Nová předplacená karta od O2: 100 GB dat za 300 Kč měsíčně

Redakce
Publikováno 1. srpna 2020

Češi neustále volají po výhodnějších mobilních datech a není divu, jen málokdy se u našich operátorů objeví opravdu zajímavá nabídka. Teď s jednou přichází společnost O2, která nabízí předplacenou kartu, na které je dat opravdu požehnaně – 100 GB. Cena za takový datový balíček je 300 Kč měsíčně. O2 navíc slibuje, že v září přijde s dalšími předplacenými tarify s mobilními daty Go Naplno a Go Naplno Data Plus.

Limitovaná edice SIM karet Datamánie

Operátor O2 spustil v minulém týdnu nový web s názvem Datamánie, stejně pojmenoval i SIM kartu, kterou na něm nabízí. Předplacenku se 100 GB za 300 Kč měsíčně je možné na stránkách objednat pouze do konce prázdnin, nebo do vyprodání zásob. O2 neuvádí, kolik karet má k dispozici, nabídka tak může být kdykoli ukončena.

Každý si může objednat maximálně 3 SIM karty. Objednanou předplacenku vám doručí zdarma kurýr PPL, kterému při převzetí objednávky zaplatíte.

Neomezené volání do všech sítí na den

Se SIM kartou jde neomezeně volat do všech sítí za 15 Kč na den, poslání jedné SMS vyjde na 2 Kč. Podmínkou pro využívání hlasových služeb je dostatečný kredit. Ke třem stovkám za data si tak musíte připočítat poměrně dost peněz na případné volání a posílání SMS zpráv.

Nejlevnější datová SIM bez závazku

100 GB dat je velká porce, čerpat ji můžete ale pouze v Česku (LTE síť). Roaming v zahraničí nefunguje, a to ani v EU. Data se každý měsíc automaticky obnovují, samozřejmě pouze pokud budete mít kredit min. 300 Kč. Pokud není kredit k obnovení balíčku dostatečný, nic se neděje, balíček se zase znovu obnoví až po dobití kreditu.

Vyplatí se Datamánie?

Letní nabídka od O2 se musí pochválit alespoň za snahu. Opět se ukazuje, že když se chce, tak jde nabídnout hodně dat za slušnou cenu. Velkou nevýhodou je, že data nelze využít v zahraničí.

S nabídkami od operátorů ze sousedních zemí (např. polský T-Mobile) se Datamánie příliš srovnávat nedá, ale pokud potřebujete data, pak nabídka 100 GB za 300 Kč měsíčně nemá na českém trhu prakticky žádnou konkurenci.

Majitelé mobilních telefonů se slotem na dvě SIM karty můžou využít tuto SIM jako čistě datovou.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás