Skrblíkův týden: Slevománie Mall.cz, boty Deichmann za půlku, výprodej rozbaleného zboží na Kasa.cz

Martina Opravilová
Publikováno 22. června 2020
  1. Philips: Značka slaví narozeniny, vy získáte slevu 20 %

    Až do 26. června 2020 můžete získat 20% slevu díky narozeninové akci, kterou si připravila značka Philips. Tu lze využít na celé portfolio, kromě televizí a světel. Ušetřit tak můžete například při nákupu holicích strojků, sonických zubních kartáčků či kávovarů. Pro uplatnění slevy je třeba zadat slevový kupón Philips – například ve znění SKRBLIK20.

  2. Husky.cz: Slevy 30–50 % na vše

    Do konce června se také můžete těšit na parádní slevy u Husky. Pokud milujete outdoor, tato akce by vám rozhodně neměla uniknout. S výraznou slevou totiž pořídíte stany, karimatky, spacáky, ale i batohy a oblečení – zkrátka vše, co budete při pobytu v přírodě potřebovat. Například spacák Magnum -15°C, ve kterém se pohodlně vyspíte i při nižších mrazech, vás díky 30% slevě vyjde jen na 1673 Kč. Běžná cena činí 2390 Kč.

  3. Mall.cz: Ušetřete až 80 % z běžné ceny díky Slevománii

    Na Mall.cz právě probíhá akce s názvem Slevománie, díky které budete moci při nákupu ušetřit až 80 % ceny. Se slevou koupíte elektroniku, ale i potřeby na sport, hračky po děti či například chovatelské potřeby.

  4. Lonely Planet: Mapy a průvodce Evropy se 40% slevou

    Oblast cestování sice zažila v posledních měsících jistý útlum, již brzy se snad vrátí vše do normálu. Pokud máte i vy toulavé boty, můžete si své cesty zatím alespoň naplánovat. Co je na daném místě k vidění? A jak se na ta nejlepší místa dostat? To (a mnohem více) vám prozradí o zajímavých místech mapy a průvodce od Lonely Planet. Pokud se navíc rozhodnete pro některou z evropských destinací, pořídíte mapy a průvodce s 40% slevou. Akce platí až do 30. června 2020.

  5. Zoot.cz: Až 70% slevy na všechno (možné)!

    Super slevy teď najdete i na Zoot.cz. U některých produktů ušetříte až 70 % z běžné ceny. Například v případě šatů ZOOT Meda se můžete těšit na 56% slevu – díky tomu vás šaty vyjdou jen na 399 Kč. Běžná cena činí 899 Kč, ušetříte tak na korunu přesně 500 Kč.

  6. Deichmann.cz: Sezónní modely se slevou až 50 %

    (Nejen) milovnice bot zase potěší akce Deichmannu. Právě zde totiž nyní seženete sezónní modely až s 50% slevou. A že je z čeho vybírat! Čekat na vás bude široký výběr tenisek, lodiček či balerín. A nechybějí ani žabky a sandály. Při nákupu nebudete nepotřebovat slevový kupón Deichmann, sleva je odečtena automaticky.

  7. Kasa.cz: Ušetřete až 80 % ceny při nákupu rozbaleného nebo vráceného zboží

    Výrazně ušetřit můžete i díky bazaru zboží na Kasa.cz. Rozbalené či vrácené zboží na vás bude čekat až s 80% slevou, což se rozhodně vyplatí. Zmíníme také, že na produkty se vztahuje dvouletá záruka. V nabídce pak naleznete zboží všeho druhu – spotřebiče do domácnosti, televize, ale i chovatelské potřeby či hračky.

  8. O2 Extra výhody: Apple iPhone XS 64GB se slevou 2 000 Kč

    Patříte mezi zákazníky O2? Pak můžete získat díky O2 Extra výhodám Apple iPhone XS 64GB se slevou 2 000 Kč. Tento model se vyznačuje dvojitým 12 MP fotoaparátem s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem, předním 7 Mpx fotoaparátem, rychlým nabíjením či funkcí Face ID. Akce je platná jen do konce června, s nákupem tak příliš neotálejte.

  9. Notino.cz: Bambusový termohrnek zdarma k nákupu

    Pokud nyní nakoupíte na Notino.cz výrobky značky Nivea a Labello v hodnotě nad 299 Kč, získáte zdarma bambusový termohrnek. Ten se vám bude hodit nejen na cestách. Vyzkoušejte například novou řadu značky Nivea, která je tvořena z 99 % ingrediencemi přírodního původu.

  10. Alza.cz: Slevy a dárky při nákupu produktů pro vaše nejmenší

    V rámci Babyweeks si Alza připravila řadu zajímavých slev pro nákup potřeb pro nejmenší, zároveň nechybějí ani dárky k nákupu. Těšit se můžete třeba na slevu až 20 % při nákupu výrobků Lego Duplo, až 30% sleva na vás čeká také při nákupu dětských knih. Akční nabídka samozřejmě zahrnuje i dětskou výživu, kosmetiku, čisticí a prací prostředky či produkty na cestování.

  11. Bibloo.cz: Letní slevy

    Bibloo si připravilo pro své zákazníky letní slevy, díky kterým můžete ušetřit až 60 %. Pokud tedy váš  šatník potřebuje trochu oživit, porozhlédněte se na Bibloo po nových kouscích za super ceny. V nabídce samozřejmě najdete dámské, pánské i dětské oblečení.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás