Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

Lucie Schmidtová
Publikováno 15. října 2020

AliExpress je čínské internetové tržiště, kde různí prodejci nabízí své produkty za výhodné ceny, a to někdy i za pár korun. Zboží si zde můžete vyfiltrovat podle dopravy zdarma, počtů objednávek a ceny.

Vánoce se blíží a vy nevíte čím vašeho přítele, manžela, tatínka, dědečka, bratra či jiné mužské příbuzné obdarovat? Náš článek vám s tím poradí. Vybrali jsme pro vás 10 tipů na vánoční dárky pro muže, které by vám měly usnadnit přemýšlení a přinést inspiraci. Nezapomeňte se ale rozmyslet co nejdříve, aby vám všechny produkty stihly do Vánoc přijít.

Pokud jste o Aliexpressu nikdy neslyšeli, tak vám s nákupem pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Bezdrátová sluchátka

    Bezdrátová sluchátka jsou teď velmi rozšířeným trendem a vašeho partnera, tatínka či moderního dědečka pod stromečkem určitě potěší. Pokud nemáte velký obnos peněz na nákup značkových, určitě vám postačí i ty z Aliexpressu – účel splní totiž stejný.

    My jsme pro vás vybrali právě značku Vikefon. Sluchátka mají dobré hodnocení, koupilo si je už více než 1 300 lidí a stojí pouze 85 Kč. Vybrat si můžete samozřejmě i jiná, a to i v jakékoliv barvě, která se vám líbí. Vždy ale vybírejte produkty s dobrým hodnocením.

  2. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Magnetický držák na telefon do auta

    Magnetický držák na telefon upevníte jednoduše na palubní desku či do mřížky ventilace. Následně na telefon nebo do jeho pouzdra připevníte malý magnet, mobil poté stačí jen na držák položit a můžete jet.

    Tato malá levná vychytávka stojí okolo 70 Kč a my vám ukazujeme produkt s velmi kladným hodnocením a až 10 000 objednávkami. Výhodou magnetického držáku na telefon je, že na rozdíl od klasického nikde nepřekáží, protože je malý a zároveň elegantní na pohled.

  3. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Pánské luxusní hodinky

    I v dnešním online světě tu najdeme muže, kteří kromě chytrých hodinek vyžadují i ty klasické. Vhodným dárkem proto budou například právě tyto luxusní pánské hodinky a vyberete si z několika barevných provedení.

    Hodinky, které se nám zalíbily stojí okolo 500 Kč – ano najdete na Aliexpressu i levnější, ale tyto jsou v krásném dárkovém balení, velmi dobře hodnocené a k detailnějšímu prohlédnutí zde slouží i produktové video.

  4. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Pánské boxerky

    Svého partnera můžete obdarovat slušivými boxerkami, které zakoupíte ve výhodném balení po 5 kusech v různých barvách jen okolo 218 Kč. U takového druhu oblečení si určitě dávejte pozor na velikost – asijská velikost je asi o dvě velikosti menší než evropská, proto sledujte příslušné tabulky s hodnotami u popisu produktu.

    Pokud byste chtěli jít do něčeho odvážnějšího a partnera také pobavit, prohledejte Aliexpress a zajisté najdete boxerky i s kreslenými postavičkami, různými obrázky a jinými zajímavými motivy.

  5. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Akční kamera 4K Ultra HD

    Pokud muž rád natáčí a chce všechno dokumentovat, bude určitě rád za akční kameru s příslušenstvím. Skrblík pro vás vybral kameru, která dovede nahrávat obraz až v rozlišení 4K. Tento produkt lze zakoupit se standardním vybavením jako je například držák na helmu, kolo, podvodní kryt; nebo přikoupit s dalším příslušenstvím – náhradní baterie, nabíječka, selfie tyč, SD karta a jiné.

    Kamera, kterou jsme vám právě představili, má opět velmi dobré hodnocení a vyjde vás na 760 Kč za základní vybavení až po 1 500 Kč s dalším vybavením. Celkově si vyberete až z 8 možností, které představují další a další příslušenství.

  6. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Ponožky s motivem

    Každý vám řekne, že ponožky pod vánočním stromečkem nesmí chybět. Vy ale můžete z typického dárku udělat nevšední, a to ponožkami se zajímavým či vtipným motivem. Na Aliexpressu se dají najít ponožky s oblíbeným sportem, jídlem, zvířetem, ale i jen bláznivě barevné s proužky, kolečky a dalšími tvary. Za jeden pár zaplatíte okolo 40 Kč.

  7. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Cyklistický dres

    Cyklistický dres může být vhodným dárkem pro nadšence do jízdy na kole. Tento dres značky STRAVA je možné zakoupit v bílé nebo červené barvě samostatně nebo s cyklistickými kalhotami. Samotný dres vás vyjde pouze na 270 Kč, za set si ještě dvě stovky připlatíte, ale i tak je to skvělá cena.

    Při výběru oblečení na Aliexpressu se dívejte hlavně na velikosti, protože asijské produkty bývají asi o dvě velikosti menší, než evropské. Sledujte tedy příslušné tabulky s hodnotami v popisu produktu.

  8. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Batoh

    Elegantní batoh, do kterého se vejde i 14 až 16palcový notebook, může sloužit pro pracovní schůzky, ale i na cestování. Je vyroben z materiálu proti krádežím, má silné zipy a vyberete si ze 4 barev – černá, modrá, šedivá a červená.

    U batohů a kabelek se dívejte na rozměry, protože fotografie mohou někdy klamat. U námi vybraného produktu si lze prohlédnout i video – to je samozřejmě lepší, protože vidíte, jak batoh reálně vypadá a případně kolik věcí se do něj vejde.

  9. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Elektrický holicí strojek

    Vhodným vánočním dárkem může být i holicí strojek. My jsme pro vás vybrali elektrický a voděodolný s LCD displejem, který se nabíjí USB kabelem. Nabitý vydrží 90 minut. Strojek obsahuje i vyskakovací čepel s pomocí které lze oholit i dlouhé vousy.

    Tento produkt zakoupíte i s náhradními hlavicemi, krytem nebo obojím a vyjde vás v rozmezí od 466 do 644 Kč podle množství příslušenství. Dalším vhodným dárkem k holicímu strojku může být zástěra na vousy, kterou muž jednoduše připne k zrcadlu a všechny vousy mu budou během holení padat do ní.

  10. Tipy z Aliexpressu: Akční 4K kamera za 756 Kč, bezdrátová sluchátka za 85 Kč a další dárky pro muže

    Kuchyňská zástěra

    Pokud váš muž, tatínek, dědeček, bratr rád vaří, určitě ho potěší kuchyňská zástěra. Ta ale nemusí být obyčejná, ale třeba se superhrdinou. Vaření tak může být ještě větší zábava.

    Zástěra je vyrobena z polyesterové látky odolné proti skvrnám. Lze ji prát v pračce při teplotě do 50°C a není nutné následně žehlit. Velikostně se jedná o univerzální velikost, která by měla padnout každému dospělému.


I
Irucha 18.10.2020 – 02:08

Hodinky, které se nám zalíbily, stojí okolo 500 Kč :-)

Odpovědět

Dobrý řízek 31.10.2020 – 08:01

Pár čínských kamer jsem měl a byly skvělé. Ale sluchátka za 85 korun prostě hrát nebudou. Když umíte vybrat, pořídíte nějaká obstojná za několik set. Mně by bylo líto snahy, které do takového dárku druhá strana vložila.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás