Skrblíkův týden: Výprodej Tchibo a Deichmann, slevy Tescoma, dárek k nákupu na Pilulka.cz

Martina Opravilová
Publikováno 12. října 2020
  1. Knihy Dobrovský: Čtivé babí léto se slevami až 80 %

    Až do 18. října 2020 je možné pořídit v prodejnách Knihy Dobrovský 70 vybraných knih s výraznou slevou – ta v některých případech dosahuje až 80 %! Nabídka navíc obsahuje čtivé tituly – například Rumový deník, Bird Box nebo Tanec skalpelů. Akce je však platná pouze v kamenných prodejnách, nevztahuje se na e-shopové objednávky.

  2. Tescoma: Až 60% slevy

    Na e-shopu Tescoma.cz lze nyní pořídit desítky oblíbených produktů za zvýhodněné ceny – probíhá zde totiž výprodej, který přináší až 60% slevy. Se slevou tak můžete zakoupit například Šunkovar PRESTO, který je navíc opatřen teploměrem. Produkt je vyroben ze speciálního plastu, který je tepelně odolný, šunkovar je navíc doplněn nožičkami ze žáruvzdorného silikonu. Výhodou je také unikátní redukce pro přípravu polovičního množství šunky, což se hodí zejména tehdy, pokud budete připravovat šunku jen pro 1 nebo 2 osoby.

  3. Deichmann: Mid season sale

    Až polovinu ceny je možné ušetřit při nákupu vybraných kousků v prodejnách Deichmann či na e-shopu deichmann.com. Nabídka obsahuje téměř 100 pánských a dětských kousků, dámských bot je v nabídce ještě více. Za zvýhodněnou cenu je navíc možné pořídit jak různé druhy obuvi, tak doplňky.

  4. Pilulka.cz: Získejte stylový plechový hrníček jako dárek

    Díky akci s názvem Den úsměvů s MERIDOLEM, která nyní probíhá na Pilulka.cz, lze při nákupu 2 výrobků značky Meridol získat stylový plechový hrníček jako dárek. Zakoupit lze zubní party, kartáčky, v nabídce nechybí ale ani ústní voda.

  5. Notino: Bytové vůně se slevou 15 %

    Provoňte svůj domov s podzimními bytovými vůněmi od Notina. Při jejich nákupu nyní ušetříte – pokud při objednávce zadáte slevový kupón Notino ve znění home15, získáte na vůně 15% slevu. Nabídka je navíc poměrně široká – obsahuje vonné svíčky, aroma difuzéry i bytové spreje.

  6. Mall.cz: Slevy na stavebnice LEGO

    Celých 20 % je nyní možné ušetřit při nákupu LEGO stavebnic na Mall.cz. Nabídka obsahuje více než 500 produktů, je tedy z čeho vybírat. Ovšem pozor – akce platí pouze tento týden, s nákupem tedy příliš neotálejte.

  7. O2 Výhody: Sleva 250 Kč na 1 neakční produkt v Drogerii ROSSMANN

    Čtvrtinu ceny mohou nyní ušetřit zákazníci O2 při nákupu jednoho  neakčního produktu v Drogerii Rossmann. Nabídka platí až do konce října, nakupovat lze v jakékoli prodejně Rossmann v České republice. Přečtěte si více o této akci.

  8. Tchibo: Téměř 150 produktů ve výprodeji

    V současné době probíhá podzimní výprodej také na Tchibo.cz. A na co se můžete těšit?  Na téměř 150 stylových kousků, které se v šatníku rozhodně neztratí. Slevy jsou navíc často opravdu vysoké, například Outdoorový kabát z materiálové směsi lze díky 60% slevě pořídit jen za 699 Kč místo obvyklých 1 790 Kč.
    A když už se vrhnete na nákup na Tchibo.cz, rozhodně se podívejte i na nabídku prádla – kromě Podzimního výprodeje zde totiž probíhá i Velký výprodej prádla s až 35% slevami.

  9. CZC.cz: Získejte až 3 000 Kč na LEGO

    Ke každému nákupu nad 2 000 Kč nyní získáte automaticky slevu 100 Kč na nákup LEGA z nabídky CZC.cz. Sleva má podobu slevového kódu CZC. Při nákupu vybraných produktů navíc můžete získat ještě větší slevu – ta může dosahovat až částky 3000 Kč. Přečtěte si více o této akci.

  10. Dr. Max: 25% sleva na Hami mléka

    Lékárna Dr.Max nabízí až do 31. října 2020 slevu 25 % na Hami mléka, a to jak ta kojenecká, tak batolecí. Se slevou je zde však možné zakoupit i ovocné kapsičky či příkrmy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás