Skrblíkův týden: Vlakem do Chorvatska za 1 180 Kč, HBO GO zdarma, letní výprodej H&M, slevy Sephora

Martina Opravilová
Publikováno 8. června 2020
  1. Regiojet: Do Chorvatska s nočními vlaky již od 1 180 Kč

    Do Chorvatska nyní bude možné cestovat i vlakem. Stačí nasednout na noční vlak Regiojet a ráno jste u moře. Navíc se vyhnete řízení a případnému čekání v kolonách. Prodej jízdenek Regiojet zahájí již 9. června 2020, na vlak pak budete moci nastoupit hned v několika městech – například Praze, Pardubicích, Brně či Břeclavi. Na výběr budete mít také z několika druhů jízdenek. Vlak bude z České republiky odjíždět vždy 3× týdně, cena za zpáteční jízdenku začíná na 1 180 Kč.

  2. Hervis Sports: Dodatečná sleva 20 % na vše pro outdoor

    Už se nemůžete dočkat, až vyrazíte na výšlap do hor? Pak by vás mohlo zajímat, že v Hervis Sports nyní najdete dodatečnou slevu 20 % na vše pro outdoor. Při nákupu stačí v košíku zadat slevový kód Hervis Sports ve znění HERVIS20. Ale pozor! Akce je platná jen při nákupu na e-shopu a nevztahuje se na zboží s označením “1. cena” a “Mega CountDown.”

  3. Sephora: Ušetřete až polovinu ceny díky letním slevám

    Až polovinu běžné ceny můžete ušetřit při nákupu vybraných produktů u Sephory. V nabídce najdete například paletky očních stínů, parfémové vody, pudry, rozjasňovače či pečující masky. Jako příklad můžeme uvést paletku očních stínů Sparkling Pineapple od Too Faced. Ta obsahuje 7 různých odstínů třpytkových, metalických, saténových a matných očních stínů, pro které je navíc charakteristická vůně ananasu. Díky 50% slevě zaplatíte nyní za tento produkt jen 539 Kč.

  4. Alza: 2 měsíce HBO GO zdarma k vybraným produktům

    Užijte si 2 měsíce zábavy zdarma s HBO GO! Stačí u Alzy zakoupit vybrané televize, mobilní telefony, tablety, notebooky či knihy a časopisy. Na HBO GO na vás pak bude čekat množství skvělých filmů či seriálů, nechybí zde ani obsah pro děti. To vše v češtině (titulky či dabing).

  5. Bambule: Slevy až 60 %

    Bambule si pro své zákazníky připravila super akci, během níž lze koupit řadu hraček s výraznou slevou – konkrétně můžete ušetřit až 60 % z běžné ceny. Například polštářek s motivem Cars 3 pořídíte díky 63% slevě jen za 99 Kč – běžná cena činí 269 Kč. Rozměry produktu jsou 40 x 40 x 7 cm, vybrat si budete moci ze 3 různých motivů.

  6. H&M: Letní výprodej přinese až 50% slevy

    Výrazně ušetřit nyní můžete také při nákupu v H&M. Právě zde totiž probíhá letní výprodej, který přináší až 50% slevy. Akce je platná jak při nákupu na e-shopu, tak v kamenných prodejnách. Součástí nabídky je dámské, pánské i dětské oblečení, řadu slev však najdete i mezi doplňky do domácnosti.

  7. Rossmann: 60% sleva na výrobky značky Somat

    Až do úterý 16. června 2020 můžete v drogerii Rossmann zakoupit výrobky značky Somat s 60% slevou. Za super cenu tak pořídíte například tablety či sůl do myčky.

  8. Dr. Max: Ušetřete 100 Kč při nákupu multivitaminu

    Doplněk stravy Multivitamin Generation 50+ 100 tablet pořídíte nyní v lékárně Dr. Max se slevou 100 Kč – za 1 balení tak zaplatíte jen 299 Kč. Tento doplněk stravy obsahuje 13 vitaminů a 10 minerálů, které jsou navíc obohaceny o lutein. Produkt je určen pro dospělé ve věku nad 50 let. Není naopak vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek také neslouží jako náhrada pestré stravy.

  9. OKAY: 10% sleva na všechny notebooky Lenovo

    Až do 14. června 2020 pořídíte v OKAY notebooky značky Lenovo s 10% slevou. V akci najdete notebooky pro běžné užití, ale i notebooky herní či pracovní.

  10. Mall.cz: Kinderkraft týden

    V rámci akce s názvem Kinderkraft týden se budete moci těšit až na 30% slevy na vybrané produkty této značky. Až do 14. června 2020 (či do vyprodání zásob) tak koupíte na Mall.cz dětská nosítka, autosedačky, dětské kočárky a další vybavení se slevou.


    Zatím žádné komentáře

    Napsat komentář

    Další články z kategorie Skrblíkův týden


    💵

    Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

    🖋️

    Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

    😊

    Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

    Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

    🙏

    Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

    Rubriky
    O nás