamyslet se nad pořízením rodinných fotografií a vložit je do sladěných fotorámečků. Tyto  můžete koupit v bílé barvě a různých velikostech (10 x 10 cm, 12 x 15 cm, 12 x 17 cm, 15 x 20 cm a 20 x 20 cm). Fotky v rámečcích můžete vystavit na zdi nebo polici, vodorovně nebo svisle.

  13. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Sada na výrobu svíček

    Ukažte mi maminku, která nerada něco vyrábí se svými dětmi. Moc jich asi nebude. Pro ty, které tvoří rády, jsme jako další tip vybrali sadu na výrobu svíček. Sada obsahuje všechno, co je k výrobě potřeba – tavicí nádoba, knoty, opakovaně použitelná plechovka na svíčky, pomůcka na centrování, lžíce. S touto sadou můžete na svátek matek vzpomínat ještě hodně dlouho.

  14. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek s cenou od 57 Kč

    Podkolenky s kuří nožkou

    Poslední tip na dárek dobře zvažte – je určen pro ty maminky, které se neberou moc vážně a nezkazí žádnou legraci. Jsou jím dlouhé bavlněné ponožky s vyobrazením kuřích nožek ve velikostech 37–43.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás