Skrblíkův týden: Slevové šílenství v Electroworldu, výprodej OKAY, doprava zdarma Dr.Max

Martina Opravilová
Publikováno 14. září 2020
  1. Dr. Max: Doprava zdarma na objednávky nad 199 Kč

    Až do 20. září 2020 lze ušetřit za dopravu při nákupu na e-shopu lékárny Dr. Max – stačí, když bude mít váš nákup hodnotu vyšší než 199 Kč. Při objednávce není třeba zadávat žádný slevový kupón Dr.Max, sleva na dopravu je započítána automaticky.

  2. Feedo: BIO & EKO Týdny

    Na Feedo.cz nyní probíhá akce s názvem BIO & EKO Týdny. V rámci ní je možné pořídit kvalitní výrobky s až 33% slevou. V nabídce lze najít například Bio a EKO pleny, Bio výživu, prací a mycí prostředky, ale i příkrmy či dětskou kosmetiku. Nechybějí značky jako Kendamil či Kolorky.

  3. OKAY: Až 58% slevy

    Velký výprodej v OKAY už je tu! Zákazníci se tak mohou těšit na elektro a nábytek se slevou až 58 %. V nabídce nechybějí televize, notebooky, vysavače či pračky, stejně tak lze ale se slevou nakoupit i spoustu nábytku. Se slevou lze zakoupit například sedací soupravy, komody či postele.

  4. Tescoma: Dělená pánev i-PREMIUM s 66% slevou

    Dělenou pánev i-PREMIUM o průměru 30 cm, která umožňuje přípravu až 3 různých pokrmů současně, lze nyní pořídit na e-shopu Tescomy s 66% slevou. Díky akci činí cena výrobku jen 499 Kč místo běžných 1499 Kč. Pánev je vhodná pro elektrické, plynové, sklokeramické a indukční sporáky a její součástí je nerezové indukční dno. Díky tomu, že má pánev vysoce odolný antiadhezním povlak, je možné při přípravě pokrmů využít kovové obracečky. Produkt lze samozřejmě jednoduše mýt v myčce.

  5. Bambule: Yellow Friday

    Akce s názvem Black Friday není u řady obchodů žádnou novinkou, už jste ale slyšeli o Yellow Friday? Pokud ne, pak navštivte Bambule.cz. Právě zde totiž probíhá stejnojmenná akce, která přináší 20% slevy a dukátky na další nákup. Akce se vztahuje pouze na e-shop a platí jen do neděle 20. září 2020.

  6. Notino: Kosmetická taštička s miniaturami jako dárek k nákupu

    Pokud nyní na Notino.cz nakoupíte výrobky značky Vichy v hodnotě nad 790 Kč, získáte jako dárek kosmetickou taštičku s dárky – miniaturami. Kosmetika Vichy je navržena tak, aby pečovala o všechny druhy pleti, včetně té citlivé. Podívejte se na kompletní nabídku produktů této značky na Notino.cz.

  7. Tesco: Lego stavebnice téměř o třetinu levněji

    Už jen dva dny mají zákazníci Tesca na nákup stavebnic Lega téměř o třetinu levněji – na všechny stavebnice se totiž vztahuje sleva 30 %. Akce platí pouze do zítřejšího dne (15. září 2020), s nákupem si tedy pospěšte!

  8. Electroworld: Slevové šílenství startuje už za pár dní!

    Už za pár dní (konkrétně tedy 17. září 2020) startuje v Electroworldu slevové šílenství. Až do 20. září 2020 se pak budete moci těšit na super slevové kupóny na elektroniku, domácí spotřebiče a další zboří.

  9. Zoot: Výrobky značky Vans o 40% levněji

    Příznivce kalifornské značky VANS jistě potěší, že Zoot v současnosti nabízí parádní 40% slevu na výrobky právě této značky. V nabídce najdete oblečení, obuv, ale i doplňky. Zkrátka dobře, je z čeho vybírat. Pro uplatnění slevy je pak třeba zadat slevový kupón Zoot ve znění 40VANS.

  10. Regiojet: Do školy i na výlet se slevou

    Studenti, kteří vlastní žákovský průkaz či ISIC, nyní mohou cestovat s Regiojetem s opravdu výraznou slevou – její výše dosahuje až 75 %. Slevu lze využít jak na vnitrostátní, tak na vybrané mezinárodní jízdenky. Se slevou se tak lze vydat do školy, ale i na výlety.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás