Skrblíkův týden: Levné jízdenky ČD na Slovensko, Zuno letos potřetí snižuje úroky u SPOŘENÍ

Redakce
Publikováno 21. srpna 2016
  1. Albert: Dětské knížky od Albatrosu za body

    Do 27. září 2016 běží v Albertu další z řady akcí, kdy lze za nákupy sbírat body a ty v dostatečném množství proměnit za dárek. Ten má tentokrát podobu dětských knížek z nakladatelství Albatros.
    Pro získání jedné knížky je nutné nasbírat 10 bodů. Jeden bod získáte za každých 200 Kč nákupu nebo za nákup partnerského produktu. Na výběr jsou tyto knihy:

    • Štaflík a Špagetka
    • Byla jednou koťata
    • Cipískova loupežnická knížka
    • Káťa a Škubánek zase spolu
    • Maková panenka a motýl Emanuel
    • Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky
    • Pohádky z Větrné Lhoty
    • O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi
  2. České dráhy zlevnily jízdenky na Slovensko

    Celé září lze cestovat s Českými drahami na Slovensko levněji díky snížení cen Včasných jízdenek. Jednosměrná jízdenka z Prahy do Žiliny nyní stojí 221 Kč, do Liptovského Mikuláše, Košic a Popradu 276 Kč.
    Jízdenky je možné kupovat již nyní v e-shopu, nebo na přepážkách ČD s výdejem mezinárodních jízdenek. Vždy ji však musíte koupit alespoň den před odjezdem. Více informací

  3. Lidl: Dětské oblečení Lupilu v akci

    Od pondělí 22. srpna 2016 má Lidl v akci dětské oblečení privátní značky Lupilu. Chlapecká a dívčí vesta Lupilu se prodává za 249 Kč, mikina za 199 Kč, fleecová mikina za 199 Kč, chlapecké džíny za 199 Kč, dívčí šaty za 149 Kč, triko 2 kusy za 129 Kč, chlapecké tepláky za 129 Kč nebo dívčí džegíny za 99,90 Kč. Všechno oblečení se prodává v několika barevných variantách. Zobrazit leták

  4. Zuno snižuje úroky (letos už potřetí)

    O Zuno bance jsme ve Skrblíkově týdnu psali již v únoruv červenci. Pokaždé v souvislosti s klesajícími úroky na spořicím účtu. A do třetice všeho dobrého a zlého: Zuno banka od září snižuje úroky na spořicím účtu skoro na nulu.
    Klientům s ÚČTEM budou vklady na SPOŘENÍ úročeny 0,1 % p. a., vklady na SPOŘENÍ PLUS do 200 000 Kč úročeny 0,2 % p. a. a vklady na SPOŘENÍ PLUS nad 200 000 Kč úročeny 0,1 % p. a.
    Klienti s ÚČTEM PLUS získají za vklady na SPOŘENÍ a SPOŘENÍ PLUS nad 200 000 Kč ročně 0,25 %, za vklady na SPOŘENÍ PLUS do 200 000 Kč pak 0,5 % ročně. Proč úroky na spořicích účtech klesají?

  5. Trenýrkárna: Sleva 20 % na spodní prádlo Calvin Klein a s.Oliver

    Do 30. srpna 2016 můžete využít 20% slevový kupón do internetového obchodu Trenýrkárna.cz. Slevový kód platí na nákup spodního prádla značek Calvin Klein a s.Oliver.

  6. Taxify: Promo kód a sleva 300 Kč na první jízdu

    Taxify je estonská mobilní aplikace, která zprostředkovává objednání taxi. V srpnu 2016 funguje v Česku funguje pouze v Praze, kde nabízí tarif s cenou 30 Kč za nástup, 9,90 Kč za km a 4 Kč za minutu čekání. Čtenáři se SIM kartou od O2 mohou získat promo kód v hodnotě 300 Kč na první jízdu, stačí si objednat bezplatný slevový kód.

  7. Leo Express: 1+1 jízdenka zdarma do Linze, Salzburgu a Mnichova

    Autobusy Leo Express nově jezdí do rakouského Lince a Salcburku a do německého Mnichova, při té příležitosti je možné na celé září koupit jízdenky v akci 1+1 zdarma.
    Jednosměrnou jízdenku z Prahy do Salzburku a Mnichova koupíte za 299 Kč, do Lince dokonce jen za 249 Kč. Více informací

  8. Slevový kupón do obchodu JENA nábytek (100 + 200 Kč)

    Na našem kupónovém webu pro vás máme slevové kódy do internetového obchodu JENA nábytek. Prvních z nich je na slevu 100 Kč a platí u nákupů v hodnotě od 3 000 Kč, druhý zlevní nákup alespoň za 6 000 Kč o 200 Kč. Platnost slevových kupónů je do 5. září 2016.

  9. Chefshop.cz: Slevový kupón 10 %

    Chefshop je internetový obchod s potravinami a delikatesami z celého světa. V nabídce má kromě kuchyňského náčiní nebo kuchařek originální asijské potraviny, americké chilli omáčky nebo italské těstoviny. Až do 31. prosince 2016 můžete využít slevový kupón v hodnotě 10 %. Platí na celý sortiment s výjimkou již zlevněného zboží.

  10. Electro World: Nákup na splátky bez navýšení

    Do 7. září 2016 je možné v Electro Worldu nakupovat libovolný sortiment v ceně nad 3 000 Kč na splátky bez navýšení. Nabídku je možné využít také při současné koupi různých druhů zboží. Doba splácení je 9 měsíců, při koupi se platí 10 % z pořizovací ceny. Více informací


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás