Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

Lucie Schmidtová
Publikováno 26. listopadu 2020

AliExpress je čínské internetové tržiště, kde různí obchodníci prodávají své produkty za výhodné ceny, a to někdy i za pár korun. Zboží si zde můžete vyfiltrovat podle dopravy zdarma, ceny a počtu objednávek.

My jsme si pro vás připravili další tipy na dárky. Tentokrát se zaměříme na ty, které potěší mladé pány zhruba do věku 10 let. Tyto dárky jsou tedy vhodné pro vaše syny, vnuky či děti kamarádů a kamarádek. Vánoce jsou skoro za dveřmi, proto vám objednávka z Aliexpressu již do 24. prosince nemusí stihnout přijít. Řešením je objednávání zboží z evropských skladů nebo blízkého dárkem obdarovat až v příštím roce.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Závodní RC auto

    Snad každého mladého kluka potěší autíčko na dálkové ovládání. Nám se zalíbilo právě závodní RC auto, které je vhodné do terénu – poradí si s půdou, trávou i pískem.

    Auto je vybaveno odpruženým nárazuvzdorným systémem a gumovými protiskluzovými koly. Balení obsahuje dálkové ovládání (ovládací vzdálenost 50 m), autobaterii a nabíječku. Základní cena je 326 Kč, ale vyšplhat se může až do 1 408 Kč, a to podle toho jak velké a barevné auto s jakým příslušenstvím chcete.

  2. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Magnetické stavební bloky

    Představujeme vám nevšední stavebnici. Jedná se o magnetické stavební bloky, ze kterých lze vytvořit dopravní prostředky, zvířata, budovy, věci, tvary a například i ruské kolo. U dětí tak rozvíjí kreativitu i prostorové vnímání.

    Produkt zakoupíte v několika provedeních podle množství magnetických bloků a dalšího příslušenství, které vám rozšiřuje možnost stavění. Zakoupit se tak dá balení i se 180 kusy.

  3. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Dřevěné kuchyňské spotřebiče

    Dřevěné kuchyňské spotřebiče jsme zařadily i do dárků pro holčičky, protože si myslíme, že si s nimi vyhrají obě pohlaví. Kávovar, topinkovač, mixér, vaflovač nebo jen dřevěné nádobí či miska se salátem a dresinky – to vše je možné zakoupit.

    S každým z těchto spotřebičů se dá dělat nějaká činnost. Například u topinkovače vám vyskočí krajíc chleba a mixér točí vidlicí. Pro děti to může být skvělá a nekonečná zábava. V popisku produktu jsou činnosti s výrobky vyobrazeny na fotografiích. Najdete zde i přesné velikosti v centimetrech.

  4. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Barevná závodní autodráha

    Tato závodní dráha pro auta není jen tak obyčejná – skládá se totiž ze zářivých barevných pásků, které mají šířku 6 cm. K základním sadám autodráhy je přibaleno autíčko v libovolné barvě, které jezdí na baterie – ty nejsou součástí balení.

    Na výběr máte tedy z několika velikostí produktu, podle toho, kolik pásků autodráhy, aut, dalších mostů, tunelů či rozboček obsahují. Přikoupit se dají některé doplňky i zvlášť. Nezapomeňte si k ceně objednávky připočíst okolo 120 Kč za poštovné.

  5. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Dřevěný set s nářadím

    Přenosný dřevěný kufřík s dřevěným nářadím udělá radost kdejakému malému kutilovi. Kufřík obsahuje kleště, šroubováky, pravítko, kladívko, klíč a pilku, ale také pár dřevěných součástek, s kterými lze sestavit například autíčko.

    Vybrat si můžete ze 2 variant produktu, podle toho, zda chcete více nářadí nebo více součástek. Za první variantu zaplatíte 470 Kč, za druhou o 36 Kč méně. Nezapomeňte připočíst poštovné ve výši 40 Kč.

  6. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Dětský odolný fotoaparát

    Fotoaparát s rozlišením objektivu 13 megapixelů, 4x digitálním zoomem, možností focení i natáčení a dalších funkcí, jsme zařadili i do tipů pro holčičky. Kromě růžové barvy je totiž i v zelené a modré.

    Fotoaparát je z odolného materiálu – případný pád na zem by měl tedy vydržet. Fotit můžete na automat nebo v různých přednastavených scénách – noční portrét, noční scenérie, krajina, sport a párty. Fotoaparát se prodává samostatně nebo s paměťovou kartou o velikosti až 32 GB. V provozu vydrží po nabití baterií 3 až 6 hodin. Další parametry najdete přímo v popisu produktu.

  7. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Set Hot Wheels autíček

    Speciální sada Hot Wheels autíček má téma Avengers a Batman. Balení obsahuje 6 kusů různých modelů. Set zakoupíte v plastovém boxu nebo bez něj. Cena se pohybuje okolo 250 až 300 Kč.

    Pokud budete na Aliexpressu dále hledat tématiku Hot Wheels, najdete také jiné modely aut, ale i autodráhy, garáže a Monster Truck.

  8. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Dětské digitální hodinky

    Pokud přejdeme od hraček k doplňkům a elektronice, mohou udělat radost i digitální hodinky. Ty jsou vybaveny ohebným řemínkem a ciferníkem s měnitelným barevným podsvícením. Můžete si u nich nastavit i budík nebo cokoliv měřit zabudovanými stopkami.

    Hodinky by měly také vydržet funkční až 50 metrů pod vodou. Vyberete si z několika barevných kombinací a zhlédnout lze i produktové video, kde jsou vám hodinky představeny více.

  9. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Herní konzole

    Předposledním tipem je herní konzole s úhlopříčkou 5,1 palce. Prodejce slibuje 1 000 předinstalovaných her zdarma v angličtině, některé v japonštině a čínštině. K dostání je ve 3 barevných provedeních.

    Konzole by měla podporovat až 29 jazyků, má dvojité joysticky a v balení najdete i kabel do TV a PC. Stáhnout si tak do konzole můžete i vlastní hry. Základní kapacita je 8 GB, ale zakoupit lze rovnou i konzole s paměťovou kartou o velikosti 32 GB.

  10. Tipy z Aliexpressu: Letadlo na dálkové ovládání od 497 Kč, RC auto od 326 Kč a další dárky pro kluky

    Letadlo na dálkové ovládání

    Posledním námi doporučovaným dárkem je letadlo na dárkové ovládání, se kterým si vyhrají jak děti, tak dospělí. Jedná se o kluzák Cessna 182 o velikosti 38,5 x 15 x 7 cm s ovládací vzdáleností 150 metrů. Na výběr máte z 5 variant produktu, které se liší počtem baterií, kabelů a náhradních součástek.

    Letadlo se umí pohybovat dopředu, nahoru, dolů a otočit doprava a doleva, a to vše pomocí dálkového ovládání na 2 AA baterie, které nejsou součástí balení. Letadlo pohání Li-pol baterie. Po objednání vám produkt přijde rozložený neboli do finální podoby si ho musíte složit – šroubovák je uvnitř balení.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás