Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

Redakce
Publikováno 2. července 2020

Po nějakém čase se opět podíváme na nejprodávanější autodoplňky z Aliexpressu. Řidiči jsou většinou praktického ražení, a tak dávají přednost věcem, které se hodí jako věci nezbytné pro provoz vozidla. Ve výběru ale nalezneme i překvapující věci, které jen tak u nějakého řidiče osobního vozidla nenalezneme.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Ochranný kryt pod kliku dveří

    Začínáme ryze prakticky. Jedná se o ochranný kryt pod kliku dveří vozidla. Ne každý má bezklíčový systém otevírání vozidla, a tak kdo používá klasický klíč, potvrdí to, že škrábance pod klikami jsou velmi viditelné.

    Vyřešit tento problém by měly tyto samolepky, které se jednoduše nalepí na takto vytížené místo. Prodávají se v sadě 4 kusů a jsou nabízeny prodejcem v celkem 5 barvách, aby vše ladilo k barvě vozidla. Za cenu kolem jednoho dolaru tedy nalezneme velmi praktickou a jednoduchou věc, která navíc může vypadat i zajímavě.

  2. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Polarizační brýle pro řidiče

    Oblíbené jsou i tyto brýle z Aliexpressu, které jsou primárně určeny pro řidiče. Designově asi nejsou posledním výstřelkem z módních časopisů, ale praktičnosti to tomuto výrobku neubírá. Mají totiž vlastnosti, které usnadní řidičům vidět lépe i za snížené viditelnosti. Skla odfiltrují nežádoucí odlesky a korigují oslnění od reflektorů projíždějících vozidel apod.

    Za šera umožní rozjasnit objekty okolo a tím pádem zlepšují přehled řidiče o tom, co se děje v okolí. Minimální investice, která může přispět k lepšímu pocitu za volantem. Zvlášť pokud někdo trpí šeroslepostí a nebo se jednoduše necítí být jistý za volantem za zhoršených světelných podmínek.

  3. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Xenonové žárovky

    Náhradní díly z Aliexpressu v podobě těchto xenonových žárovek jsou hojně kupovány. Na vině je i cena za kterou jsou tyto žárovky z Aliexpressu prodávány. Nejedná se sice o žádné značkové výbojky, ale mnohdy je rozhodující cena.

    Pokud tedy chcete vyzkoušet kvalitu těchto žárovek stejně jako skoro již 6,5 tisíce zákazníků tohoto prodejce, pak máte šanci. Vybrat si lze dle jednotlivých typů těchto žárovek a dle barevného stupně od 4 300 K až po 10 000 K.

  4. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Halogenové žárovky do vozidel

    Další hojně kupované osvětlení do vozidel jsou tyto halogenové žárovky. Produkují bílé intenzivní světlo (5000 K) pod napětím 12V. K dispozici je hned několik druhů těchto žárovek a cenově jsou opět násobně levnější, než byste je sháněli na našem trhu.

    Dle dostupných recenzí od nakupujících je s tímto výrobkem spokojenost a tak jim jistě nevadí to, že se nejedná o značkový výrobek.

  5. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Tester autobaterií

    Někdy člověk neví, zda má ještě v pořádku autobaterii, kterou používá nebo kterou našel ve sklepě. Analyzátor poskytuje přesné údaje a zobrazí skutečný stav autobaterie. Jednotlivá diagnostika baterie se poté zobrazuje přehledně na LCD displeji.

    Co vše tento přístroj umí, vidíte přesně v popisku tohoto produktu včetně názorného videa. Můžete si tak udělat jasnější představu o využití takového produktu.

  6. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Čistící pistole

    Rádi udržujete svůj interiér vozidla v pokud možno co nejčistším stavu? Pak je zde tento produkt z Aliexpressu. Čistící pistole pomůže díky tlaku (až 9,2 baru) a vodě zničit všechny nečistoty v kabině vozu.

    Pomůže k tomu i kruhový kartáček, který se dostane i do složitějších zákoutí interiéru. Nádržka má objem jednoho litru a protože je pistole opravdu nevelkých rozměrů, je manipulace při čištění opravdu jednoduchá.

  7. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    USB adaptér pro motocykl

    Pokud nemáte kde na motocyklu dobíjet své mobilní zařízení, pak se nabízí tento produkt. Jedná se o voděodolný adaptér dvojitého USB výstupu (1 A a 2,1 A) vhodného k nabíjení mobilů, navigací apod.

    Na zařízení je umístěn vypínač k zapnutí či vypnutí zásuvky. Možnost jednoduchého umístění na řidítka motocyklu s průměrem 21-25 mm. Jednoduché zapojení na okruh baterie by měl zvládnout každý motorkář.

  8. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Detektor kvality brzdové kapaliny

    Velmi jednoduché zařízení v podobě tužky, které umí elektronicky detekovat kvalitu brzdové kapaliny. Umí změřit obsah vody v brzdové kapalině a díky pěti diodám určí zda je kapalina v pořádku, nebo zda by již měla být vyměněna.

    Jednoduché ovládání, které pochopí i úplný laik. Tester je napájen pouze jednou tužkovou baterií AAA. Za velmi nízkou cenu tak dostanete pomocníka, který může zachránit stav vaší brzdové soustavy a předejít tak nečekanému maléru.

  9. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Tužka na opravu laku

    Ne každému řidiče se vyhne to, že by přišel ke svému vozidlu a auto by bylo bez škrábnutí. Provozem auta vždy k nějakému škrábanci dojde, a to z nejrůznějších důvodů. Na drobné opravy se tak může hodit tato opravná tužka.

    Je však potřeba si vybrat tu správnou barvu, což vždy není jednoduchá záležitost. Barva je na olejové bázi a je voděodolná a má velmi dobrou odolnost i proti zesvětlení. Šířka tohoto fixu je 3 mm a dobře se s touto tužkou pracuje.

  10. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější doplňky k autu a motocyklu

    Sáčky na moč

    Tato praktická věc je k využití především na dlouhé cesty nebo pro řidiče kamionů, kteří tento produkt zřejmě využijí více. Ale mít ho v kabině vozu po ruce se může hodit. Za pár dolarů dostanete 4 kusy jednorázových “sáčků” na moč a můžete tak směle vykonat svou potřebu.

    Uvnitř těchto sáčků je pak gel, který pohltí naváže močovinu. Objemem se lze dostat až na 700 ml. Na výběr jsou dva druhy těchto sáčků, přičemž i dle barvy je jasné pro koho jsou určeny. V případě nouze může tento produkt z Aliexpressu opravdu přijít vhod.


J
Jiří 04.10.2020 – 17:51

Dobrý den, děkuji za vaše různé návrhy z Ali. Konkrétně by mě ovšem zajímalo, jak do čistící pistole do auta dostanu ten vzduch. Podle mne bych musel mít ještě nějaký kompresor. Děkuji za info Jiří Hruška

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás