Skrblíkův týden: Vyhrajte nákup za půlku v Penny, Týden s Tescomou, mobil + SIM s kreditem 298 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 21. září 2020
  1. Datart: Mobil + SIM s kreditem a neomezeným voláním za 298 Kč

    Tlačítkový mobilní telefon myPhone 3330 je právě nyní v nabídce Datartu za neodolatelnou cenu 298 Kč. Telefon ocení spíše nenároční uživatelé, kteří mobil používají převážně k telefonování a posílání textových zpráv. Mobil je na dvě SIM karty, baterie v pohotovostním režimu vydrží až 8 dnů.
    K telefonu dostanete předplacenou SIM kartu Twist „Neomezené volání na T-Mobile“ s kreditem 200 Kč a 100 MB dat jako dárek. Neomezené volání do sítě T-Mobile platí 30 dní.

  2. Spartoo.cz: Přednostní výprodej a slevy až 50 %

    Spartoo.cz je internetový obchod s oblečením, botami a doplňky přesně podle aktuálních módních trendů. Do pátku 25. září 2020 zde probíhá přednostní výprodej, ve kterém jsou přislíbeny slevy až do 50 % původních cen. Se slevou je možné pořídit tenisky Converse, boty Gabor, více než 245 modelů Only a další vybrané produkty.
    Podzimní dny se slevou až 50 % se vztahují na oblečení, boty a doplňky na značky, které zatím nejsou v ČR příliš známé, například Moony Mood, Betty London, Yurban nebo francouzská značka pro děti Citrouille et Compagnie. Autumn Days poběží až do úterý 29. září 2020.

  3. PENNY Market: Vyhrajte nákup za půlku

    Na 1 000 šťastlivců týdně čeká super sleva 50 % na celý nákup v PENNY. Zúčastní se každý, kdo nakoupí v jakékoli prodejně PENNY a při placení u pokladny předloží svoji vlastní PENNY kartu. Každý soutěžní týden budou na prodejnách PENNY vybráni 3 zákazníci, kteří obdrží okamžitou slevu na celý nákup ve výši 50 %. Slevy se sčítají. Soutěž potrvá do 21. října 2020.

  4. Tescoma: Týden s Tescomou – sleva 20 % na vše

    Týden s Tescomou přináší 20% slevu na celý sortiment kuchyňských potřeb v kamenných prodejnách i ve Značkovém e-shopu Tescoma. Sleva bude odečtena u objednávek za více než 500 Kč, stačí jen zadat slevový kupon Tescoma ve znění 9TST20. Slevu je možné uplatnit až do středy 30. září 2020.

  5. Tchibo: Podzimní výprodej a kávovar Cafissimo easy za 999 Kč

    Od úterý 22. září 2020 začíná na Tchibo.cz Podzimní výprodej. Mezi zlevněnými položkami se objeví například dámský prošívaný kabát za 699 Kč (namísto 1 290 Kč), lyžařské ponožky s vlnou za 199 Kč (namísto 299 Kč) nebo dívčí triko s dlouhým rukávem a oboustrannými pajetkami za 149 Kč (namísto 279 Kč).
    V e-shopu i kamenných prodejnách se až do pondělí 28. září 2020 nabízí kapslový kávovar Cafissimo easy za akční cenu 999 Kč, přičemž běžná cena je 1 599 Kč.

  6. RegioJet: K jízdence hodina jízdy na skútru BeRider zdarma

    Zákazníci dopravní společnosti RegioJet mohou využít 60 volných minut jízdy na sdílených elektrických skútrech BeRider. K získání výhody je nezbytné při rezervaci jízdenky zaškrtnout možnost „Sdílené elektrické skútry BeRider – 60 minut ZDARMA při registraci“. Na skútrech lze zatím jezdit pouze v Praze, k dispozici je přes 150 sdílených skútrů.
    Případně lze využít slevu až 500 Kč na půjčení auta přímo od majitele přes aplikaci HoppyGo. Tato služba je dostupná ve 240 městech a obcích po celé České republice.

  7. Lidl: Připravte své auto na podzim – autodoplňky a autokosmetika v akci

    Lidl v pondělí 21. září 2020 spustil akci na autodoplňky a autokosmetiku. V nabídce najdete například autopotahy za 399 Kč, nabíječku baterií za 499 Kč, plachtu na auto za 349 Kč, startovací kabely za 349 Kč a přípravky na údržbu vozidla – sprej na řetězy, silikonový olej, sprej na ošetření plastů, tekutý vosk a další produkty privátní značky W5.

  8. Sportisimo.cz: Outdoorová výbava pro celou rodinu za akční ceny

    Sportisimo zařadilo do akční nabídky značkové outdoorové vybavení. Levněji pořídíte trekové boty, funkční oblečení, softshellové bundy, batohy a další praktické doplňky na výlety. V nabídce najdete například pánské i dámské trekové boty Alpine Pro s 55% slevou, tedy za 849 Kč, dětskou microfleecovou mikinu Klimatex DASHI za 299 Kč (namísto původních 599 Kč) nebo dámskou nepromokavou a větruodolnou bundu Alpine Pro za 999 Kč (původně za 1 899 Kč). Kompletní nabídka oudoorového oblečení, bot a doplňků je k dispozici na stránkách Sportisimo.cz.

  9. ElectroWorld: Splátky bez navýšení na vše a týden se značkou SONY

    Do 30. září 2020 lze nakoupit v e-shopu ElectroWorld na splátky bez navýšení. Podmínkou je nákup alespoň za 2 000 Kč. S variantou „Bez pojištění“ je RPSN 0 %, úroková sazba 0 %, přímá platba 0 Kč a počet měsíčních splátek 10. Úvěr zajišťuje společnost Home Credit.
    Na splátky bez navýšení se dá pořídit třeba na televize SONY – právě teď v Electroworldu probíhá SONY týden. Na vybrané produkty platí do neděle 27. září 2020 poměrně zajímavé slevy.

  10. Douglas: Beauty Outlet se slevou až 80 %

    Vybrané vůně, dárkové kazety, dekorativní i pečující kosmetika předních značek prodává parfumerie DouglasBeauty Outletu až s 80% slevou. Zastoupeny jsou značky jako Valentino, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Lancome, Gucci a mnoho dalších. Kompletní nabídku zlevněných produktů najdete na Douglas.cz.​


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás