10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

Redakce
Publikováno 13. srpna 2020

Opět je zde sezóna cestování, a tak se půjdeme podívat, co na Aliexpressu zrovna frčí. Většinou se jedná o opravdu praktické záležitosti, ale ve výběru nalezneme i překvapivé zboží, které ne každý využije. Ale je to otázkou preferencí každého z nás.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Cestovní kufry

    A musíme začít tím nejprodávanějším ze segmentu. Cestovní kufry každý upřednostňuje jiné – někdo si potrpí na značkovou bagáž a někdo jde po designu nebo praktičnosti. U tohoto prodejce si můžete vybrat hned ze čtyř velikostí kufrů, a tak se podívejte na rozměry u velikostí, které si zakoupíte.

    Velkou devízou této nabídky je design jednotlivých kufrů. Prodejce jich nabízí skoro 30 a je opravdu z čeho vybírat. Cena je navíc velmi nízká, takže není důvod si zde nevybrat.

  2. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Cestovní organizér

    Tahle taštička se může hodit především těm, kteří cestují s elektronikou. K ní potřebují nejrůznější nabíječky a kabely, a tak je ideální možnost si zakoupit tento organizér z Aliexpressu. Vše poté budete mít na jednom místě a budete vědět, kam sáhnout. Prodejce nabízí celkově čtrnáct barevných provedení a ještě uvedeme velikost této taštičky, která je 24 x 17 cm.

  3. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Visačka na zavazadla

    Malá, ale velice praktická záležitost je tato visačka na kufry z Aliexpressu. Za cenu kolem jednoho dolaru získáte produkt, který může zachránit vaše zavazadla před jejich ztrátou. Visačky jsou navíc velmi stylově vyvedené, protože zobrazují mapu světa a perfektně se tedy hodí do cestovatelské výbavy.

    Průměr této kulaté visačky je necelých 10 cm a z druhé strany se zasouvá štítek s adresou či jinými údaji, které uznáte za vhodné.

  4. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Elektronická váha na zavazadla

    Letecké společnosti striktně dodržují váhové limity, a tak se může hodit tato šikovná věcička. Jedná se o digitální váhu na zavazadla, která zváží kufry až do hmotnosti 50 kg. LCD displej pak zobrazí aktuální váhu zavazadla a vy se tak vyhnete nepříjemným zkušenostem při odbavení.

    Přece jen jsou poplatky za větší než povolenou váhu mnohdy velmi vysoké. Jednoduchá obsluha a malé rozměry i cena tohoto zařízení z něj dělá velice oblíbený kup.

  5. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Lékárnička na cesty

    Tato lékárnička by měla patřit mezi povinnou výbavu cestovatele. Někdy může jít totiž doslova o krk, a tak se první pomoc může hodit. Dopomůže vám k tomu tento produkt, který obsahuje celkem deset předmětů k zajištění takové pomoci.

    Bandáž, náplasti, pinzeta, nůžky, vatové tyčinky, dezinfekce a další jsou obsahem této taštičky první pomoci, která je velká 14×10 cm – tedy příjemných cestovních rozměrů a dobře se tedy bude balit.

  6. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Plnitelný rozprašovač parfémů

    Pokud se vám nechce brát sebou na cesty jednotlivé flakony s parfémy, pak použijte tento rozprašovač na parfémy. Jednoduše jej naplníte a díky průzoru i vidíte, kolik v této miniaturní lahvince máte parfému, obsahově až do 5 ml.

    Design je velmi jednoduchý a lze si tak vybrat svou oblíbenou barvu. Ani vůně na cesty vám tak nemusí zabírat moc místa.

  7. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    USB nabíječka 3 v 1

    Zvláště rodiny nebo početné cestovatelské skupiny využijí tuto nabíječku z Aliexpressu. Stává se totiž, že na hotelovém pokoji není dostatek zásuvek a není tedy kde dobít vaše mobilní zařízení nebo ostatní věci. Ušetříte tedy dvě elektrické zásuvky, které pak lze použít na jiné záležitosti.

    Nabíječka je vyrobena z materiálu, který odolává vyšším teplotám, takže by se neměla tak lehce přehřívat. Výstup je max. 3.1 a nabíječka tedy podporuje rychlé nabíjení. Při objednávání je třeba si dávat pozor na americký či evropský zásuvkový konektor.

  8. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Nafukovací krční polštář

    Nemáte rádi dlouhé lety nebo jízdu v autobusu? Bolí vás přitom za krkem? Pak investujte pár dolarů do svého komfortu a hlavně zdraví. Tento nafukovací polštář ve tvaru U je ideální pro delší cesty a kdo má rád spánek v sedě, pak nákupem tohoto produktu jistě neprohloupí.

    Jedná se o cestovní verzi, a proto vyfouknutý polštář nezabere tolik místa v bagáži. Další produkty k tomuto polštáři dostanete v setu – špunty do uší, maska na oči a taštičku, kde vše uložíte.

  9. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    Zámek s číselným kódem

    Bezpečnost při cestování je velice důležitá a tak nemůžeme opomíjet ani zajištění kufrů a jiných zavazadel proti otevření. Toto může zajistit tento klasický visací zámeček s číselným kódem.

    Prvotní kód je nastaven na tři nuly, ale zvolit si samozřejmě můžete svůj třímístný číselný kód. Nastavení i obsluha zámečku jsou jednoduché a zvládne je snad každý. K dispozici je černá a bílá verze výrobku.

  10. 10 super věcí z Aliexpressu pro cestovatele

    3D maska na spaní

    Posledním produktem je tato maska na oči. Není to jednoduchá maska, kterých se prodává spousty, ale je velice vhodně tvarovaná tak, aby nikde netlačila a vy tak měli veškerý komfort, který může tato maska nabídnout.

    Materiál je velmi měkký a přiložení k očím nastavíte i za pomocí suchého zipu. Nikde by vás tedy nemělo nic tlačit a pokud vás ruší světlo při cestování a vy se chcete oddávat spánku, tak necelý dolar vyřeší vaše problémy.


J
Jan 16.08.2020 – 08:03

Pozor, první odkaz není na kufry, ale pouze na látkové obaly na kufry, proto je taky cena tak nízká.

Odpovědět

I
Irucha 20.08.2020 – 13:56

Chtěla jsem napsat to samé, co Jan. Nejedná se o kufry, ale pouze o obaly. Myslím, že autor článku nebyl tentokrát zcela ve své kůži :-D

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás