Nové předplacené karty od O2: Volání do všech sítí a každý měsíc data zdarma

Redakce
Publikováno 25. srpna 2020

Mobilní operátor O2 slíbil, že po limitované edici SIM karet se 100 GB za 300 Kč měsíčně nabídne další předplacené tarify. Jak slíbili, tak udělali. O2 přichází na svém webu Datamanie.cz s další nabídkou předplacených karet. Tentokrát to jsou hned dvě nabídky, kromě výhodného internetu zahrnují i volání a SMS.

Data zdarma každý měsíc

První nabídka je za cenu 299 Kč, kdy tato předplacená karta obsahuje 3 GB dat (2GB dat + 1 GB zdarma), 100 minut volání do všech sítí a 25 SMS do všech sítí. Dokážeme si představit, že tuto nabídku využijí např. rodiče pro své děti, kteří po datech touží asi nejvíce. Zároveň je v tarifu i volání a pár SMS k využití. Toto všechno za cenu pod tři sta korun, což je hranice, kterou jsou rodiče ochotni měsíčně za tarif svého potomka platit. Při zakoupení této karty dostanete 50 Kč jako bonusový kredit.

Hodně volání a solidní porce dat

Druhou nabídkou je předplacená karta s měsíčním tarifem za 449 Kč. Ta cílí na více volající uživatele, kteří nepohrdnou ani solidní porcí dat. Volat můžete celkem 400 minut a opět bez omezení do všech sítí. Dat pak máte k využití rovných 5 GB. I zde platí bonus 50 Kč kreditu při zakoupení této karty.

SIM karty s dopravou zdarma

Po problémech u první nabídky od O2, kdy zákazníci čekali na své SIM karty déle, než by si přáli, se zdá, že by tomu tak nyní být nemuselo. Po objednání SIM karty vám do 10 dnů přijde SMS s termínem doručení kurýrem přepravní společnosti PPL. Tomu poté objednávku také zaplatíte. Doprava je zdarma – navíc k takto objednaným kartám získáte bonusový kredit ve formě 50 Kč.

Na co si dát pozor

Pokud se Vám nabídka od O2 líbí, pak si je třeba připomenout dvě věci:

  • Tarif se každých 30 dní automaticky obnoví a tak je potřeba mít na kartě dostatečný kredit, aby došlo k obnovení balíčku – v těchto případech 299 Kč respektive 449 Kč.
  • Po vyčerpání volných jednotek už ceny za volání, SMS i data už tak přívětivé nejsou. Volání vychází na 4,90 Kč za minutu do všech sítí, SMS 1,90 Kč a 100 MB dat za 29 Kč.

T
Tommy 26.08.2020 – 05:52

Jako obvykle, vymočenost s devítkami na konci ceny(....), jako obvykle, plať ty českej troubo jak mourovatej... Máme tu přeci úplatný stát, který korumpujeme (dle “platného” zákona) tím, že celá ministerstva o síle např. 10 tis.přípojných čísel zaplatí za daleko vyšší objemy i rozsahy služeb jen tolik, kolik zaplatí “blbouni” z jednoho středně velkého, obyčejného sídlištního paneláku o síle ca 650 občánků... TAK SE NEDIVME, ŽE PAN VLÁDNÍ PŘEDSEDA, ANI JEHO KECAL Z PRODANÉ NEVĚSTY (KARLOS VARLOS...) “DOOPRAVDY!!!”(...) S CENAMI PRO NÁS OBYČEJNÉ TROUBY “NEDOKÁŽÍ” NIC UDĚLAT...

Odpovědět

D
Dan 26.08.2020 – 07:39

Hm, stále jsou u nás nejdražší data snad na celé zeměkouli. Ať si to strčí někam...

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás