Skrblíkův týden: 2 000 Kč na nákup v TSBohemia, výprodej A3 Sport, slevy až 60 % na eObuv.cz

Martina Opravilová
Publikováno 1. února 2021
  1. TS Bohemia: Získejte až 2000 Kč na další nákup díky akci LG týdny

    Až do 14. února 2021 probíhá u TS Bohemia akce s názvem LG týdny. Při koupi vybraného produktu (televize, domácího spotřebiče) této značky obdržíte elektronický poukaz v hodnotě až 2000 Kč. Hodnota tohoto poukazu se odvíjí od zakoupeného zboží. Tento poukaz lze pak uplatnit při dalším nákupu na tsbohemia.cz nebo alfa.cz.

  2. Deichmann: 50% sleva na druhý zlevněný pár

    Deichmann si pro své zákazníky připravil super akci: při nákupu 2 zlevněných produktů získáte levnější pár s 50% slevou. Akce platí do znovuotevření prodejen či do 7. února 2021 (případně do vyprodání zásob).

  3. Dr.Max: Lískové oříšky v čokoládě k doplňkům stravy Medpharma jako dárek

    Při nákupu produktů značky Medpharma v minimální hodnotě 299 Kč (včetně DPH) získáte nyní v lékárně Dr.Max jako dárek 100g balení lískových oříšků v čokoládové polevě se skořicí jen za 0,01 Kč. Tato akce platí do 14. února 2021, případně do vyprodání zásob. V současnosti můžeme v nabídce najít řadu doplňků stravy, mnoho z nich navíc aktuálně pořídíte za zlevněnou cenu. Jako příklad můžeme uvést například doplněk stravy Medpharma Vitamin C  se šípky (500g balení), který lze nyní zakoupit na e-shopu za 89 Kč místo obvyklých 105 Kč. Tento výrobek obsahuje tablety vitaminu C s postupným uvolňováním, není však vhodný pro děti do 10 let.

  4. Tchibo: Výprodej šperků

    Krásný šperk potěší snad vždy. V Tchibu je navíc nyní seženete za fantastické ceny – probíhá zde totiž výprodej šperků. V nabídce najdete hodinky, náušnice, nechybějí ani prsteny či náhrdelníky.

  5. Electroworld: 10 kg mouky k nákupu vestavěné trouby Mora jako dárek

    S další zajímavou akcí přichází Electroworld. Pokud si v tomto roce zakoupíte u daného prodejce vestavnou troubu značky Mora a zaregistrujete se na stránkách výrobce, získáte 10 kg pšeničné celozrnné mouky Babiččina volba jako dárek. Přečtěte si kompletní pravidla.

  6. Ikea: Poslední šance nákupu u stovek výrobků

    Aby IKEA vytvořila prostor pro nové výrobky, vytvořila sekci Poslední příležitost k nákupu – ta skrývá produkty, které mohou být brzy zcela vyprodány. Tyto výrobky samozřejmě seženete na e-shopu IKEI za zvýhodněnou cenu. V současné době najdete v dané kategorii přes 600 různých položek, s nákupem však příliš neotálejte – produkty mohou být brzy pryč!

  7. O2 Výhody: Sleva 500 Kč na telefon Motorola Moto G9 Play + sluchátka Moto Buds zdarma

    Zákazníci mobilního operátora O2 mohou nyní výrazně ušetřit při nákupu telefonu Motorola Moto G9 Play. Pro získání slevy je třeba si vygenerovat kód, který lze poté uplatnit na e-shopu či prodejně O2. Cena telefonu po slevě činí 3 995 Kč, jako dárek navíc obdržíte bezdrátová sluchátka Moto Buds. Akce je platná až do 28. února 2021.

  8. Douglas: Více než 1800 produktů za zvýhodněnou cenu

    Parfumerie Douglas si pro své zákazníky připravila akci s názvem Beauty Sale – díky ní je možné pořídit za zvýhodněnou cenu více než 1800 produktů. V nabídce najdeme jak parfémy, tak make-up či vlasovou péči. Sleva je započítána automaticky, není třeba zadávat žádný slevový kupón Douglas.

  9. A3 Sport: Zimní výprodej

    Výprodej si připravil také A3 Sport. Slevy zde dosahují výše až 70 % a součástí nabídky je jak pánské a dámské, tak dětské oblečení, samozřejmě nechybí ani obuv.

  10. eObuv: Stovky produktů se slevou až 60 %

    Na super slevy se můžete těšit i na e-shopu eobuv.cz. Boty pro každého, ale i kabelky a doplňky zde pořídíte až s 60% slevou. Součástí akční nabídky jsou stovky produktů, je tedy z čeho vybírat. Pokud se navíc zaregistrujete k odběru newsletteru, získáte slevu na první nákup.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás