Vánoční nabídky operátorů 2020: Neomezená data zdarma, sleva na Playstation 5 a iPhone 12

Redakce
Publikováno 16. listopadu 2020

U mobilních operátorů bývají ve znamení dárků. Loni se rozdávala neomezená data a O2 TV zdarma, předloni se Ježíšek nadělil výměnu prasklého displeje. Co si připravil trojlístek mobilních operátorů letos?

Vánoce u O2: Telefony na splátky bez navýšení a sleva 500 Kč na příslušenství

O2 letos spustilo vánoční nabídku už 1. listopadu 2020 a pro své zákazníky si operátor připravil výhody ve formě podpory prodeje mobilních telefonů a ostatního příslušenství.

Nehledejte tedy žádné volné minuty, žádná data navíc nebo slevy na tarify apod.

Pokud se rozhodnete zakoupit nový telefon, můžete si zvolit nákup na splátky bez navýšení, kdy nezaplatíte ani korunu navíc. K tomuto získáte slevu 500 Kč na nákup příslušenství.

Minimální doplatek k této slevě je 1 Kč, takže se jedná o jakýsi voucher na 500 Kč, kdy lze zakoupit příslušenství za 501 Kč a více a 500 Kč se Vám odečte jako sleva. Nutno uvést, že tato akce se vztahuje na vybrané telefony značek Samsung, Xiaomi, Apple nebo na notebooky Acer Aspire.

Doprava zdarma od O2

K nulovému navýšení splátek nových telefonů přidává O2 dopravu zdarma. Toť vše – nic víc a nic míň.

Jasná a musíme říci i chudá nabídka zároveň, kdy ne každý využije takto postavenou vánoční nadílku. Sleva 500 Kč na příslušenství je podmíněna nákupem nového zařízení. Stávající klienti tedy ostrouhají a nové asi taky nic nepřesvědčí, aby k tomuto operátorovi přešli.

Zajímavější nabídky se objevují na stránkách datamanie.cz, kde operátor nabízí zajímavé tarify či slevy. Uvidíme zda O2 ještě s něčím nepřijde.

T-Mobile: 24 GB dat k novému zařízení zdarma

T-Mobile zaměřil svou vánoční nabídku především na data.

Ale na své si přijde i ten, kdo uvažuje nad novým telefonem. Operátor nabízí zvýhodněné nabídky nových telefonů značky Xiaomi, které jsou pak spárované s dalším telefonem za 1 Kč, s fitness hodinkami Amazfit nebo s bezdrátovými sluchátky.

Na základě vybraného tarifu se pak odvíjí cena za takový balíček dvou zařízení. K nově zakoupenému telefonu, tabletu nebo notebooku získáte 24 GB dat. Ty si stačí aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile v části Srdcovky, kde si můžete každý měsíc zpřístupnit 1 GB dat navíc.

Data zdarma od T-Mobilu

A protože se nabídka vztahuje kolem dat, nabízí T-Mobile ke studentským tarifům “Můj student” a novým tarifům “Můj tarif” data navíc.

Dle toho, jaký tarif máte, získáte dodatečně 0,5 GB, 1 GB nebo 3 GB datového objemu k vyčerpání. Opět je nutnost si tento bonus aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile a každý měsíc se tak radovat z více dat. Platnost je pak po celou dobu trvání smlouvy.

Předplacená karta s 10 GB dat nebo 12 GB datový balíček

Majitelé předplacených karet si také přijdou na své. Rovných 10 GB dat si mohou v aplikaci aktivovat ti, kteří si dobíjí kredit za 200 Kč a více nebo si aktivují SIM kartu. Tato nabídka platí do konce roku 2020 a takto zaktivovaná data platí po dobu 30 dní.

Pro rodiče se pak může hodit 50% sleva na roční 12GB datový balíček. Ten je ideální pro děti, kteří mají předplacenou kartu a chtějí mít i nějaká ta data k dispozici. Nabídka tentokrát platí až do 31. ledna 2021 a balíček stojí 499 Kč na rok.

Takže suma sumárum pak měsíčně máte na předplacence 1 GB dat za necelých 42 Kč.

Zvýhodněná cena televize Philips, Videotéka zdarma

Další vánoční nabídkou růžového operátora je zvýhodněná cena UHD televizorů Philips, která platí k nově uzavřenému nebo prodlouženému televiznímu tarifu.

Tarif pro vaši TV můžete využívat první měsíc za zvýhodněnou cenu 49 Kč (Tarif XS s 52 programů), poté ale již platíte 149 Kč. Dalším dárkem je Videotéka zdarma a to bez nutnosti aktivace – platí do 15. ledna 2021.

Levnější pevný internet

První půlrok se slevou až 60 % může mít ten, kdo si sjedná do 31. prosince 2020 účastnickou smlouvu na Pevný internet. Poté platíte 299 Kč po dobu 6 měsíců. Tato cena platí i k optickému internetu (tarify: S, M, L, M+, L+), pevnému internetu xDSL (tarify: S, M, L, XL), pevnému internetu vzduchem (tarify: S, M, L) a pevnému internetu do S.

Adventní překvapení nakonec

A tím to ještě nekončí. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak aplikace Můj T-Mobile, kdy každý adventní týden přibude jeden speciální dárek.

Letošní Vánoce jsou u operátorů opravdu dost rozdílné. Je otázkou čím to je a zda do těchto nabídek nezasáhla pandemie koronaviru. Ale když může být u jednoho operátora nabídka opravdu štědrá jak pro stávající tak i nově příchozí zákazníky, tak proč podobnou nabídku nemá i jiný operátor? Velkým zklamáním se nám jeví nabídka O2, plusem jsou datové bonusy T-Mobilu.

Vodafone: Sleva až 6 000 Kč na nový telefon

Také Vodafone se vydává obdobnou cestou jako konkurenční T-Mobile. Nabízí slevy na nové telefony, televizor Sony, notebooky Lenovo nebo herní konzoli Playstation 4 ve variantě slim 500 GB.

Rozlišuje situaci pro nové zákazníky a pro ty věrné, kteří mají u tohoto operátora paušál minimálně 12 měsíců a poslední tři měsíce zaplatili měsíčně minimálně 150 Kč. Oba případy však spojuje podmínka nákupu mobilního tarifu Vodafone Neomezený s internetem na doma.

Neomezená data zdarma

Vodafone ani letos nezapomněl na ty, kteří ze všeho nejvíce upřednostňují mobilní data. Ke svému mobilnímu tarifu si tak můžete aktivovat balíček neomezených dat na měsíc zdarma.

Aktivaci balíčku můžete provést do konce ledna 2021. Zkrátka nepřijdou ani ti, co již neomezená data mají a tento balíček je pro ně tedy zbytečný. Vodafone totiž u takových tarifů zruší omezení přenosové rychlosti a datovat tak zákazníci budou s maximální možnou rychlostí dat. Neomezená data zdarma platí i pro firemní zákazníky.

Pro zákazníky, kteří uvažují o pevném internetu na doma, operátor připravil vánoční akci, kdy tři měsíce nemusí za data platit. První tři měsíce mají zdarma pevný internet s rychlostí až 1Gb/s.

Sleva pro nové zákazníky

Největší slevu takový zákazník získá při nákupu telefonu Samsung Galaxy S20, kdy místo 22 801 Kč zaplatí jen 16 801 Kč.

Další slevy jsou odstupňovány pro jednotlivé telefony samostatně a dosahují až 4 000 Kč, stejně jako u notebooků Lenovo nebo sleva pro chytrou TV 4K Sony.

Podmínky dále přibývají ve formě úvazku na 24 měsíců a minimálního měsíčního plnění. Pokud byste si rádi zakoupili telefon na splátky pak i takové zařízení Vodafone připravil do své nabídky.

Sleva pro věrné zákazníky

Takového zákazníka už Vodafone zná, a tak mu může nabídnout kromě slevy při zakoupení v hotovosti i zařízení na splátky, kdy první platba je za 1 Kč.

Samsung Galaxy S20 tak stojí 1 Kč a poté 24 splátek po 700 Kč. Celkově tedy 16 801 Kč. Splátky jsou bezúročné a nenavýší koncovou cenu produktu. Bonusem pro všechny zákazníky je výměna prasklého skla, kdy toto můžete využít tři měsíce od nákupu.

Všechny podmínky, detaily cen pro jednotlivá zařízení můžete vidět na webu operátora.

Sleva na Playstation 5

Nová herní konzole by mohla být tahákem nejen pro věrné zákazníky. Vodafone totiž nabízí exkluzivně slevu na tuto konzoli, kterou si můžete v předprodeji objednat již od 2. listopadu 2020.

Sleva na Playstation 5 je pro zákazníky ve výši 4 000 Kč a pro ty věrné je možnost zaplatit první splátku 1 Kč a ostatní doplatit ve splátkách. K dispozici jsou obě varianty tohoto zařízení – s diskovou mechanikou i bez ní.

Stačí si pořídit hlasový tarif a internet na doma buď nově nebo si prodloužit smlouvu na 24 měsíců s minimálním plněním 349 Kč. Oficiální zahájení předprodeje je přitom naplánováno na 19. listopadu 2020. Od tohoto dne vám ji Vodafone odešle, a to nejpozději do 27. listopadu 2020.

Veškeré podmínky pak naleznete na webu Vodafone.

Sleva na iPhone 12

Na své si u Vodafonu přijdou i fanoušci Applu, kteří netrpělivě vyhlíželi novinky americké firmy. Sortiment této značky tak můžete pořídit se slevou až 4 000 Kč.

Sleva na iPhone je  k dostání buď klasicky, nebo si můžete telefon pořídit na splátky bez navýšení koncové ceny.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás