Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

Lucie Schmidtová
Publikováno 19. listopadu 2020

Přicházíme s dalšími tipy na dárky pod stromeček – tentokrát s těmi, které potěší přítelkyni, manželku, maminku, sestru, kamarádku nebo jiné příbuzné a známé ženského pohlaví. Vánoce jsou skoro za dveřmi, proto vám objednávka z Aliexpressu již do 24. prosince nemusí stihnout přijít. Řešením je objednávání zboží z evropských skladů nebo blízkého dárkem obdarovat až v příštím roce.

Obchodem AliExpress rozumíme čínské internetové tržiště, kde různí prodejci nabízí své produkty za výhodné ceny, a to někdy i za pár korun. Zboží si zde můžete vyfiltrovat podle dopravy zdarma, počtů objednávek a ceny.

Pokud jste o Aliexpressu nikdy neslyšeli, nevadí, s nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Kožená crossbody kabelka

    Koženou crossbody kabelkou neboli kabelkou, která se nosí přes tělo, určitě potěšíte jakoukoli ženu. Nám se zalíbila tato 19,5 centimetrů veliká, která má velmi dobré hodnocení a skvělé komentáře o kvalitě.

    Kabelka má dlouhý i krátký popruh, je ve 4 barevných provedeních a obsahuje také kapsu na mobilní telefon. Zavírání je zde vyřešeno dvěma kovovými cvočky s magnetem. K prohlédnutí si celkového vzhledu produktu slouží video.

  2. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Set kosmetických štětců

    Setem kosmetických štětců rozhodně neuděláte chybu u žen, které se zajímají o kosmetické produkty – my jsme pro vás vybrali set 15 kusů profesionálních štětců značky MSQ. Štětinky štětců jsou podle uvedených údajů syntetické a přírodní kozí vlasy. Černá rukojeť je z přírodního dřeva.

    Vyberete si z varianty s černým koženým pouzdrem nebo bez. U produktu najdete podrobné fotografie s velikostmi i popisem, který štětec se hodí, na jaký produkt.

  3. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Kosmetická taštička

    Při nákupu druhého uvedeného dárku, můžete navíc přikoupit kosmetickou taštičku. Vyjde vás do 100 Kč a je k dostání v 15 barevných provedeních, a to jak jednobarevná, tak i se vzorem.

    Taštička se hodí na cestování, měla by být totiž voděodolná. Velikostně měří 22 centimetrů na délku a 18 centimetrů na šířku – vejdou se do ní tedy kosmetické produkty i menší toaletní potřeby. Vnitřní organizér má suchý zip, proto je odnímatelný.

  4. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Chytré hodinky

    Dámské chytré hodinky ve 4 barevných provedeních – bílá, černá, růžová a modrá mají předpověď počasí, měřič aktivity, monitor srdečního tepu a dají se propojit s telefonem podporující Android i IOS systém.

    Hodinkami můžete ovládat i upozornění z aplikací Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram, Skype a další. Rozlišení displeje je 240 x 240 centimetrů. Jako i ostatní typické chytré hodinky vám počítají kroky, kilometry, spálené kalorie ale také měří spánek.

  5. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Párová trička

    Stále aktuálním hitem například pro focení jsou párová trička. My jsme pro vás vybrali trička s často používanými motivy Queen a King neboli královna a král. Bílá či černá barevná kombinace trička s velikostmi XS až 4XL vás vyjde za kus cca 50 Kč.

    Při nákupu oblečení z Aliexpressu si určitě dávejte pozor právě na velikost – asijské a evropské číslování se často liší. Proto sledujte příslušné tabulky s hodnotami u popisu produktu. Nezapomeňte, že u většiny produktů platíte navíc ještě poštovné – i v tomto případě je tomu okolo 60 Kč.

  6. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Čisticí sonický přístroj Foreo Luna Mini 2

    S hloubkovým vyčištěním či problematickou pletí si poradí čisticí sonický přístroj Foreo Luna Mini 2, který je voděodolný a nabíjí se pomocí USB kabelu. V nabídce obchodu si lze prohlédnout produktové video.

    Přístroj je dostupný v 5 barvách – světle i tmavě růžová, žlutá, modrá a černá. Má několik důležitých funkcí, a to čištění obličeje, černých teček, akné a pórů. Vejde se vám krásně do ruky, protože měří pouhých 8,5 na 8,5 centimetru.

  7. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Skleněná láhev na vodu

    Lidé v poslední době více myslí na přírodu a využívají méně jednorázových plastů, proto skleněná láhev na vodu bude to pravé. Na výběr máte ze 3 velikostí – 280, 360 a 550 ml.

    Láhve jsou dodávané s barevným obalem, které chrání produkt před rozbitím. Černá, zelená, šedá nebo růžová – vyberte si barvu, kterou máte rádi. Láhve s rozměrem 550 ml se dají zakoupit i s filtrem.

  8. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Elektronický aroma difuzér XIAOMI

    Cítit se pohodlně a mít doma krásně provoněný byt, to vám zaručí elektronický aroma difuzér s kapacitou 120 ml a dobou provozu 6 až 10 hodin. Svítit může až 7 barvami – ty přepínáte krátkým stisknutím tlačítka.

    Před zapnutím přidejte správné množství aroma olejíčku a vody. Při nedostatku kapaliny se na 10 sekund zobrazí červené světlo a napájení se samo odpojí – nedojde tak ke zničení produktu, který je k dostání v bílé či růžové barvě.

  9. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Teplé dámské bačkory

    Začínají chladné zimní dny, kdy si i ve svých domovech začínáme topit. Ženám bývá často chladno od nohou, proto teplé huňaté bačkory budou skvělým vánočním dárkem. Jsou totiž pohodlné a dostupné v béžové, šedé, růžové, červené, černé i duhové barvě.

    Než zvolíte podle vás správnou velikost pantoflí, podívejte se na velikostní tabulku v popisu produktu. Čínské velikosti bot se mohou od evropských lišit.

  10. Tipy z Aliexpressu: Elektronický aroma difuzér za 363 Kč, Foreo Luna mini 2 za 178 Kč a další dárky pro ženy

    Kroužkový zápisník

    Poslední námi vybraný dárek pro ženy je kroužkový zápisník s plastovými deskami s rozměrem A7, A6 nebo A5 , ke kterému přikoupíte prázdné, linkované, čtverečkované i jiné plánovací papíry, samolepící proužky, záložky a vkládací kapsy.

    Každá žena, která si ráda plánuje svůj čas a zapisuje důležité informace, tento kreativní zápisník ocení. Využít lze jako diář například pro práci a školu, ale i jako obyčejný sešit na poznámky.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás